Nejsi přihlášen
Prosím o pomoc:-(((
Jakož to jeden z mnoha co má rát zvěř,tak sem se dnes nasral a placákem na mouchy sem hnal dnes kocouramám připraveno na nátěr fasády a ten kretén skáče asi v noci na parapet a hnátama se vodráží vo zeď a tím pádem to je pod oknama zasraný vot hlínyuž fakt nevím co s tím.Dal jsem zpátky na parapety prázdný květináčea doufám v ůspěch páč když tam byly kytky tak byl klid.Nemáte někdo zkušenost s tím jak je to vodnaučit?Jako kdybych ho vodvez na vejlet někam vo několik vesnic inam tak by bylo podezdření že v tom mám prsty a sám bych s toho byl špatnej páč to je člen rodinyMožný řešení by bylo když se dá barva na barák páč mám naštukováno a tak bude jen barva a ne fasáda,jesi sou ty barvy omyvatelný a jak moc.Díky za radyEčtě bych viděl řešení v takovým tom ohradníku na krávy aby dostal pecku když dotoho pustím šťávui když dnes bych mu to nejzadši dal v plný palbě 220V.
Jebat motorky :-)
Re: Prosím o pomoc:-(((
Rada je jednoduchá ...., když se ti cpe do chalupy, tak ho do té chalupy vem ..., takový domácí mazlík není k zahození . Až ti nasere na dlažbu, podrápe sedačku a rozbije pár servisů ve stěně, tak příjdeš na to , že nějakej zasranej parapet a vomítka baráku je jen pakatel a důvod k zasmátí ...
Vidle psal:Rada je jednoduchá ...., když se ti cpe do chalupy, tak ho do té chalupy vem ..., takový domácí mazlík není k zahození . Až ti nasere na dlažbu, podrápe sedačku a rozbije pár servisů ve stěně, tak příjdeš na to , že nějakej zasranej parapet a vomítka baráku je jen pakatel a důvod k zasmátí ...
Von je v pohodě chrápe doma a jinak neškodí ale když chce večer ven na vejšlap tak na ně nemůžu čekat a mrznout až se vrátí no a když se doplácá dom tak by chtěl asi taky ale když chrápem tak víme hofno.No a tek ten vocas voplenduje za voknem
co kočičí dvířka?
http://www.baron.cz/kocka/dvirka-pro-kocky/i-0
Bud kockodvirka, otazke je, zde by se naucil chodit dverma misto voknem...a nebo voprit pod vokno zebricek (to mame pro kocky doma my) a nebo se dava na zed takova drevena mrizka, von se vysplha po ni, a neznici ti fasadu
...Do you know that bad girls go to hell?...
Ta vomyvatelná barva bude zupe,ale ten žebříčekten taky.Mám plastovej plot a leze ten vocas třema rohama,takže to máme z každej strany=6x +4x vokno kam leze a to je 10x žebříktakže si prostě stejně musím koupit hoblofku co mám f plánuNo a po tom co ráno dostal vejbuch sem se ještě nepřiznal že sem ho venku zkropil vodou a do teť se neukázal domaa za hodinu přijede panička z arbajtuale jak počítám tak počítám,tak nejlevnější varianta asi bude placák a voda
no dycky kdyš naučim kocoura lítat potom co se někam vyblije parchant, tak příde aš kdyš usliší manželky auto.
souset to vyřešil takovym ocelovym ješkem, prostě ho dal na parapet.sice jejich kocoura pak uš nikdo nevyděl a sousedová púl roku nemluvyla, ale parapet i fasádu má čistou.
svět je cirkusovej stan
Palous: to chodi vsema voknama? dej ten zebrik do jednoho vokna, ktery zustava votevreny, a kde nadela nejmin skody...my mame zebrik u kuchynskyho vokna, je do zahrady a pres leto je to vokno stejne furt vysazeny...pres zimu si kocky vylezou na vokno a zatukaj (to jako nekecam, fakt to umej) a cekaj, az jim nekdo votevre...sou slusne vychovany
akorat teda v lete, jak tam to vokno neni, tak chodej po kuchynsky lince, nejraci kdyz mama pece kolace nebo vobaluje rizky...vobcas malem vosmazi kocku
Michal Dk psal:a to se ti na toho kocoura na okně nechodí dívat hajzl ovčák kerej se packama vopře vo barák jako mě, jsou na zabití
To mi povídej vražedná kombinace.
