Nejsi přihlášen
XPD vs. DIADORA
Ahoj, tak mi volali z Paola, kde jsem reklamoval moje skoro nové XPD. Vadou je výrobní závada, nezabroušený svár, otřep, který bohužel mají úplně všechny. Pouze někdo holt nohu ohejbá víc a někdo míň, takže někomu to tu kůži vzadu nerozedře, někomu zase jo. Nicméně mi bylo nabídnuto, že buď můžu dostat křusky nové, kde se mi po sezoně stane opět to samé (tzn. ještě dvě sezony, dvoje nový boty a pak peníze zpět), nebo si ten otřep můžu zkusit zabrousit nebo vzít nové botky od Diadory. Prý je začli teď dovážet, mají nějaké novinky a podobně. Má to prý nějaký kloub nebo co atd. atd. Našel jsem pouze toto, ale v černé nejdou zobrazit. Které se vám zdají lepšejší? XPD nebo tyto? http://www.diadora-racing.it/index2.php?lingua=1
Díky za názory. Jo a kdyby je někdo vyšťoural v černé, tak odkaz sem!!!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: XPD vs. DIADORA
Yello: jde tohle prosim te prelozit? Mimochodem za kolik asi tak jsou? http://www.motocorse.com/news/accessori … Xtreme.php
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Musíš se proklikat, dej produkty, pak racing, no a ty křápy se jmenujou Extreme. Jinak to nejde, navíc ty stránky talošum blbnou. Njn Itálie
A co mám dělat, když to jsou výrobky na hovno? Vám řikám, že mi řekli, že o tom vědí, ale ne každej má tolik ohebnou hnátu. Mam hnáty na hovno teda A blok se mi neloupal volové, s kolem jsem měl problémy
Palous: dráždíš hada bosou nohou
Zdenda psal:A co mám dělat, když to jsou výrobky na hovno? Vám řikám, že mi řekli, že o tom vědí, ale ne každej má tolik ohebnou hnátu. Mam hnáty na hovno teda A blok se mi neloupal volové, s kolem jsem měl problémy
Palous: dráždíš hada bosou nohou
Kuwa na ty ryby šmejde nezapomeňsem byl u Baltazara a vokázal mě jejich fleky tak to tam potaháme néa boty ti pučím a pak je klidně vyhodím woe
Jebat motorky :-)
Njn, musim tenhle rok vyjet aspon parkrat. Tady je to ale v hajzlu, ti debilove to hlidaji jako svine, nedej boze abys chytal deset minut po pulnoci. Hovada!
Tak co resime, tusim ze je nekde od Melnika ne? Tam jsou hodne dobry fleky! Jel bych jako svin, i muj fotr, to vis jsme nadrzeny jako feny
Stránky: 1