Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 03.02.2007 13:41:55 Offline |
Re: ňák sem s zamotal
funguje ti to normálně, teď sem to zkoušel, zkus to ještě jednou, případně uprav velikost obrázku na 800x600 rozlišení 72dpi....
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 03.02.2007 13:44:17 Offline |
bobule psal:inkvizitorr psal:funguje ti to normálně, teď sem to zkoušel, zkus to ještě jednou, případně uprav velikost obrázku na 800x600 rozlišení 72dpi....
nech si tam ceník
blbe
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 03.02.2007 14:13:16 Offline |
ygy psal:dyť řikám ...já su blbý -no. Nic neumím,ale zato su líný,budu se vám v hospodářství náramně hodit.Díky za podporu,kucíí.
kdyby ti to nešlo, tak mi hoď ten pikčr do mailu a já ti ho tam ňák pověsim...
doba je temná...
ygy psal:jojo já to mám ve větším formátutak taklé? No a když klikneš na YGY,tak se mi neukáže PROFIL,ale PROFIL-MENU ZÁKLADNÍ. to mám ňáké pokurvené,ne? Ach jo
nemáš to pokurvené, jen vidíš svuj profil jinak, já tě vidim ok, když se odhlásíš a podíváš se na svůj profil tak ho uvidíš stejně jako ty ostatní
to jebu
ygy psal:jojo já to mám ve větším formátutak taklé? No a když klikneš na YGY,tak se mi neukáže PROFIL,ale PROFIL-MENU ZÁKLADNÍ. to mám ňáké pokurvené,ne? Ach jo
...to je spravne, mas to tak mit, ma to tak kazdej, kazdej takhle vidi svuj profil a ostatni vidi jinak - vysvetlovat ti to nebudu, uz je to tady popsany mnohokrat a inkvizovi uz z toho asi syci pojistnej ventil
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:ygy psal:jojo já to mám ve větším formátutak taklé? No a když klikneš na YGY,tak se mi neukáže PROFIL,ale PROFIL-MENU ZÁKLADNÍ. to mám ňáké pokurvené,ne? Ach jo
...to je spravne, mas to tak mit, ma to tak kazdej, kazdej takhle vidi svuj profil a ostatni vidi jinak - vysvetlovat ti to nebudu, uz je to tady popsany mnohokrat a inkvizovi uz z toho asi syci pojistnej ventil
byl sem rychlejší
to jebu
Mour psal:....ta fotka je z Vratimova?
..ale špiónto je foto zKadaně,kde jsem pro ní jel.Úlet?Ale když jsem jí viděl,tak jsem se zamiloval a neváhal jsem jet z vozíkem 1000km a CELOU cestu v dešti(je to 2000 vše původní,všechny doklady,faktury a dva kufry.75000kč)Až budou fotky z Vraťasu,tak to změním.
uděláme to takle,kdo první zemře!PROHRÁL!
Stránky: 1