Dvakrát do roka to beru wapkou, už mě to celkem přestalo srát
Strýcfajtr !!!
PALOUS psal:Tak na vás dva sem čekal
Ale podle študia a radě ptáka Mariána mě zatím nejlíp vychází akrylátová vomyvatelná barva
spíš než akrylát bych tam dal silikát nebo silikon, jsou paropropustný a na omývání ideálnější
pokud teda nemáš zatepleno polystyrenem
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Michal: my mame dva jakoby ovcacky psy a sest kocek...a mozna ze ty psi sou ovcacky, tak se vo kocky nestaraj nebo co a hlavne ty kocky si z nich nak nic moc nedelaj, protoze vedi, ze ten pes jim ublizit nesmi, bo jinak by dostal do drzky
Lenka psal:Palous: to chodi vsema voknama? dej ten zebrik do jednoho vokna, ktery zustava votevreny, a kde nadela nejmin skody...my mame zebrik u kuchynskyho vokna, je do zahrady a pres leto je to vokno stejne furt vysazeny...pres zimu si kocky vylezou na vokno a zatukaj (to jako nekecam, fakt to umej) a cekaj, az jim nekdo votevre...sou slusne vychovany
akorat teda v lete, jak tam to vokno neni, tak chodej po kuchynsky lince, nejraci kdyz mama pece kolace nebo vobaluje rizky...vobcas malem vosmazi kocku
Voknama nechodí ale když přijde v noci tak za nima voplenduje a čeká až nějakej vocas mu po budíčku votevře
ross psal:PALOUS psal:Tak na vás dva sem čekal
Ale podle študia a radě ptáka Mariána mě zatím nejlíp vychází akrylátová vomyvatelná barvaspíš než akrylát bych tam dal silikát nebo silikon, jsou paropropustný a na omývání ideálnější
pokud teda nemáš zatepleno polystyrenem
Zatepleno mám zevnitř páč sem nemocnej ze svoji prácez venku je to ve vrstvách(popílek,malta,štuk vot původního a já to napenetroval,perlinka,lepidlo,penetrace,štuk)
takže silikát říkáš jo?a já myslel když nepropouští tak akryl aby ně to třeba nezvlhlo
ja bych instaloval neco pichlavyho na parapet
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2008 07:18:18 Offline |
stačí trochu česneku a vyhřívanej pelech
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Dej kocourovi pod okno rohožku,
ať si prase sám očistí packy,než vyskočí na parapet.
A vážně,když mu tam dáš cokoli z čeho doskočí,
nebude ti šplhat po fasádě.A tudíž špinavej budeš mít jen parapet.
Mě občas kouká do okna pes,a packy má jak hovado,
to jsou potom šlápoty
...a bude hůř!
PALOUS psal:ross psal:PALOUS psal:Tak na vás dva sem čekal
Ale podle študia a radě ptáka Mariána mě zatím nejlíp vychází akrylátová vomyvatelná barvaspíš než akrylát bych tam dal silikát nebo silikon, jsou paropropustný a na omývání ideálnější
pokud teda nemáš zatepleno polystyrenemZatepleno mám zevnitř páč sem nemocnej ze svoji prácez venku je to ve vrstvách(popílek,malta,štuk vot původního a já to napenetroval,perlinka,lepidlo,penetrace,štuk)
takže silikát říkáš jo?a já myslel když nepropouští tak akryl aby ně to třeba nezvlhlo
tak těma vrstvama, co tam máš, už tu paropropustnost asi nevyužiješ ale omyvatelnost je pořád lepší než u akrylátu a nesákavosti z vnějšku se bát nemusíš
a nebo toho kocoura už prodej
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 06.10.2008 11:36:51 Offline |
K.a.s.y.m. psal:stačí trochu česneku a vyhřívanej pelech
Vzdycky kdyz u sousedu zakousne pes kocku, tak mame kralika !!!! Toho kralika sezeres, to ti povidam !!
