Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » výměna diodi mazání,?

ROMIN (Člen)
07.08.2007 18:44:10

výměna diodi mazání,?

tak jsem ty budíky dnes rozdělal a zjistil jsem že tam nejsou žárovky ale diodia dioda d dobijení tam neni je ulomená tak nevím jak ji vyměnit?jestli jste to už někdo dělal tak poradte jak ji vyměnit a kde ji koupit??

Geograf (Člen)
07.08.2007 21:12:59

Re: výměna diodi mazání,?

když bydlíš kósek od teho Olomóca tak se zkus mrknót třeba tady: http://www.ezk.cz  - Hálkova 2 , Olomouc
diodu musíš zapájet ve správné polaritě, když ju otočíš tak nebude svítit, neboj nezničí se

Kam nevidím, tam nepospíchám
Antihero (Člen)
07.08.2007 23:00:09

Ježišmarjááá, "výměna diodi"???

There's a pie in the sky when you die.
hide (Člen)
25.10.2008 23:05:47

Tak se prifarim semsmile1 jelikoz mam rozdelany budiky (lepim ten bilej plast) tak sem se chtel zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s vymenou led podsvetleni budiku treba za modre, jak na to koukam sou tam tri SMD diody na kazdej budik, no vzhledem k tomu ze bych mel byt oboru znaly a diody poshanim v praci tak si myslim ze by to nemusel byt problem, predradny odpory pro modre ledky by mely byt stejny jak pro ty puvodni bile..., ale jde mi o to zda rozdelam ty budiky z toho tistaku (protoze diody sou pod nima) a nebudu muset jeste neco odpajovat (piny displeje...) nak sem to jeste nezkoumal do podrobna, ale tak vy uz jste urco neco zazili tak sem s timbigsmile

losmiros (Člen)
26.10.2008 19:22:14

s diodama dbat na spravnou polaritu a vetsinou jsem je dycky znicil, kdyz jsem je dal obracene. kdyz to chcete dat na dvanact voltu, tak s predradnym odporem, kterej si spocitate, nejak podle teho ohmova zakona
diody jsou pro me moc futurum, mam este zarovky...ikdyz nevim co je strceny v mazani to jsem nikdy nerozdelaval.

on the road
redik27 (Člen)
27.10.2008 14:54:52

losmiros psal:

s diodama dbat na spravnou polaritu a vetsinou jsem je dycky znicil, kdyz jsem je dal obracene. kdyz to chcete dat na dvanact voltu, tak s predradnym odporem, kterej si spocitate, nejak podle teho ohmova zakona
diody jsou pro me moc futurum, mam este zarovky...ikdyz nevim co je strceny v mazani to jsem nikdy nerozdelaval.

odpor už tam bude. Jen kup tu správnou. Vem si sebou a naletuj přesně jak ty ostatní
Poznáš to podle vnitřku

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
WenzelB6 (Člen)
27.10.2008 15:06:07

v budíkách je T5 patice na 12V ,
diody jsou bez vodporu
normálka starou epitaxně planární technologiísurprised

jako tentononc
http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= … ;z=galerie
modrá je dobrágood

hide (Člen)
27.10.2008 18:19:25

jee kuci my si nerozumime, mam bandasku rv 03 a tam uz jsou standartne diody jako podsvetleni ale bily a ja bych chtel modry smile1

losmiros (Člen)
27.10.2008 19:38:41

no tak tam mrdni modry a je to

ikdyz jsem jednou zkousel davat modre diodky na skodovku do budiku, ale moc nesvitili, byly moc tmave, tak jsem nevymejslel picoviny a nechal to tak

kdyz jsme u tech diod, potreboval bych skodovackou zelenou, kde se dja sehnat???? normalni zelena neni tak zelena jako ta ze skodovkyidontknow

on the road

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS