Nejsi přihlášen
Ze jsem se na to nevysral...
v sobotu jsem si asi po 15ty o tomto podzimu rekl, ze se jdu letos naposledy projet... tak jsem zavolal kamosovi a jeli jsme... cestou mezi Rouchovanama a Branisovicema (usek asi 30km-pekna silnicka) byla celou cestu mlha a asi 5 stupnu... a ja (prece se ja nebudu srat s mikinou a termo pradlem -i kdyz ho mam asi 2 roky, jeste jsem ho na sobe nemel) pekne promrzl, ze jsem se v Branisovicich na pumpe klepal jako ratlik... potom jsme jeste jeli do Znojma a potom zpatky do trpres jevisovice... no a nasledky jsou tragicke: mam horecku, moto se mi hlava-nevydrzim ani 10min sedet, jak jsem unavenej a k tomu mam uplne brutalni sracku... a to me jeste malem zabil nejakej pracurak, kterej mi nedal prednost a ja minul jsem ho asi o 20cm
Harley do kaluže a motorky za něj
Re: Ze jsem se na to nevysral...
Ne nadarmo se říká, že naposledy se nikdy neříká.......my včera v Jeseníkách byli taky málem na kost...alespoň Suchý vrch byl suchý a trochu nám rozproudil krev, jinak jsme trochu zalitovali, že jsme nedali přednost velkému plexi a vyhřívaným rukojetím...
Zbyňa psal:v sobotu jsem si asi po 15ty o tomto podzimu rekl, ze se jdu letos naposledy projet... tak jsem zavolal kamosovi a jeli jsme... cestou mezi Rouchovanama a Branisovicema (usek asi 30km-pekna silnicka) byla celou cestu mlha a asi 5 stupnu... a ja (prece se ja nebudu srat s mikinou a termo pradlem -i kdyz ho mam asi 2 roky, jeste jsem ho na sobe nemel) pekne promrzl, ze jsem se v Branisovicich na pumpe klepal jako ratlik... potom jsme jeste jeli do Znojma a potom zpatky do trpres jevisovice... no a nasledky jsou tragicke: mam horecku, moto se mi hlava-nevydrzim ani 10min sedet, jak jsem unavenej a k tomu mam uplne brutalni sracku... a to me jeste malem zabil nejakej pracurak, kterej mi nedal prednost a ja minul jsem ho asi o 20cm
to máš z toho, že nedáš vědět
bych ti řekl, že je tad počasí na hovno
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Před chvíli jsem dorazil z Berouna do Čurákova. Celou cestu v kurevské mlze... Jsem nejel víc jak 60. Už to stojí za prd. Přes den ještě občas dobrý, ale noci, večery a rána, nic moc.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 13.10.2008 22:57:07 Offline |
Ondráš psal:Před chvíli jsem dorazil z Berouna do Čurákova. Celou cestu v kurevské mlze... Jsem nejel víc jak 60. Už to stojí za prd. Přes den ještě občas dobrý, ale noci, večery a rána, nic moc.
Vopravdovej srdcař....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Hanička psal:My jezdíme dokud nenapadne sníh,nebo teplota neklesne pod -10C.Jezdím jako batůžek,tak nám je teplo...když tak se zahřejem jinak
...jakože cestou šukáte??? ...no to by se mi chtělo f tý mlze a vlchku..............
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hanička psal:Jde vidět na co myslíš... to snad až potom doma ne ?Ty jsi snad taková měkota zajde sluníčko tak dáš značky do depozitu?To si drsný motorkář
...a ty si myslíš, že budu riskovat zánět prostaty f takovym počasí??? ...ne, ne...chodim do divadla, na operu, hojně navštěvuju kurzy tanečních pro pokročilý a tak
Hanička psal:...sen každé ženské...že by dokonalý muž? jsem zvědavá co se tady o tobě ještě dozvím
To co napsal je pravda. Jen zapomněl dodat, že taky chodí nervozní v montérkách po obýváku, nadává na všechno co se venku i doma pohne a hledá v knihách, božstva zodpovědná za příchod jara.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Hanička psal:...sen každé ženské...že by dokonalý muž? jsem zvědavá co se tady o tobě ještě dozvím
...f potstatě sem tady omylem, tady je to samej úchyl, seksuální devijant, vožrala a feťák, s tema lidma nemám nic společnýho...
nicola.foxx (Člen) 14.10.2008 08:55:55 Offline |
Filous psal:Hanička psal:...sen každé ženské...že by dokonalý muž? jsem zvědavá co se tady o tobě ještě dozvím
...f potstatě sem tady omylem, tady je to samej úchyl, seksuální devijant, vožrala a feťák, s tema lidma nemám nic společnýho...
Sem jeste nikoho takovyho nepotkal
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous psal:Hanička psal:Jde vidět na co myslíš... to snad až potom doma ne ?Ty jsi snad taková měkota zajde sluníčko tak dáš značky do depozitu?To si drsný motorkář
...a ty si myslíš, že budu riskovat zánět prostaty f takovym počasí??? ...ne, ne...chodim do divadla, na operu, hojně navštěvuju kurzy tanečních pro pokročilý a tak
... mas recht f opere je fajně
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Zbyňa: Bych to nepřecházel a neřešil samoléčbou, bo horečka a sračka není obvyklá kombinace. Val k dochtórovi.
Termoprádlo je nedílná součást vybavení. Pokud to není jen nějaká demoverze tak pod kombinezou brání chladu, ale i odvádí přebytečný teplo, popř. odsává pot. Já krom vyloženejch pařáků např. 25°C a víc mám pod motohadrama furt něco.
Termoprádlo není správný výraz - správně je to funkční prádlo. V zimě hřeje, v teple odvádí pot.
Autobus je taky Suzuki... .
vorel psal:filos, si zapoměl že vopčas vzajdeš do knihovny
...jo jo...a nejrači mam irskou literatůru...kolikrát toho přečtu tolik, že mam tag unavený voči, že se uplně motam cestou s knihovny, páč skoro nevidim na cestu...skrs ty unavený voči
to Zbyňa: upřímně tě lituju asi už musíš mít pěkně prodřenej co? a to naposled opravdu neříkej páč sám moc dobře víš že ještě letos vyjedeš byď jen kolem bloku
Filousi ty si ale vól. ale věřím ti, a doufám že se někdy potkáme třeba na ideálním manželu, vrátila se jednou v noci, donaha,......
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Hanička psal:Jde vidět na co myslíš... to snad až potom doma ne ?Ty jsi snad taková měkota zajde sluníčko tak dáš značky do depozitu?To si drsný motorkář
.............. by mě zajímalo kolik centymetrú podkožního tuku na sobě taháš, kdyš jezdíte do -10 stupňú celzia a cestou ještě někde v lese fiken stěma zmrzlejma a scvrklejma pohlavníma orgánama.
to budete jistě fakt ale fakt drsný motorkáři, no týjo klobouk dolu )))))
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1