Nejsi přihlášen
Přední rozeta
Sem dnes měnil malou rozetu na 12 a chtěl jsem se zeptat jestli ta podložka co je pod matkou má být zohlá a sražená k matce.Mě se to zdá jako blbost,ale ten umělec co to měl přede mnou tu na tu matku sprostě zohnul,tak aby se to nedalo jen tak vyšroubovat.
Jo a jinak jak moc tu matku dotahujete,a neříkejte mi že stejnou silou jako když ji šroubujete ven![]()
Re: Přední rozeta
pet psal:Sem dnes měnil malou rozetu na 12 a chtěl jsem se zeptat jestli ta podložka co je pod matkou má být zohlá a sražená k matce.Mě se to zdá jako blbost,ale ten umělec co to měl přede mnou tu na tu matku sprostě zohnul,tak aby se to nedalo jen tak vyšroubovat.
Jo a jinak jak moc tu matku dotahujete,a neříkejte mi že stejnou silou jako když ji šroubujete ven
Kvůli tomu to tam je, aby se to nevytočilo. Dotahuj na citofku![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
pet psal:Udělal sem teda vše podle rady dotáhl na citivku a doufám že jsem to s tím citem zas moc nepřehnal
Snad ten novej řetaz zase nějakej pátek vydrží,jezdím taky totiž na citovku
...no tak si to prosimte dotahni poradne, protoze s tou citovkou je to dost na prd ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:pet psal:Udělal sem teda vše podle rady dotáhl na citivku a doufám že jsem to s tím citem zas moc nepřehnal
Snad ten novej řetaz zase nějakej pátek vydrží,jezdím taky totiž na citovku...no tak si to prosimte dotahni poradne, protoze s tou citovkou je to dost na prd
A tak měl jsem v zadním kole zaraženou tu násadu od krumpáče,zbylo na ní sice pár šrámů ale ale citofku vydržela![]()
![]()
Stránky: 1