Nejsi přihlášen
Re: Výměna motoru?
já si teda myslím, že ty motory jsou úplně stejný a těch 150 ccm navíc ti rám určitě nerozhodí (viz B6 x B12)
teda asi
Banditatom (Člen) 12.10.2008 11:31:17 Offline |
no každoprdelně budeš se muset hodně obrnit nervy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hans psal:já si teda myslím, že ty motory jsou úplně stejný a těch 150 ccm navíc ti rám určitě nerozhodí (viz B6 x B12)
teda asi
no já si myslim, že těch 30klokanů u B6 a B12 je dost velkej rozdíl a na tuhosti rámu se to muselo nějak odrazit nevím jakej je výkon starýho gixera 750, ale i tak bych to tam já osobně necpal
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 12.10.2008 19:13:17 Offline |
Michal Dk psal:Nebyl to slovák ale opravoval slovenskej traktor
ty jsi vůl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:hans psal:já si teda myslím, že ty motory jsou úplně stejný a těch 150 ccm navíc ti rám určitě nerozhodí (viz B6 x B12)
teda asino já si myslim, že těch 30klokanů u B6 a B12 je dost velkej rozdíl a na tuhosti rámu se to muselo nějak odrazit nevím jakej je výkon starýho gixera 750, ale i tak bych to tam já osobně necpal
mluvíme o gsxf, ne gsxr...a to bude sakra rozdíl...
nicméně i tak nevim o rozdílech v rámu B6 a B12, ale jestli jsou, tak to rád uslyším
hans psal:barynek psal:hans psal:já si teda myslím, že ty motory jsou úplně stejný a těch 150 ccm navíc ti rám určitě nerozhodí (viz B6 x B12)
teda asino já si myslim, že těch 30klokanů u B6 a B12 je dost velkej rozdíl a na tuhosti rámu se to muselo nějak odrazit nevím jakej je výkon starýho gixera 750, ale i tak bych to tam já osobně necpal
nicméně i tak nevim o rozdílech v rámu B6 a B12, ale jestli jsou, tak to rád uslyším
...rozdíly tam sou...B12 má ňákou tu trupku navíc...ale hlavní roury a tym i vzhled je na první pohlet stejnej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
filous: no tak já myslel že to je stejný.....tak jsem poučen
bary: kámoš nacpal do rámu B6 (starší typ) motor z GSXR 11....řídit se to prý dalo, ale nebylo to vono (samozřejmě s překopaným podvozkem - centrál z RF 9, progresivy)....takže si myslím, že i GSXR 750 by to zkouslo
hans psal:filous: no tak já myslel že to je stejný.....tak jsem poučen
bary: kámoš nacpal do rámu B6 (starší typ) motor z GSXR 11....řídit se to prý dalo, ale nebylo to vono (samozřejmě s překopaným podvozkem - centrál z RF 9, progresivy)....takže si myslím, že i GSXR 750 by to zkouslo
soudim svým selským rozumem kterej se v tom moc nevyzná, navíc s teleskopama na vočích
takže dík za rozšíření obzorů inu zlatý český ručičky
Bandit 4EVER!!!
hans psal:barynek psal:hans psal:já si teda myslím, že ty motory jsou úplně stejný a těch 150 ccm navíc ti rám určitě nerozhodí (viz B6 x B12)
jinak co vím tak starý gsxf 750 má 100 koníků,což trochu proti bandasce rozdíl je,ale proti gustu .......
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
nicola.foxx (Člen) 15.10.2008 21:16:20 Offline |
LukinB6 psal:Rám na B12 a B6 vypadá stejně, ale někde jsem slyšel, že rám je u B12 tužší snad že má tlusčí stěny trubek rámu. Nevím co je na tom ptavdy.
Nekde jsem cetl, hmotnost ramu B6 + B12 a obe byli stejne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1