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Palous: Zatrpleno zevnitř??? No proti gustu... nebojíš se že se ti to bude rosit?
Vyřízní do dveří ďouru a máš pokoj. A nebo jestli nejsi socka kup tohle:
http://www.baron.cz/kocka/dvirka-pro-ko … -zamky/i-0
a nemusíš pouštět na chcaní ani psy, bo dostanou vobojek s čipem a můžou si jít votevřít sami, a byz čipu ti tam nic nevleze
Lihy psal:Palous: Zatrpleno zevnitř??? No proti gustu... nebojíš se že se ti to bude rosit?
Vyřízní do dveří ďouru a máš pokoj. A nebo jestli nejsi socka kup tohle:
http://www.baron.cz/kocka/dvirka-pro-ko … -zamky/i-0
a nemusíš pouštět na chcaní ani psy, bo dostanou vobojek s čipem a můžou si jít votevřít sami, a byz čipu ti tam nic nevleze
no a zlodeji cornou kocce cip a vualaaa, palous ma vybileno
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2008 12:24:50 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:stačí trochu česneku a vyhřívanej pelech
Vzdycky kdyz u sousedu zakousne pes kocku, tak mame kralika !!!! Toho kralika sezeres, to ti povidam !!
takovýho králíka už jsem dlouho neměl
Lenka psal:Michal: my mame dva jakoby ovcacky psy a sest kocek...a mozna ze ty psi sou ovcacky, tak se vo kocky nestaraj nebo co a hlavne ty kocky si z nich nak nic moc nedelaj, protoze vedi, ze ten pes jim ublizit nesmi, bo jinak by dostal do drzky
ten nas nemeckej ovcak uz zahrznul tri nase kocky a asi 5 kotat ....... a nedostal do drzky .... a nase kocka ma kurva velekj respekt kdyz leze do zahrady
WD club member.
todle je dost vo majiteli...evidentne Palous aji ja a jeste par dalsich lidi tady mame ke kockam kladnej vztah...ty k nim vztah asi nemas zadnej, proto je tvuj pes morduje...nakopala bych hlavne tebe, bo ten pes za to az tak nemuze...to je vse, co k tomuhle muzu rict
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2008 14:13:49 Offline |
Lenka psal:todle je dost vo majiteli...evidentne Palous aji ja a jeste par dalsich lidi tady mame ke kockam kladnej vztah...ty k nim vztah asi nemas zadnej, proto je tvuj pes morduje...nakopala bych hlavne tebe, bo ten pes za to az tak nemuze...to je vse, co k tomuhle muzu rict
Proč by jsi kopala majitele?to je prostě přírodní boj o teritorium.
P.S.Já mám kočky taky rád,ale nesměj se moc přesolit
Lenka psal:Filous: a tvuj pes, jako spravny panelakovy dite, ma jiste na krku klice vod baraku, vid?
...vo tom nepochybuj...a dyš sme na chalupje, tag dostává na vobojek soudeček s rumem, aby se jí ty horský nafoukaný bernardýni nesmáli
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2008 14:39:31 Offline |
Filous psal:Lenka psal:Filous: a tvuj pes, jako spravny panelakovy dite, ma jiste na krku klice vod baraku, vid?
