Nejsi přihlášen
Re: pec na vyjetý olej
zdenek 1 psal:hans psal:spidys má rozum
jo,a proč se teda sám tráví chlastem
to už je jeho věc
jj,jak rika spydis nebejt linej a jednou dvakrat do roka to ze strechy a z vokapu uklidit.
mame 5 metru od baraku 70 let starou brizu,velkou jak pica a nikdy by nas nenapadlo ji shodit,pokud by nebyla nemocna.
dal mame hned u baraku dub,vokapy plny zaludu,holt veme se zebrik a vycisti se to,jen nebejt linej...
lenost bych rek je nejvetsi problem tohodle ,,ekologickýho" tematu.
...sam mezi jebkarema...
Monty Jack (Člen) 01.10.2008 21:58:44 Offline |
Marián psal:jj,jak rika spydis nebejt linej a jednou dvakrat do roka to ze strechy a z vokapu uklidit.
mame 5 metru od baraku 70 let starou brizu,velkou jak pica a nikdy by nas nenapadlo ji shodit,pokud by nebyla nemocna.
dal mame hned u baraku dub,vokapy plny zaludu,holt veme se zebrik a vycisti se to,jen nebejt linej...
asi bych řek lepší varianta bejt možnost odpracovat pár hodin v nejbližší lesní školce a ty břízy beztrestně složit, než se co pár měsíců srát s bordelem na střeše
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Marián psal:jj,jak rika spydis nebejt linej a jednou dvakrat do roka to ze strechy a z vokapu uklidit.
lenost bych rek je nejvetsi problem tohodle ,,ekologickýho" tematu.asi bych řek lepší varianta bejt možnost odpracovat pár hodin v nejbližší lesní školce a ty břízy beztrestně složit, než se co pár měsíců srát s bordelem na střeše
Možnost je nejni problem zařídím brigádu
Marián psal:jj,jak rika spydis nebejt linej a jednou dvakrat do roka to ze strechy a z vokapu uklidit.
naprosto souhlasím, ale lenost není problem jen tohoto tématu, ale devadesáti procent lidí v kocourkově
svět je cirkusovej stan
mi psal:Marián psal:jj,jak rika spydis nebejt linej a jednou dvakrat do roka to ze strechy a z vokapu uklidit.
lenost bych rek je nejvetsi problem tohodle ,,ekologickýho" tematu.naprosto souhlasím, ale lenost není problem jen tohoto tématu, ale devadesáti procent lidí v kocourkově
a hlavně okolo olomouce sem tam včera byl a tak otravený a znechucený pracovníky sem dlouho nevyděl. nechápu proč do tý práce chodí, když je to taková otrava proč nejsou doma jako cikáni do
svět je cirkusovej stan
Marián psal:prosimte michale,zarid jim tu brigadu,at je klid
vono je to v lese prejde
Myslím že seznam účastníků nebude dlouhej.Jen pro ilustraci 1 ženská na živnosťák musí denně na pasece zasázet 550 ks stromků pod sazeč, motykou stačí 180-200ks jamka 30x30cm aby si vydělala cca 800kč hrubýho.Kdo chce ať se hlásí,(bude to až na jaře)každej kdo si to zkusí tak ho přejde je tak zbůch zdarma kácet stromy.
Michal Dk psal:Myslím že seznam účastníků nebude dlouhej.Jen pro ilustraci 1 ženská na živnosťák musí denně na pasece zasázet 550 ks stromků pod sazeč, motykou stačí 180-200ks jamka 30x30cm aby si vydělala cca 800kč hrubýho.Kdo chce ať se hlásí,(bude to až na jaře)každej kdo si to zkusí tak ho přejde je tak zbůch zdarma kácet stromy.
Připomíná mi to můj nedávný věk. Několikráte jsem dělal brigádu v lese. Taxace, lehké prořezávky, ale nejlepší nakonec bylo stavění oplocenek, teda spíš natahování pletiva. To jsem začli v 6, natáhli 50m pletiva, pak dali kouřovou... A vymlaskli při tom basu piva. To už pak byl konec směny, tak jsme se sebrali a jeli domu.
Ale samozřejmě, že taky znám nálety lojnic. To jsou neskutečný mrchy. Jediné co pomáhalo, bejt cejtit naftou nebo benzínem. Vosy, sršni... Ale zase jsem viděl občas jezevce či stádo muflonů. A taky bachnu s mladejma.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Monty Jack (Člen) 02.10.2008 11:45:31 Offline |
Michal Dk psal:Marián psal:prosimte michale,zarid jim tu brigadu,at je klid
vono je to v lese prejdeMyslím že seznam účastníků nebude dlouhej.Jen pro ilustraci 1 ženská na živnosťák musí denně na pasece zasázet 550 ks stromků pod sazeč, motykou stačí 180-200ks jamka 30x30cm aby si vydělala cca 800kč hrubýho.Kdo chce ať se hlásí,(bude to až na jaře)každej kdo si to zkusí tak ho přejde je tak zbůch zdarma kácet stromy.
