Nejsi přihlášen
Re: Trička B12 a BANDIT PIČO
furt se slibovali tricka na srazu a kdyz sem se ptal v jedasich nebyli , bych byl vdecen i za sikmoocko tricko , ale perdlajz jak vidim
Cvrček psal:taky bych chtěl tričko Bandit....jeden z důvodů,proč chci jet nasraz...tak doufám že tam budou!!!!A jak né....
Tak doufám že to někdo zařídí!!...ten dkdo má na to oprávnění...tyhle tryčka dělat...kdo to asi je....
Nevyhrožuj, už po tobě jdou... .
Autobus je taky Suzuki... .
inkvizitorr (Administrator) 07.08.2007 13:16:40 Offline |
větnamec slyší, jenže teď toho má nějak moc v práci a nemá čas na viny, takže v krumlově trika nebudou, ale začíná se rodit plán na hustou masofku nejspíš červen příštího roku (megabanditsraz, to je něco jako bratři nedvědi na strahově) kde počítám s novou edicí pičotrik (bude to trochu pozměněný aby se obě edice rozlišily, ale bandit pičo přes celý záda tam bude) a speciální kelly edici (kvalitní trika s výšivkou) a ještě pár drobnejch podobnejch pičovin jako třeba bejsbolky (čepice, né pálky)
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 07.08.2007 21:12:43 Offline |
Já chci taky tricko !!!
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:větnamec slyší, jenže teď toho má nějak moc v práci a nemá čas na viny, takže v krumlově trika nebudou, ale začíná se rodit plán na hustou masofku nejspíš červen příštího roku (megabanditsraz, to je něco jako bratři nedvědi na strahově) kde počítám s novou edicí pičotrik (bude to trochu pozměněný aby se obě edice rozlišily, ale bandit pičo přes celý záda tam bude) a speciální kelly edici (kvalitní trika s výšivkou) a ještě pár drobnejch podobnejch pičovin jako třeba bejsbolky (čepice, né pálky)
Hláším se o jedno tričko (možná 2) z Kelly edice (ikdyž jsem socka). A čepicu chcu taky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr psal:větnamec slyší, jenže teď toho má nějak moc v práci a nemá čas na viny, takže v krumlově trika nebudou, ale začíná se rodit plán na hustou masofku nejspíš červen příštího roku (megabanditsraz, to je něco jako bratři nedvědi na strahově) kde počítám s novou edicí pičotrik (bude to trochu pozměněný aby se obě edice rozlišily, ale bandit pičo přes celý záda tam bude) a speciální kelly edici (kvalitní trika s výšivkou) a ještě pár drobnejch podobnejch pičovin jako třeba bejsbolky (čepice, né pálky)
Reminder! Reminder! Reminder!
Diky
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Progear 650 (Člen) 14.08.2007 23:28:51 Offline |
tak mu to nejak vysvetli.... ja to tricko chci....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.08.2007 08:53:48 Offline |
hodinky s vodotryskem beru klidne taky....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
huskyb12 psal:já v tom taky problém nevidim - telefon má v profilu, trika u sebe, zavolej mu a je to - nejlíp volat kolem poledne - to si válí šunky ...
tak napište rozpis kdo bude v kolik volat,ať to nezkouším když bude obsazeno
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
to jako fakt nebudou? a já se tak těšil
Jíra psal:vypadá to na dražbu posledních mikin!
Já su sociální případ na dražbu nejsou love
Mour psal:Zrádče
Filous psal:Ondráš psal:My socky si prostě musíme urvat vod huby abysme to měli... Kolik je vyvolávací cena?
...1800,- ...
...pššššt...budu si sám přihazovat a vyšroubuju cenu někam hóóódně vysoko, tu jednu ztech čtyrech, co mam doma bouchnu a necham si udělat vlastní soukromou edici, tag to nekaš, myslim i na tebe
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
2200,-
Filous psal:Mour psal:Zrádče
Filous psal:
...1800,- ......pššššt...budu si sám přihazovat a vyšroubuju cenu někam hóóódně vysoko, tu jednu ztech čtyrech, co mam doma bouchnu a necham si udělat vlastní soukromou edici, tag to nekaš, myslim i na tebe
misi psal:Dostali jste mě ... vidím příležitost jak rychle zbohatnout .. . takže nechám udělat tíííga BANDIT PIČO wole ..:D kdo je proti ?
ee... Beru trika jen od vjetnamce... ten má zaručeně pravý
misi psal:osiris psal:misi psal:Dostali jste mě ... vidím příležitost jak rychle zbohatnout .. . takže nechám udělat tíííga BANDIT PIČO wole ..:D kdo je proti ?
...to se nesmí
ani pro vlastní potřebu ?
...esi tě chytnem, tag ti to s toho trika kudlou vyřežem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
misi psal:osiris psal:misi psal:Dostali jste mě ... vidím příležitost jak rychle zbohatnout .. . takže nechám udělat tíííga BANDIT PIČO wole ..:D kdo je proti ?
