Nejsi přihlášen
životabudič
Nemáte někdo nějakou metodu, jak vydržet vzhůru a vnímat? Potřebuju se dlouho učit a začínaj se mi zavírat oči.
Nepište semtex s vodkou, páč o jeho skvělých vlastnostech vim svý Vydržim dlouho, ale nevim co sem dělal, což je pro učení doost k ničemu
viz avatar:)
Re: životabudič
škardík psal:Nemáte někdo nějakou metodu, jak vydržet vzhůru a vnímat? Potřebuju se dlouho učit a začínaj se mi zavírat oči.
Nepište semtex s vodkou, páč o jeho skvělých vlastnostech vim svý Vydržim dlouho, ale nevim co sem dělal, což je pro učení doost k ničemu
si ho vyhudruj, to by mělo na chvíli pomoct
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:škardík psal:Nemáte někdo nějakou metodu, jak vydržet vzhůru a vnímat? Potřebuju se dlouho učit a začínaj se mi zavírat oči.
Nepište semtex s vodkou, páč o jeho skvělých vlastnostech vim svý Vydržim dlouho, ale nevim co sem dělal, což je pro učení doost k ničemusi ho vyhudruj, to by mělo na chvíli pomoct
No vzhledem, že už se učím od rána, tak už to začíná zavánět urologickou JIPkou
Filous psal:...ňáký pakistáncký drogy??? ...nebo to co ordinoval Šafránkovi ten medik f Básníkách??? ...kyslik hadičkou přímo do rypáku...takovej NOS pro tělo???
To joo, a když to zkombinuju s tou eremiho metodou, tak třebas třením rozdělám voheň
škardík psal:Eremi psal:škardík psal:Nemáte někdo nějakou metodu, jak vydržet vzhůru a vnímat? Potřebuju se dlouho učit a začínaj se mi zavírat oči.
Nepište semtex s vodkou, páč o jeho skvělých vlastnostech vim svý Vydržim dlouho, ale nevim co sem dělal, což je pro učení doost k ničemusi ho vyhudruj, to by mělo na chvíli pomoct
No vzhledem, že už se učím od rána, tak už to začíná zavánět urologickou JIPkou
...čím déle hudruješ.... tím se déle učíš ... a nemyslíš na urologii
Mour psal:škardík psal:Eremi psal:
si ho vyhudruj, to by mělo na chvíli pomoctNo vzhledem, že už se učím od rána, tak už to začíná zavánět urologickou JIPkou
...čím déle hudruješ.... tím se déle učíš ... a nemyslíš na urologii
No joo, jenže já levou hudrovat neumim a psát bohužel taky ne Leda že bych zaúkoloval bydlu a měl to rovnou jako přípravu na srazovou mašinku
škardík psal:Mour psal:škardík psal:
No vzhledem, že už se učím od rána, tak už to začíná zavánět urologickou JIPkou...čím déle hudruješ.... tím se déle učíš ... a nemyslíš na urologii
No joo, jenže já levou hudrovat neumim a psát bohužel taky ne Leda že bych zaúkoloval bydlu a měl to rovnou jako přípravu na srazovou mašinku
..jestli máš levý ruky, tak si hudruj hubou
Mour psal:škardík psal:Mour psal:
...čím déle hudruješ.... tím se déle učíš ... a nemyslíš na urologiiNo joo, jenže já levou hudrovat neumim a psát bohužel taky ne Leda že bych zaúkoloval bydlu a měl to rovnou jako přípravu na srazovou mašinku
..jestli máš levý ruky, tak si hudruj hubou
Woe mě dělá problém si zavázat tkaničky, natož se ohnout až kamsi
Filous psal:...ňáký pakistáncký drogy??? ...nebo to co ordinoval Šafránkovi ten medik f Básníkách??? ...kyslik hadičkou přímo do rypáku...takovej NOS pro tělo???
to bude ten onen Masařík
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1