Nejsi přihlášen
Re: výměna diodi mazání,?
když bydlíš kósek od teho Olomóca tak se zkus mrknót třeba tady: http://www.ezk.cz - Hálkova 2 , Olomouc
diodu musíš zapájet ve správné polaritě, když ju otočíš tak nebude svítit, neboj nezničí se
Kam nevidím, tam nepospíchám
Tak se prifarim sem jelikoz mam rozdelany budiky (lepim ten bilej plast) tak sem se chtel zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s vymenou led podsvetleni budiku treba za modre, jak na to koukam sou tam tri SMD diody na kazdej budik, no vzhledem k tomu ze bych mel byt oboru znaly a diody poshanim v praci tak si myslim ze by to nemusel byt problem, predradny odpory pro modre ledky by mely byt stejny jak pro ty puvodni bile..., ale jde mi o to zda rozdelam ty budiky z toho tistaku (protoze diody sou pod nima) a nebudu muset jeste neco odpajovat (piny displeje...) nak sem to jeste nezkoumal do podrobna, ale tak vy uz jste urco neco zazili tak sem s tim
s diodama dbat na spravnou polaritu a vetsinou jsem je dycky znicil, kdyz jsem je dal obracene. kdyz to chcete dat na dvanact voltu, tak s predradnym odporem, kterej si spocitate, nejak podle teho ohmova zakona
diody jsou pro me moc futurum, mam este zarovky...ikdyz nevim co je strceny v mazani to jsem nikdy nerozdelaval.
on the road
losmiros psal:s diodama dbat na spravnou polaritu a vetsinou jsem je dycky znicil, kdyz jsem je dal obracene. kdyz to chcete dat na dvanact voltu, tak s predradnym odporem, kterej si spocitate, nejak podle teho ohmova zakona
diody jsou pro me moc futurum, mam este zarovky...ikdyz nevim co je strceny v mazani to jsem nikdy nerozdelaval.
odpor už tam bude. Jen kup tu správnou. Vem si sebou a naletuj přesně jak ty ostatní
Poznáš to podle vnitřku
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
v budíkách je T5 patice na 12V ,
diody jsou bez vodporu
normálka starou epitaxně planární technologií
jako tentononc
http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= … ;z=galerie
modrá je dobrá
no tak tam mrdni modry a je to
ikdyz jsem jednou zkousel davat modre diodky na skodovku do budiku, ale moc nesvitili, byly moc tmave, tak jsem nevymejslel picoviny a nechal to tak
kdyz jsme u tech diod, potreboval bych skodovackou zelenou, kde se dja sehnat???? normalni zelena neni tak zelena jako ta ze skodovky
on the road
Stránky: 1