...vo tom nepochybuj...a dyš sme na chalupje, tag dostává na vobojek soudeček s rumem, aby se jí ty horský nafoukaný bernardýni nesmáli
jééé nejlepší přítel člověka....a nese ho pes
Filous: nakej minisoudecek, ne? tak s malym frtanem
Sem chtela napsat, ze ti v zime predvedu naseho sneznyho psa se soudkem, jenze vona vazi sotva petadvacet kilo, tak si myslim, ze by ji ten soudek mozna tak akorat zlomil vaz
Lenka psal:Filous: nakej minisoudecek, ne? tak s malym frtanem
Sem chtela napsat, ze ti v zime predvedu naseho sneznyho psa se soudkem, jenze vona vazi sotva petadvacet kilo, tak si myslim, ze by ji ten soudek mozna tak akorat zlomil vaz
...tssss...sem se urazil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2008 14:58:05 Offline |
nic se, ale nesmí přehánět
Lenka psal:todle je dost vo majiteli...evidentne Palous aji ja a jeste par dalsich lidi tady mame ke kockam kladnej vztah...ty k nim vztah asi nemas zadnej, proto je tvuj pes morduje...nakopala bych hlavne tebe, bo ten pes za to az tak nemuze...to je vse, co k tomuhle muzu rict
on je cvicenej , ma aji papir , tatka ho takhle naucil pac sme mneli na zahrade kocicinec ( sbiahaly se tu snad vsecky kocky z vesnice) tak sme to vyresili takhle
jinak je to dobrak slipku se kterejma je porad nezkrivi ani pirko , on se jich spsie este boji pakos
P.S. je to nemeckej ovcak (stari 7 let) ale je tak chlupatej ze znami rikaj ze to vypada jak by vlk naprcal ovci
WD club member.
Lenka psal:Filous: nakej minisoudecek, ne? tak s malym frtanem
no tak pětilitrovej by asi dopadnul a to by pomohlo nejednomu zavalenýmu ve sněhu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Banditatom (Člen) 07.10.2008 20:52:39 Offline |
...no a už jsi zkoušel mu dát klíče vod dveří?
ty já jsem je naučil chodit jenom jedním balkonem. Byl to boj, ale šlo to a světe div se? funguje to
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Všechny ste mimoje vyřešenodal jsem zpátky sice prázdný plastový truhlíky na kytky a je pokojbudu muset do lesa na vjetve ať to zas navypadá jak u magorů ale nahoru už neskáčeale stejně budou ty žebříky.
az chytim tu kocku co mi spi na aute(rano prijdu a vsude stopy od bahna) tak ji nacpu do konzervy pro naseho psa pac to uz je moc. tak at si votre nohy nez tam vleze
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Lenka psal:qwerty psal:kup si psa a kocka se uz u vas neukaze
tak to je kravina, kocka si ze psa nic moc nedela, zvlast kdyz vi, ze je nekde doma
presne tak ta nase se produciruje kolem psa jak kdyby tam nebyl pac vi ze je mrzak a ze mu utece
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:az chytim tu kocku co mi spi na aute(rano prijdu a vsude stopy od bahna) tak ji nacpu do konzervy pro naseho psa pac to uz je moc. tak at si votre nohy nez tam vleze
no treba u nas todle zpusobujou nase vlastni kocky...proste si chodej v noci posedet na kapotu nebo na strechu maminyho auta, protoze na cervenym cistym aute je to vic videt nez na sedym spinavym aute tatovym
jednou sem takhle potapany auto videla nekde na parkovisti u obchodaku...tmavemodra felda, krasne se tam ty tlapky vyjimaly...rikala sem si, co je to za jantara, ze to ani neumeje...pak sem se vratila ke svymu (maminymu) autu a vidim, ze sem na tom uplne stejne
Este ze tam nemate kurince jak Skopkova na zigulu
Ondras: covece a v Dublinu snad neni jedinej pes, jen samy kocky...a este megaobrovsky (mozna ty kocky sezraly vsechny ty psy, proto sou tak velky)...co je todle za mesto, to fakt nechapu
Lenka psal:Ondras: covece a v Dublinu snad neni jedinej pes, jen samy kocky...a este megaobrovsky (mozna ty kocky sezraly vsechny ty psy, proto sou tak velky)...co je todle za mesto, to fakt nechapu
Si myslím, že tam všichni budou mít Britský modrý. To jsou mrchy velký...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lenka psal:Ondras: covece a v Dublinu snad neni jedinej pes, jen samy kocky...a este megaobrovsky (mozna ty kocky sezraly vsechny ty psy, proto sou tak velky)...co je todle za mesto, to fakt nechapu
a nesou to uz spsie prerostl krysy
WD club member.
