Nejsi přihlášen
SR - Policajti sundali motorkára...
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/novin … 22624.html
po otvoreni klikni na cerveny napis "NOVINY"
Cas zaciatku: 00:45
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Re: SR - Policajti sundali motorkára...
Stát se to u nás, tak by mu ještě napálili pokutu a strhli body... každopádně aspoň že to nebyl smrťák, nasere to fest, ale kosti srostou.
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Lenka psal:na Slovensku jezdi temer vsichni autari jako prasata!!!
no a hlavne tam nidko nesviti (nemaji to povine ale je to kvuli jejich bezpeci) cesta do madar pres slovaky byla utrpeni a hlavne ten jih skoro u hranic ....... samj cigos (pardon teda madar )
WD club member.
nevím jak maďarsko-slovenský pohraničí, ale já píšu o středním Slovensku a tam se mi to nezdá špatný. Zatímco u nás Pražáci z Čuranova najížděj ke středu, tam se uhnou většinou ke krajnici.
bla...blabla...!
fido psal:nevím jak maďarsko-slovenský pohraničí, ale já píšu o středním Slovensku a tam se mi to nezdá špatný. Zatímco u nás Pražáci z Čuranova najížděj ke středu, tam se uhnou většinou ke krajnici.
njn .... ale urovne cest (horsi jak u nas) ... mozna uhybaj ale jezdi tak jak prasata
WD club member.
fido psal:nevím jak maďarsko-slovenský pohraničí, ale já píšu o středním Slovensku a tam se mi to nezdá špatný. Zatímco u nás Pražáci z Čuranova najížděj ke středu, tam se uhnou většinou ke krajnici.
Mě třeba funguje, když za autem párkrát přehodím motorku ze strany na stranu, jako kdybych zahříval gumy. Sice nevím co se jim honí hlavou, ale tak 90% jich uhne ke straně.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1