Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 21.10.2008 12:40:57 Offline |
nový bengofarby
komédia maximále nebylo by lepší místo vyhozenejch 15000kč za příplatek za stříbrnou metalízu jim tam dát něco duchaplnějšího co by třeba upotřebili??? to proti tomu labutě sou usedlá barevná kombinace... na druhou stranu s vývěsní cedulí restaurace u řeháků to ladí pěkně...
doba je temná...
Re: nový bengofarby
To nemáš pravdu Míšo. Stříbrná barva odráží sluneční paprsky o 4,133% lépe než bílá, o rozpálenejch tmavozelenejch pruzích ani nemluvě.
Tedy když auto stojí v parném dni někde zašitý za bukem, aby soudruzi mohli v klidu POLEHÁVAT A CHRÁPAT (ten nápis maj na prototypu zatím špatně) úspora za benzín k pohonu klimatizace činí v současných cenách 43,76 Kč za motohodinu. Takže tvůj zbrklý úsudek (mládí tě omlouvá) o zbytečných penězích za metalízu tímto opravuji: Rozhodně se nám to všem vyplatí!
tajnej psal:To nemáš pravdu Míšo. Stříbrná barva odráží sluneční paprsky o 4,133% lépe než bílá, o rozpálenejch tmavozelenejch pruzích ani nemluvě.
Tedy když auto stojí v parném dni někde zašitý za bukem, aby soudruzi mohli v klidu POLEHÁVAT A CHRÁPAT (ten nápis maj na prototypu zatím špatně) úspora za benzín k pohonu klimatizace činí v současných cenách 43,76 Kč za motohodinu. Takže tvůj zbrklý úsudek (mládí tě omlouvá) o zbytečných penězích za metalízu tímto opravuji: Rozhodně se nám to všem vyplatí!
patris do politiky
inkvizitorr psal:...........nebylo by lepší místo vyhozenejch 15000kč za příplatek za stříbrnou metalízu jim tam dát něco duchaplnějšího co by třeba upotřebili???
...jo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...něco ze zákulisí...v BMW (rozuměj Boleslaf Motoren Werke) maj málo prostor k montáži tedlech specijálů, tag to přesunuli ke starýmu Filousoj na dílnu jízdních skoušek a tam to dovybavujou majákama, vysílačkama a podobnejma potřebnejma vjecma kucí z Bulharska a Ukrajiny...ano čtete dobře, bulhaři a ukrajinci...no a páč tam na tej dílně maj i spoustu jinejch aut neš tedlech zmalovanejch a ty kucí z východu zřejmě nebudou z nejbystřejších, tag dyš právoplatný vosazenctvo dílny vyjelo testovat nový káry do provozu, ty kucí namontovali majáky i na jedno z jejich aut, kerý nebylo ani počmáraný a uš vůbec né stříbrný, páč bylo zelený...dyš se chlapy vrátili a vlítli na ně, tag voni prej jako že co blbnou, že je to přeci jedno, dyk je to taky Oktáfka, tag žádná křeč
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:...no já znám jednoho, přectaf si čecha, kerej gdysi vo polední pauze, dyš chlapi vodešli na vbjed, namontoval na tuzexovou stodvácu střešní vokno na dýlku
...proboha, to snat nejni ani proveditelný, dyk tam byla uprostřet střechy výstuha, to se to vokno vešlo na dýlku mezi přední a středovou výstuhu???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tady v Irlandu sou auta podobne vozdobeny, akorat teda podklad je bilej a ty pruhy modry a kriklave zeleny
takze todle je este dobry...akorat ten duchaplnej napis (nemyslim napis Policie ) tam bejt nemusel...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Filous psal:osiris psal:...no já znám jednoho, přectaf si čecha, kerej gdysi vo polední pauze, dyš chlapi vodešli na vbjed, namontoval na tuzexovou stodvácu střešní vokno na dýlku
...proboha, to snat nejni ani proveditelný, dyk tam byla uprostřet střechy výstuha, to se to vokno vešlo na dýlku mezi přední a středovou výstuhu???
na výstuhu ser....to vokno tam přeci má bejt...žádná křeč
nicola.foxx (Člen) 21.10.2008 15:26:18 Offline |
Hnusny auto, hnusna hospoda.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2008 15:28:19 Offline |
Filous psal:osiris psal:...no já znám jednoho, přectaf si čecha, kerej gdysi vo polední pauze, dyš chlapi vodešli na vbjed, namontoval na tuzexovou stodvácu střešní vokno na dýlku
rozkaz zněl jasně.....vokno tam musí bejt za každou cenu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 21.10.2008 15:30:57 Offline |
mr.BSE psal:Voni ten vzor nakonec votocili ?
To jsi chtel aby jezdili s tim znakem elektrikaru ??? By tam meli ty dva blesky
nicola.foxx psal:mr.BSE psal:Voni ten vzor nakonec votocili ?
Jasne, sem mechanik elektronik, mam k te elektrice bliz
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:osiris psal:...no já znám jednoho, přectaf si čecha, kerej gdysi vo polední pauze, dyš chlapi vodešli na vbjed, namontoval na tuzexovou stodvácu střešní vokno na dýlku
rozkaz zněl jasně.....vokno tam musí bejt za každou cenu
...hovno rozkaz, ten vosel učednickej jim chtěl udělat radost
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Monty Jack (Člen) 21.10.2008 20:18:13 Offline |
mr.BSE psal:nicola.foxx psal:mr.BSE psal:Voni ten vzor nakonec votocili ?
SS budou z druhý strany
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Progear 650 (Člen) 21.10.2008 20:33:08 Offline |
Filous: Znám to jináč... MBW.... Mladá Bouleslav Werke...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
vogo vjerka minulej tejden přišla s tim že airdesign vyhrál tendr na ty polepy bo šefík má v morsportu ty konekce, a že to vypadá že budou ve štyrech lepit 50 aut denně. naštěstí měl nakonec někdo delší prsty
řikám si hurikán
Banditatom (Člen) 21.10.2008 20:46:52 Offline |
vypadá to čurákově stejně jako osádka a ještě to stojí spoustu peněz
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Monty Jack psal:mr.BSE psal:nicola.foxx psal:To jsi chtel aby jezdili s tim znakem elektrikaru ??? By tam meli ty dva blesky
SS budou z druhý strany
Nevim jak to myslis, ale elejtrikarskej blesk tam bude (2x)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nicola.foxx (Člen) 22.10.2008 17:05:40 Offline |
mr.BSE psal:Tomu se uz dneska nerika shit?
vorel psal:vogo vjerka minulej tejden přišla s tim že airdesign vyhrál tendr na ty polepy bo šefík má v morsportu ty konekce, a že to vypadá že budou ve štyrech lepit 50 aut denně. naštěstí měl nakonec někdo delší prsty
nikdo to nedostal,Škodovka to lepí sama.Jinak se jich dělá 3
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 19:57:41 Offline |
tak to je brutus...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 22.10.2008 20:00:08 Offline |
kdyby mě něco takového zastavilo tak se asi poseru smíchy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
... ale tohle už je "jiná liga"
http://www.novinky.cz/clanek/152901-lam … lardo.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
... jak se ta dostala dovnitř
http://www.stastnevdovy.cz/videa/auto-m … owaccess=1