Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 21.10.2008 14:24:45 Offline |
Re: krucipusk
prej se pro mě stavíš a pak zas vodvezeš, takže du
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 21.10.2008 14:41:01 Offline |
gore psal:inkvizitorr psal:prej se pro mě stavíš a pak zas vodvezeš, takže du
..a co takle sockou musim koncit a uz se sem do nedostanu az se f patek vrati z uher estli se vratim vozvu se
sockou
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 21.10.2008 16:57:14 Offline |
tajnej psal:Jak je to ve gbelích velký? To jako kdybych vzal synátora, esli si tam najde ňáký místečko odkud uvidí a gde ho neušlapou zkouřený chlápci s dredama na bradě?
vogo zrovna u tebe je mi jasný, že ti te předevšim vo to aby viděl mladej.... neboj bédo, máš tam ochoz a mladýho vemem do kotle
doba je temná...
Martin B12 (Člen) 22.10.2008 09:21:01 Offline |
do kurev nemět nohu v kixu šel bych
street triple picco
inkvizitorr psal:gore psal:inkvizitorr psal:prej se pro mě stavíš a pak zas vodvezeš, takže du
..a co takle sockou musim koncit a uz se sem do nedostanu az se f patek vrati z uher estli se vratim vozvu se
sockou
..dobre no tak sockou tam a zpatky vodvoz sezenumozna porad palti ale estli me hlavni madar pusti
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Aha, tak mladej prej rači pude na hokej.
Tak já v nejhoršim pojedu s gorem tim sociálnim autem
Já ani nevim gde sou gbely, natož ňákej velkej stadion. (je to doufám na pořádnym stadionu)
a zrzuli může vzít inkviz na klín, protože už je ženatej a tak to pro něj nejni nebezpečný
tajnej psal:Aha, tak mladej prej rači pude na hokej.
Já ani nevim gde sou gbely, natož ňákej velkej stadion. (je to doufám na pořádnym stadionu)
a zrzuli může vzít inkviz na klín, protože už je ženatej a tak to pro něj nejni nebezpečný
nebo si vezmu na klín já inkvize....to je pak ouplně po nebezpečí
A je to!!
Banditatom (Člen) 22.10.2008 15:32:18 Offline |
zrzule psal:tajnej psal:Aha, tak mladej prej rači pude na hokej.
a zrzuli může vzít inkviz na klín, protože už je ženatej a tak to pro něj nejni nebezpečnýnebo si vezmu na klín já inkvize....to je pak ouplně po nebezpečí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2008 11:26:14 Offline |
wogové nejdu, bo musim táhnout na západ, smutné a obzvlášť po to vyvalování se po zrzuli se mi bude stejskat
doba je temná...
Stránky: 1