Nejsi přihlášen
Severočeši, 11.10.2008 - projížďka?
Nejel by někdo, jsem tady poslední víkend co by se dal pojezdit, tak bych to chtěl využít... tak dvě stě km cca, možná víc. Vyjet kolem desátý CV, KnO, MO nebo si dát někde na cestě slez a vyrazit? jel by někdo?
Bandit 4EVER!!!
Re: Severočeši, 11.10.2008 - projížďka?
Kožak psal:Hochu tady na motorce nikdo nejezdí ... tady se o víkendu jenom chlastá já taky ještě nemám parťáka buď musej doma makat nebo pít
wogo tak co vyrazit někam na půl cesty ode mně a od tebe??? Křivoklátsko by nemuselo bejt uplně marný ne?
Bandit 4EVER!!!
Kožak psal:Sem pro tak co třeba v Rakovníku na Robin-oilu v poledne ..je to na příjezdu od Lužný Ondráš: Pokud bude po cestě cukrárna přivezu dorťík
pokud nepochcije jsem tam, rakovnik Robin Oil v poledne. kdyby neco tak mobil je v profilu
Bandit 4EVER!!!
v 13hodin máme sraz ve Staňkovicích u Žatce na InterLuxusní tlačenku a pak se chystá pár lidí s VSTROMama do kopečků k hranicám, ale jsou to kucí ze silniční odnože klubu takže žádnej teréén
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:v 13hodin máme sraz ve Staňkovicích u Žatce na InterLuxusní tlačenku a pak se chystá pár lidí s VSTROMama do kopečků k hranicám, ale jsou to kucí ze silniční odnože klubu takže žádnej teréén
čoveče tady je hmla jak sviňa a Kojak říkal že u nich taky tak ti nevim...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Palous, to mě sere nejvíc, že v CV je počasí na a přijedu do HK a sonne a hmla nikde, teploty luxusní okolo 20...
tož si to tam s měkotama z čurákova užijte závidím
JJ těch 20 bylo a slunkoaj Myšák mě volal jak tady je že se motá kol Mladej Bol.že se chce jet někam vohřát tak nevím jesi jel
Jebat motorky :-)
Stránky: 1