Nejsi přihlášen
Akcie v Cechach a na Slovensku.
Kua chlapi, musime spravit spolocne nejaky Bandit zraz. beer Chybaju mi akcie tohto typu. Hodte sem plan na B zrazy v Cechach a mi sa pokusime nieco spravit u nas na malebnom Slovensku. smile1 Aspon by sme sa lepsie spoznali a vymenili si skusenosti, "neco malinkyho posnidali", aj slivovicku dali a tak....good
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
Re: Akcie v Cechach a na Slovensku.
Loni první a super http://www.suzukibandit.cz/gallery.php? … ;akce=show letos druhej a ještě lepčína třetí se klepu už teť
Jebat motorky :-)
Okrem par nasich moto stranok, na tuto stranku chodim najcastejsie a najradsej. Su tu daleko objektivnejsie veci, rozumnejsi motorkari, ktori dokazu hocikedy poradit a pomoct. Nerobite si z hocikoho nemiestu srandu a zbytocne nepytvate picoviny. [ako je to niekedy na nasich nemenovanych strankach]. Je to super. Len tak dalej.
erino73 psal:A poradte mi chlapci, u koho by som si mohol objednat take iste tricko ako mate vy
"B 12". Jedno panske a druhe damske. Diky.
Holt pro triko musíš na sraz, jinam větnamec jezezdí a poštu taky rád memá
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:erino73 psal:A poradte mi chlapci, u koho by som si mohol objednat take iste tricko ako mate vy
"B 12". Jedno panske a druhe damske. Diky.Holt pro triko musíš na sraz, jinam větnamec jezezdí a poštu taky rád memá
Diky Bedrichu, urcite sa na tychto zrazoch vidime. Uz sa tesim.
killerovka (Člen) 26.10.2008 11:44:21 Offline |
inak vcera sme si s Killerom spravili osobny zraz NAKED KILLERS v dvojke haha a teraz je to hroza z Killera razí ako z fernet suda a myslim ze sa dokonca poti fernetom
a na oficialny NAKED KILLERS sa pomaly zacinaju robit pripravy..napr.vcerajsi trening
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
killerovka (Člen) 26.10.2008 12:25:27 Offline |
mas pravdu..fuuuj
killerovka (Člen) 26.10.2008 13:53:26 Offline |
erino73 psal:Okrem par nasich moto stranok, na tuto stranku chodim najcastejsie a najradsej. Su tu daleko objektivnejsie veci, rozumnejsi motorkari, ktori dokazu hocikedy poradit a pomoct. Nerobite si z hocikoho nemiestu srandu a zbytocne nepytvate picoviny. [ako je to niekedy na nasich nemenovanych strankach]. Je to super. Len tak dalej.
Si tu krátce, co?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
killerovka psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … spidys.jpgBANDIT PICOOOOOOO
(vystrihnute z videa holých zabijakov)
aj my sa tesime!!
Sem myslel, že tohle video neexistuje, že bylo smazáno, rozšlapáno, spáleno
Ale když teda existuje - postavím se k tomu jako chlap - ten kdo tam je natočenej nejsem já
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
killerovka (Člen) 26.10.2008 14:31:27 Offline |
spidys psal:killerovka psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … spidys.jpgBANDIT PICOOOOOOO
(vystrihnute z videa holých zabijakov)
aj my sa tesime!!Sem myslel, že tohle video neexistuje, že bylo smazáno, rozšlapáno, spáleno
Ale když teda existuje - postavím se k tomu jako chlap - ten kdo tam je natočenej nejsem já
jasne video existuje..dokonca o neho prejavili niektore televizie zaujem...naposledy som to posielala do motorkársky ladenej tv stanice - Nova
pozrieme si to na NAKED KILLERS mozno aj nejake kopie urobime ak by mal niekto zaujem...a potom na kazdom Bzraze
!!!podobnost osôb vystupujucich vo videu je cisto nahodna!!!
666killer psal:mazo psal:na killerovku som sa tento rok tesil a aj chystal, ale mr. Murphy bol silnejsi
na killerovku?neseer
prepáčte pán Veľkomožný. Samozrejme som myslel akciu organizovanu Vami - NAKED KILLERS
Okamzite cvalam do kostola, vyspovedat sa z hriechov
killerovka (Člen) 26.10.2008 18:16:58 Offline |
mazo psal:666killer psal:mazo psal:na killerovku som sa tento rok tesil a aj chystal, ale mr. Murphy bol silnejsi
na killerovku?neseer
prepáčte pán Veľkomožný. Samozrejme som myslel akciu organizovanu Vami - NAKED KILLERS
Okamzite cvalam do kostola, vyspovedat sa z hriechov
radsej sa ozer len nechod do kostola a na Naked Killers ta cakame..a niekedy by sme sa uz mohli aj stretnut..
Stránky: 1