Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 17.10.2008 15:51:01 Offline |
nabíjení baterky 1:9tdi
kucí potřebuju poradit nevíte jestli můžu vytáhnout bez následku baterku i když mám palubní počítač?
jsem neznalej moderních elektronických fičur.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 16:10:24 Offline |
Re: nabíjení baterky 1:9tdi
Banditatom psal:kucí potřebuju poradit nevíte jestli můžu vytáhnout bez následku baterku i když mám palubní počítač?
jsem neznalej moderních elektronických fičur.
Minulej vejkand se mi ouplne vodporoucela baterka v aute, tak sjem ji vyndal a jediny co se vynulovalo nez jsem tam za dva dny hodil novou, bylo pocitadlo kilometru a stanice v radiu. Jinak fsecko cajk. Jo a je to VW Vento 1.9TDI. Takze bych se nebal.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Vyměnit si ji v pohodě můžeš, jen se Ti vynuluje palub. počítač a někdy rádio-záleží co tam máš. Vyjímečně se může stát že se při připojování aku zamkne auto taže doporučuju otevřené dveře. Jinak se nemusíš ničeho bát trochu do toho dělám-teda každej den. Jo a jestli tam máš el. okna tak se ztratí nastavení koncových poloh a musíš držet čudl až do konce-nevyjede samo. Nastavíš to že vyjedeš oknem nahoru, povolíš a znovu vezmeš za čudl nahoru a asi vteřinu nebo dvě ho tam podržíš a FERTIG
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
Banditatom (Člen) 17.10.2008 16:57:32 Offline |
kuju moc za rady já ji potřebuju dát jenom nabít a nevleze se mi do garýže takže ji musím vytáhnout. A ještě pro ropáky od kdy a co lijete o nafty na zimu? večer má být 0C tak bych nerad však víte co no
Banditatom psal:kuju moc za rady já ji potřebuju dát jenom nabít a nevleze se mi do garýže takže ji musím vytáhnout. A ještě pro ropáky od kdy a co lijete o nafty na zimu? večer má být 0C tak bych nerad však víte co no
Castrol TDA vyzkoušená kvalita jen nám to ty kuvy nějak zdražily.
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 17:05:41 Offline |
Banditatom psal:kuju moc za rady já ji potřebuju dát jenom nabít a nevleze se mi do garýže takže ji musím vytáhnout. A ještě pro ropáky od kdy a co lijete o nafty na zimu? večer má být 0C tak bych nerad však víte co no
Hele beru naftu vos skeble, nebo omv a nikdy jsem s tim nemel zadnej trabl. Jediny trable mam jednou za par let s baterkou a to je cely. Jinak si tam nekdo lije trebas technickej lih, v rusku tam lijou vodku. Kdyz tankujes kvalitni palivo, tak by jsi mel bejt v richtigu.
Banditatom (Člen) 17.10.2008 17:10:24 Offline |
nicola.foxx psal:Banditatom psal:kuju moc za rady já ji potřebuju dát jenom nabít a nevleze se mi do garýže takže ji musím vytáhnout. A ještě pro ropáky od kdy a co lijete o nafty na zimu? večer má být 0C tak bych nerad však víte co no
Hele beru naftu vos skeble, nebo omv a nikdy jsem s tim nemel zadnej trabl. Jediny trable mam jednou za par let s baterkou a to je cely. Jinak si tam nekdo lije trebas technickej lih, v rusku tam lijou vodku. Kdyz tankujes kvalitni palivo, tak by jsi mel bejt v richtigu.
tankuju shell ale nevěřím tomu už budou mít zimní naftu a beztak to maj mixle takže tam naliju nějakej ten bordel kámoš mi doporučil něco od sheronu nějakej modrej nesmysel. Co? nevím na ropě jsem první rok
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 17:56:56 Offline |
Hele vzhledem k tomu, ze neziju v rusku a ni v himalajich, tak tohle neresim a tankuju naftu kterou maj a nikdy do toho nic neleju. Jeste se mi nestalo, ze by mi to zmrzlo a nebo ze bych to nenatocil a ze by to nak nejelo. Kdyz bylo v Praglu -32 v unoru 2002, tak to jelo na normalni naftu oulpne v pohode.
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 18:16:07 Offline |
osiris psal:...když seš novic naftovej, tak mysli v zimě na palivovej filtr
Ten je f pohode. Monsieur Progear namontoval ouplne novej. Ale jinak tam byl teda ten puvodni z roku 97 a nejezdilo to o tolik hur. Akorat spotreba na Prahu byla 8 nafty a ted je 6,5.
...neřeším spotřebu, ale ptal jsi se na zimní provoz dieselu, tak věz, že starej hůř průchozí filtr při nížších teplotách kdy nafta parafinuje nedává motoru palivo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 17.10.2008 18:29:26 Offline |
osiris psal:...neřeším spotřebu, ale ptal jsi se na zimní provoz dieselu, tak věz, že starej hůř průchozí filtr při nížších teplotách kdy nafta parafinuje nedává motoru palivo
v letě novej včetně oleje a ostatní nesmyslos
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 18:29:39 Offline |
osiris psal:...neřeším spotřebu, ale ptal jsi se na zimní provoz dieselu, tak věz, že starej hůř průchozí filtr při nížších teplotách kdy nafta parafinuje nedává motoru palivo
Ja taky neresim. Jen reaguji na dotazy.
jardagsf psal:na nakladu jsme tam srali petrak......bo benzin se rozkradl......lih do vzduchu.......a taky do benzinu........
