Nejsi přihlášen
Re: Garazujem doma..
spidys psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 681111.jpg
Taghle to bude lepčí...
Si to poslal na starý FTP
diky..tak je to lepsie...

MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
|  | inkvizitorr (Administrator) 07.12.2007 20:16:29 Offline | 
666killer psal:no vsak aj ja otvorim okna nastartujem pockam az dopadnu susedia, vyvetram a hotovo..
ale teraz uz musim..
zrobils najveščiju kokotinu čos mohol já jednu sezónu parkoval v kanclu vedle stolu a to sem ráno přišel do práce, sed sem na to, zapnul světla, vypnul světla, zahejbal řídítkama, zas z toho slez a za hodinu zas, zapnout světla, vypnout a furt dokola...
 já jednu sezónu parkoval v kanclu vedle stolu a to sem ráno přišel do práce, sed sem na to, zapnul světla, vypnul světla, zahejbal řídítkama, zas z toho slez a za hodinu zas, zapnout světla, vypnout a furt dokola...

do byla děsná zima
 do byla děsná zima teď to zavíram do garáže a pod plachtu s tim a tak si na to chodim sednout už jenom tak jednou tejdně a dá se to přežít
 teď to zavíram do garáže a pod plachtu s tim a tak si na to chodim sednout už jenom tak jednou tejdně a dá se to přežít
doba je temná...
|  | Banditatom (Člen) 08.12.2007 02:40:01 Offline | 
kua já chci taký, ale mě to nedovolí !!! Jijijinak jakou taktiku jsi použil na manželku? Bič, karabáč nebo nový kožich?
!!! Jijijinak jakou taktiku jsi použil na manželku? Bič, karabáč nebo nový kožich?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|  | killerovka (Člen) 08.12.2007 08:45:26 Offline | 
Banditatom psal:kua já chci taký, ale mě to nedovolí
!!! Jijijinak jakou taktiku jsi použil na manželku? Bič, karabáč nebo nový kožich?
manzelku?? ja o ziadnej neviem
ja o ziadnej neviem  tak on nemusel pouzivat ziadnu taktiku.uz ked sme sa prestahovali ja som to navrhovala, ale vtedy povedal, ze to je moc uletene a ze ci si beriem na zodpovednost fakt,ked prideme domov opity a on popadne kluce
 tak on nemusel pouzivat ziadnu taktiku.uz ked sme sa prestahovali ja som to navrhovala, ale vtedy povedal, ze to je moc uletene a ze ci si beriem na zodpovednost fakt,ked prideme domov opity a on popadne kluce 
 takze ako aj na kazdom zraze iba ja viem kde mame schovane kluce
 aby to nedpadlo ako na poslednom zraze  v korune
 aby to nedpadlo ako na poslednom zraze  v korune
 picomacka
 picomacka
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
|  | Banditatom (Člen) 08.12.2007 09:37:29 Offline | 
killerovka psal:Banditatom psal:kua já chci taký, ale mě to nedovolí
manzelku??
ja o ziadnej neviem
tak on nemusel pouzivat ziadnu taktiku.uz ked sme sa prestahovali ja som to navrhovala, ale vtedy povedal, ze to je moc uletene a ze ci si beriem na zodpovednost fakt,ked prideme domov opity a on popadne kluce
aby to nedpadlo ako na poslednom zraze v korune
picomacka
kunik, rano jsem ukazal fotku mojí drahé a malém mě picla , prej že klidně, ale to třetího poschodí si to mám tahat sám
, prej že klidně, ale to třetího poschodí si to mám tahat sám kuci přijďte pomoct
 kuci přijďte pomoct

!!!!
!!!!
|  | Banditatom (Člen) 08.12.2007 09:39:03 Offline | 
Banditatom psal:killerovka psal:Banditatom psal:kua já chci taký, ale mě to nedovolí
manzelku??
ja o ziadnej neviem
aby to nedpadlo ako na poslednom zraze v korune
picomacka
kunik, rano jsem ukazal fotku mojí drahé a malém mě picla
, prej že klidně, ale to třetího poschodí si to mám tahat sám
kuci přijďte pomoct
!!!!
ani dutky ani bič

je to pekny to met v obejvaku, ale jak rikal inkviz ja bych s tim taky porad steloval a hopal po tym. tak ju mam v garage v baraku
Tak kdo dalsi letos to ma v obyvaku ? 
|  | nicola.foxx (Člen) 21.10.2008 15:34:47 Offline | 
Billy psal:Tak kdo dalsi letos to ma v obyvaku ?
Ja jsem chtel, ale byl bych az do jara bez jidla a ani na pivo by me nikdo nechtel pustit.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Prelez do sekce PICO krygl  , ser na to
, ser na to 
Kdyš mě bylo asi 17-18,tak sem měl v pokoju GSXR400,koupil sem ju v zimě,v garáži bylo rozdělaný auto se kterým nešlo hnout a motorku bych kolem něho neprotáhl,tak sem mamku postavil přet hotovou věc a bylo
 Ani moc neprotestovala,to už věděla že semnou stejně nic nenadělá
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|  | nicola.foxx (Člen) 24.10.2008 00:55:34 Offline | 
VikecB12 psal:Kdyš mě bylo asi 17-18,tak sem měl v pokoju GSXR400,koupil sem ju v zimě,v garáži bylo rozdělaný auto se kterým nešlo hnout a motorku bych kolem něho neprotáhl,tak sem mamku postavil přet hotovou věc a bylo
Kdyz se pred ni postavi hora jako jses ty, tak se ani nedivim, ze neprotestuje.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zalozme diskuzi Gázujem doma 
tak kdo to takhle dela ?  Na Kralovne probehla jenom turovacka FZ6 v obyvaku o pulnoci. Pak kdyz sem sel napitej si lehnout tak sem o ni malem zakopl
 Na Kralovne probehla jenom turovacka FZ6 v obyvaku o pulnoci. Pak kdyz sem sel napitej si lehnout tak sem o ni malem zakopl  , rano to bylo tak ze nekteri rikali ze se jim zdal sen ze nekdo turuje masinu v baraku a rano si nic nepomatovali co byla realita kdo vzpomina ?
, rano to bylo tak ze nekteri rikali ze se jim zdal sen ze nekdo turuje masinu v baraku a rano si nic nepomatovali co byla realita kdo vzpomina ? 

http://www.youtube.com/watch?v=mGPGD4n5xw4
|  | killerovka (Člen) 24.10.2008 08:39:39 Offline | 
Billy psal:http://www.youtube.com/watch?v=mGPGD4n5xw4
prave kvoli tomuto, vzdy ked dojdeme domov nadrbany, schovam kluce od B12 
umysel uz samozrejme neraz bol..

killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Stránky: 1