Ondráš psal:Lenka psal:Ondras: covece a v Dublinu snad neni jedinej pes, jen samy kocky...a este megaobrovsky (mozna ty kocky sezraly vsechny ty psy, proto sou tak velky)...co je todle za mesto, to fakt nechapu
v Dublinu? Britsky kocky?
Lenka psal:Ondráš psal:Lenka psal:Ondras: covece a v Dublinu snad neni jedinej pes, jen samy kocky...a este megaobrovsky (mozna ty kocky sezraly vsechny ty psy, proto sou tak velky)...co je todle za mesto, to fakt nechapu
v Dublinu? Britsky kocky?
a proc ne preplavaly a sou uz i v Irsku
WD club member.
Lenka psal:qwerty: ty vole, veta bez pravopisny chyby!!! (dys pominu to sem misto jsem, ale to ja pisu taky)
neser
sem uz s anglictiny uplne mimo ze uz neumim cesky 9 hodin denne pouzivat jen anglictinu je fakt zaber na bednu
WD club member.
qwerty psal:Lenka psal:qwerty: ty vole, veta bez pravopisny chyby!!! (dys pominu to sem misto jsem, ale to ja pisu taky)
neser
sem uz s anglictiny uplne mimo ze uz neumim cesky 9 hodin denne pouzivat jen anglictinu je fakt zaber na bednu
no ty vole, ja mam taky kolem sebe jenom anglicky mluvici tatary, ale abych zapomnela rodnou rec a pismo? NIGDY!!!
Lenka psal:qwerty psal:Lenka psal:qwerty: ty vole, veta bez pravopisny chyby!!! (dys pominu to sem misto jsem, ale to ja pisu taky)
neser
sem uz s anglictiny uplne mimo ze uz neumim cesky 9 hodin denne pouzivat jen anglictinu je fakt zaber na bednuno ty vole, ja mam taky kolem sebe jenom anglicky mluvici tatary, ale abych zapomnela rodnou rec a pismo? NIGDY!!!
se mas , mne uz s toho jebe ja uz kolikrat tady u nas zacnu mluvit treba v obchode anglicky tomu se rika : nemoc z povolani
WD club member.
qwerty: me se vobcas stane, ze v praci na nekoho zacnu mluvit cesky...a von na me kouka...a kouka...a ja si rikam proc tak cumi???
a vcera me mile prekvapila slecna v obchode...kupovala sem maso a premejslela sem, co ty divny nazvy asi znamenaj...a z ni se vyklubala slovenka...to byla hned jina domluva
qwerty: uz to zdaleka neni jak driv, psonci prchaj...ale diky satanovi za to, ze je tu tolik cizincu, protoze aspon mluvej srozumitelnou anglictinou...ircani fakt mluvej jak tatari...
Lenka psal:qwerty: uz to zdaleka neni jak driv, psonci prchaj...ale diky satanovi za to, ze je tu tolik cizincu, protoze aspon mluvej srozumitelnou anglictinou...ircani fakt mluvej jak tatari...
mne to rikej , ja se praci s irama vyhybam jak cert krizi oni fakt mlubej strasne blbe to by se s toho jeden kolikrat posral
WD club member.
Stránky: 1