špatně pochopeno.
Myšleno následovně.
Než aby požádal o zkácení a pak po zákazu mít 3 možnosti
1. shodit to načerno
2. pomoct tomu uschnout
3. nechat je tam a 3x do roka čistit střechu
mít variantu 4 - dostat po odpracování x hodin v lese (kvůli vyvážení dřevní bilance) povolení to zkácet legálně.
Nic víc.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
spidys psal:Tomas600N psal:ty asi bydliš v bytě co? viš hovno co je to starat se o barak,je mi čerstvych 21 a o barak se musim starat sam,a nebudu kvuli třem břizam,když jich je všude okolo 3 e každych 10 roku dělat novou střechu
kdyby mi ty piče na uřadě povolily je zhodit tak byl klid,a nemusel bych to dělat tak drasticky,jenže to asi posuzuji nějaci vymrdanci
takžeHel nechci se s nikym nijak hádat - napsal sem jen svůj názor.
V Prálgu bydlim v bytě - to jooo, ale za Prahou mám pozemek, na něm chajdu a za chajdou dvě borovice. A ty šišky, jehličí a všechen ten bordel mi padá taky na střechu a do okapů...
Borovice nepodřežu ani je nijak nehodlám likvidovat. Místo toho několikrát do roka vemu žebřík a uklidim na střeše, co je potřeba uklidit.
Ono trávit stromy je ve výsledku stejný jako třeba trávit psa, kočku nebo cokoli jinýho. Je to potupný.
nechci se zastávat trávičů stromů,ale ono to někdy jinak nejde,když ti totiž nechtěj povolit pokácení stromu,i když ti zvedá zaklady,mluvím ze zkušenosti tak to je marnej boj,nebo když maj na ouřadě lepší náladu tak ti řeknou,že to můžeš,ale jen přes specializovanou firmu,neboť je v okolí deseti metrů el. vedení. to si holt asi dovolí cenově jen ti co na to maj. Zatím sem to nerealizoval,ale ten devadesátiletej smrk vedle garáže asi metr od stěny mě sere
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas: tak co tam ta garáž dělá?? ten smrk tam byl určitě dřív, ne??
maňas psal:spidys psal:Tomas600N psal:ty asi bydliš v bytě co? viš hovno co je to starat se o barak,je mi čerstvych 21 a o barak se musim starat sam,a nebudu kvuli třem břizam,když jich je všude okolo 3 e každych 10 roku dělat novou střechu
kdyby mi ty piče na uřadě povolily je zhodit tak byl klid,a nemusel bych to dělat tak drasticky,jenže to asi posuzuji nějaci vymrdanci
takžeHel nechci se s nikym nijak hádat - napsal sem jen svůj názor.
V Prálgu bydlim v bytě - to jooo, ale za Prahou mám pozemek, na něm chajdu a za chajdou dvě borovice. A ty šišky, jehličí a všechen ten bordel mi padá taky na střechu a do okapů...
Borovice nepodřežu ani je nijak nehodlám likvidovat. Místo toho několikrát do roka vemu žebřík a uklidim na střeše, co je potřeba uklidit.
Ono trávit stromy je ve výsledku stejný jako třeba trávit psa, kočku nebo cokoli jinýho. Je to potupný.nechci se zastávat trávičů stromů,ale ono to někdy jinak nejde,když ti totiž nechtěj povolit pokácení stromu,i když ti zvedá zaklady,mluvím ze zkušenosti tak to je marnej boj,nebo když maj na ouřadě lepší náladu tak ti řeknou,že to můžeš,ale jen přes specializovanou firmu,neboť je v okolí deseti metrů el. vedení. to si holt asi dovolí cenově jen ti co na to maj. Zatím sem to nerealizoval,ale ten devadesátiletej smrk vedle garáže asi metr od stěny mě sere
U vás na úřadě to povoluje myslím Dušan Effenberk s ním se určitě domluvíš,jestli se na to kácení cejtíš tak ti nikdo nemůže nařizovat firmu která ti to provede.Ale jak to šupneš to na dráty a platíš jako mourovatej.
mi psal:hele maňas, navrtej kořeny těsně pod drnem nejlépe šestka vrták a pravydelně zalévej kyselinou a za rok aš pět ti to povolí páč umře, no a pak ho spopelníš v krbu...
jezismarja Mlho, o tom uz se tady dobry dve stranky bavime
pod se raci hadat vo tom pivu
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
hans psal:maňas: tak co tam ta garáž dělá?? ten smrk tam byl určitě dřív, ne??
omyl ta tam stála ještě dřív
jinak opravdu na ouřadě trvají na profi firmě,právě proto,že maj obavu abych něco nesprasil,no možná na tom něco bude,ale jednání s nima není,řekli že ne a samozřejmě sousedi největší bonzáci v okolí by rádi podali informaci,jen kdybych se pokusil třeba ořezat větve,no asi budu muset vydržet na výměnu zastupitelstva v obci
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1 2