Nejsi přihlášen
tak sem dnes prodal..
Tak sem dnes prodal..
Je to jen pár hodin ale už je mi smutno
Sice jsem povracel dluhy ale každý hezký den se budu mlátit do hlavy že jsem s tím mohl ještě chvíli počkat
Vím, že to asi nikoho nezajímá.. Toto léto si už budu šoupat jenom svoje papučky...
Motorka až za rok
Tak se tu mějte,du na zapijet žal
tož tak..
Re: tak sem dnes prodal..
motorka udělá radost jenom dvakrát... gdyž ji koupíš a gdyž ji prodáš...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:motorka udělá radost jenom dvakrát... gdyž ji koupíš a gdyž ji prodáš...
jak komu,já mám radost každej pěknej den,ale může to bejt taky tím,že jsem veselej od přírody
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
tomasNJ psal:motorka udělá radost jenom dvakrát... gdyž ji koupíš a gdyž ji prodáš...
no ta druhá radost u mě moc nebyla..
byla to B6 03 uplně v cajku (tzn. nový olej pneu zeštělovaná atd..) a nakonec sem ji dal za 85
potřeboval sem nutně penize
tož tak..
Riko psal:Neboj Petře, nejsi v tom sám, já jsem ted na chvilu/doufám/ taky bezmotorkář. Na co si děláš zálusk jestli můžu vědět?
zamiloval sem se do
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=122159
ale je to pouze platonická láska bo na to nemám
kdybyste někdo příští rok prodával červenou B12 tak mám zájem
Bandit forever
tož tak..
NO tedy. Ty jsi to fakt udělal !!!
Co už. Chápu.
Dluhy ale jsou a vždycky budou. Bez nich to dneska asi fakt nejde. No aspoň do manželství budeš jednou vstupovat bez nich...
Doufám že mi s Datlem ti budeme moct brzy oplatit tvé návštěvy a pro změnu navštěvovat na motorce zase my tebe.
Absťák je hrozná věc.... jsou ale horší věci.
Prozatím Datlík od pondělí bojuje v práci...dneska čeká výpověď.
A s dědulou se jde k soudu....
děda: " já za to nemůže já ho neviděl, protože nesvítil..."
vyšetřovatelka: " Jak víte že nesvítil?"
děda: " Protože jsem ho neviděl...."
Sluníčko ale stále svítí a musíte koukat do dáli jestli tam nejdeme ty světlé zítřky.
Drž se chlape a ať je brzy motorka nová.
Ahoj Pólo,
i když bývám jen 15 km od Zlína asi sis mě spletla s jiným Petrem. I přesto moc dík za podporu , to se v těchto těžkých chvílích obzvlášť cení
Si bezva holka a přeji tobě i Datlovi aby jste to již s tím dědkem úspěšně ukončili a mohli se již dívat jen dopředu. Sleduju váš trabl už od počátku a stejně jako všichni tady vám oběma držím palce
tož tak..
Ahojky chlape,
tak to jsem to zmatlala dohromady. Ale to nevadí. Hlavně že sis to přebral.
No ale to mi vysvětli jak to že se ještě neznáme !!!!
Vďaka moooc za podporu. Moooc těší. Někdy je to fakt na palici. I když bez motorek, tak jsme pořád TADY a aspoň duchem přítomni motorkářskému dění.
O výsledku jednání s dědulou dáme určitě info. Jo ještě jsem se nezmínila že už byl 4x trestaný....
Osvědčená metoda zapírat, zapírat a zapírat.....kretén jeden vymatlaný...
Stránky: 1