...to se nesmí
ani pro vlastní potřebu ?
Ani v množství menším než malém
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:misi psal:osiris psal:
...to se nesmíani pro vlastní potřebu ?
...esi tě chytnem, tag ti to s toho trika kudlou vyřežem
To fakt jenom za předpokladu že mě chytnete hoši
nechám si to vykérovat na pleca
Blu one.... old one
nemáte někdo v dobrý kvalitě v el. podobě logo na triko B6 nebo bandit <|> ?? všude tady čtu, že dost problém ho sehnat, tak bych si vyrobil sám ;)
Moc řídit neumím, ale když zaprší přidám | http://krulis.net
krulis psal:nemáte někdo v dobrý kvalitě v el. podobě logo na triko B6 nebo bandit <|> ?? všude tady čtu, že dost problém ho sehnat, tak bych si vyrobil sám ;)
Obávám se, že asi neuspěješ... měl si přijet na sraz - tam sis moh u vjetnamce ve stánku nakoupit
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
ó to škodá, tak třeba svatoslav sraz.. to mám blízko.. třeba tam taky bude slušet za pětsto jako ulitý
Moc řídit neumím, ale když zaprší přidám | http://krulis.net
spidys psal:krulis psal:nemáte někdo v dobrý kvalitě v el. podobě logo na triko B6 nebo bandit <|> ?? všude tady čtu, že dost problém ho sehnat, tak bych si vyrobil sám ;)
Obávám se, že asi neuspěješ... měl si přijet na sraz - tam sis moh u vjetnamce ve stánku nakoupit
Tak, tak.
qwerty psal:Lukyn1 psal:Tak to doufám, že trička ještě budou, taky bych moc rád jedno měl
sem trosec mimo
tricka budou , ale zase na jare na dalsim srazu asi
Já si to myslel, ale aby na srazíku byly, chci taky jedno nebo dvě
Jeedéééééééééééémmmm
Lukyn1 psal:qwerty psal:Lukyn1 psal:Tak to doufám, že trička ještě budou, taky bych moc rád jedno měl
sem trosec mimo
tricka budou , ale zase na jare na dalsim srazu asiJá si to myslel, ale aby na srazíku byly, chci taky jedno nebo dvě
ja tri a dve mikiny
WD club member.
SLUGI psal:... jo tááák
... trika
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/tb13.jpg
ach jo , ja chcu taky
to neni fer vuci tem kteri nemohli jet na sraz a ted ho nemaj
WD club member.
qwerty psal:ach jo , ja chcu taky
Jak neni fér?
Já sem taky čekal rok než sem si moh na masofce u vjetnamce koupit triko a mikču
Tobě by se líbilo, kdyby se hadry prodávaly na netu jak v nějakym e-shopu každýmu, kdo se jen tak zaregistruje?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:qwerty psal:ach jo , ja chcu taky
to neni fer vuci tem kteri nemohli jet na sraz a ted ho nemajJak neni fér?
Já sem taky čekal rok než sem si moh na masofce u vjetnamce koupit triko a mikču
Tobě by se líbilo, kdyby se hadry prodávaly na netu jak v nějakym e-shopu každýmu, kdo se jen tak zaregistruje?
ne , nelibilo ......... asi mas pravdu
WD club member.
Banditatom (Člen) 30.09.2008 21:46:13 Offline |
qwerty psal:spidys psal:qwerty psal:ach jo , ja chcu taky
to neni fer vuci tem kteri nemohli jet na sraz a ted ho nemajJak neni fér?
Tobě by se líbilo, kdyby se hadry prodávaly na netu jak v nějakym e-shopu každýmu, kdo se jen tak zaregistruje?ne , nelibilo ......... asi mas pravdu
jo taky jsem ho chtěl ale musím si počkat na akci
jo souhlas neprodávat přes net
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
qwerty psal:SLUGI psal:... jo tááák
... trika
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/tb13.jpgach jo , ja chcu taky
ty woe a teď si představ, že chceš být "blackdog" a čekáš na povolení si prdnout na srazu 2 roky
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom psal:qwerty psal:spidys psal:
Jak neni fér?
Tobě by se líbilo, kdyby se hadry prodávaly na netu jak v nějakym e-shopu každýmu, kdo se jen tak zaregistruje?ne , nelibilo ......... asi mas pravdu
jo taky jsem ho chtěl ale musím si počkat na akci
jo souhlas neprodávat přes net
Souhlas náda net
Jeedéééééééééééémmmm
ross psal:Tomas600N psal:a co když přijedu na sraz na jebce?budu si moct koupit triko?
kdyby si je mohli koupit jen bandiťáci, tak vjetnamec zkrachuje
ve vyjímečnosti je krása...
to nejní prodej Prestiží
bla...blabla...!
Stránky: 1