...taky možnost, ale ten benzín funguje líp...a do vzduchu uš se nic neleje, páč dneska uš má každej pekáč vysoušeč...ale jináč to taky pamatuju eště z trambusů, tater a lijazek...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 18.10.2008 16:56:41 Offline |
Filous psal:jardagsf psal:na nakladu jsme tam srali petrak......bo benzin se rozkradl......lih do vzduchu.......a taky do benzinu........
...taky možnost, ale ten benzín funguje líp...a do vzduchu uš se nic neleje, páč dneska uš má každej pekáč vysoušeč...ale jináč to taky pamatuju eště z trambusů, tater a lijazek...
teda levnější bude asik fakt koupit tu srajdu ta stojí 165kč od sheronu
Progear 650 (Člen) 18.10.2008 19:06:14 Offline |
nicola.foxx psal:osiris psal:...když seš novic naftovej, tak mysli v zimě na palivovej filtr
Ten je f pohode. Monsieur Progear namontoval ouplne novej. Ale jinak tam byl teda ten puvodni z roku 97 a nejezdilo to o tolik hur. Akorat spotreba na Prahu byla 8 nafty a ted je 6,5.
Ty woe, ale to bylo vzduchacem, kterej byl puvodni...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 19.10.2008 10:27:23 Offline |
Progear 650 psal:nicola.foxx psal:osiris psal:...když seš novic naftovej, tak mysli v zimě na palivovej filtr
Ty woe, ale to bylo vzduchacem, kterej byl puvodni...
No dyt taky bylo videt, ze ty nemcouri delaj kvalitni cajk. Puvodni nebyl woe, ale starej byl teda dost.
Banditatom psal:Filous psal:jardagsf psal:na nakladu jsme tam srali petrak......bo benzin se rozkradl......lih do vzduchu.......a taky do benzinu........
teda levnější bude asik fakt koupit tu srajdu ta stojí 165kč od sheronu
no nezapomeň,že když tam frkneš trochu benzínu,tak ten benzín vyjedeš jako naftu!!! tzn. když máš spotřebu 5litrů nafty a neliješ tam 1litr benálu a 4litry nafty,tak na to množství směsi najedeš 100kilometrů!!! takže při dnešní ceně benzínu (který je levnější jak nafta) se určo oplatí koupit než nějaké sračky za 200 kačen,a mít to třeba na 100litrů! tak co tě výjde levněji,ha??? no jisťééééé trochu benálu,já ho dávám taky trošku když klesne teplota pod -10!!! a nezapomeň,že ty tu tvoji naftu za dvacku co koupíš a naleješ do bečky,a pak ji v zimě naleješ do auta , tak je letní!!!
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 19.10.2008 18:45:07 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:Filous psal:
...taky možnost, ale ten benzín funguje líp...a do vzduchu uš se nic neleje, páč dneska uš má každej pekáč vysoušeč...ale jináč to taky pamatuju eště z trambusů, tater a lijazek...teda levnější bude asik fakt koupit tu srajdu ta stojí 165kč od sheronu
no nezapomeň,že když tam frkneš trochu benzínu,tak ten benzín vyjedeš jako naftu!!! tzn. když máš spotřebu 5litrů nafty a neliješ tam 1litr benálu a 4litry nafty,tak na to množství směsi najedeš 100kilometrů!!! takže při dnešní ceně benzínu (který je levnější jak nafta) se určo oplatí koupit než nějaké sračky za 200 kačen,a mít to třeba na 100litrů! tak co tě výjde levněji,ha??? no jisťééééé trochu benálu,já ho dávám taky trošku když klesne teplota pod -10!!! a nezapomeň,že ty tu tvoji naftu za dvacku co koupíš a naleješ do bečky,a pak ji v zimě naleješ do auta , tak je letní!!!
neboj ja na to myslím že mám v garaži letní naftu jo ta srajda je na 500litru
no a kdyz ses novej naftovej...
tak si odpoj egr ventil, at ti to nezasira sani, nejlepe zaslepit tu hadicku co ho ovlada z podtlaku, klesne ti spotreba, max o 0,3 litre a motor bude mit cistejsi vzduch...
s TD jsem jezdil i na fritak, TDI jde taky pul na pul a este benzin do toho, ale nezkoušel jsem to dlouhodobě --- tož tak
on the road
losmiros psal:no a kdyz ses novej naftovej...
tak si odpoj egr ventil, at ti to nezasira sani, nejlepe zaslepit tu hadicku co ho ovlada z podtlaku, klesne ti spotreba, max o 0,3 litre a motor bude mit cistejsi vzduch...
Jen si ho pak na emisích nezapomeň připojit. A to zasírání sání bych bral s rezervou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1