Nejsi přihlášen
Re: Velky stesk...
Lenka psal:Ctu v novinach o vojensky prehlidce...a tak me napada...uz tu dlouho nebyl TOMY....kampak se nam ztratil? nestejska se vam taky po tech jeho dobrodruznejch clancich?
Prodal motorku, teď nabízí oblečení. Zcela propadl cyklistice. Jeho články bys našla na nějakým cyklo webu. Je to asi týden co byl u mně, čerstvější info nemám.
Renda psal:Lenka psal:Ctu v novinach o vojensky prehlidce...a tak me napada...uz tu dlouho nebyl TOMY....kampak se nam ztratil? nestejska se vam taky po tech jeho dobrodruznejch clancich?
Prodal motorku, teď nabízí oblečení. Zcela propadl cyklistice. Jeho články bys našla na nějakým cyklo webu. Je to asi týden co byl u mně, čerstvější info nemám.
to si delas prdel, ze jo?
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:Renda psal:Lenka psal:Ctu v novinach o vojensky prehlidce...a tak me napada...uz tu dlouho nebyl TOMY....kampak se nam ztratil? nestejska se vam taky po tech jeho dobrodruznejch clancich?
to si delas prdel, ze jo?
nee
pač jste na něj byli ošklivý, vám to chtěl dycky vysvětlit, objasnit a vy jste z něj měli dycky
cyklista .... to má větší šanci skončit ve škarpě díky plechovkářům než na moto... inu jeho volba, budiž mu kolo lehké
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 28.10.2008 19:16:13 Offline |
a co na to překvapená eva
doba je temná...
Tady si můžete počíst : http://www.bikebase.cz/user.php?ARTICLE … SERID=tomy
...ale na tom kole je asi docela dobrej
Mour psal:Tady si můžete počíst : http://www.bikebase.cz/user.php?ARTICLE … SERID=tomy
Je odhodlanej bojovat a dřít, což je na cyklistice nezbytný. Půjde o to, co bude schopen ufinancovat. Můj mladej jezdil silnici. Pokud byl v juniorech, tak to celkem šlo. Po přestupu mezi dospělý, to nešlo bez sponzora finančně utáhnout
Renda psal:Je odhodlanej bojovat a dřít, což je na cyklistice nezbytný. Půjde o to, co bude schopen ufinancovat. Můj mladej jezdil silnici. Pokud byl v juniorech, tak to celkem šlo. Po přestupu mezi dospělý, to nešlo bez sponzora finančně utáhnout
...Na ty závody, kterých se účastnil a nebo se chce účastnit, moc sponzorů nepotřebuje ne? Tam je to spíš o chuti a "morálu"
Jinak silnice je parádní
Mour psal:Renda psal:Je odhodlanej bojovat a dřít, což je na cyklistice nezbytný. Půjde o to, co bude schopen ufinancovat. Můj mladej jezdil silnici. Pokud byl v juniorech, tak to celkem šlo. Po přestupu mezi dospělý, to nešlo bez sponzora finančně utáhnout
...Na ty závody, kterých se účastnil a nebo se chce účastnit, moc sponzorů nepotřebuje ne? Tam je to spíš o chuti a "morálu"
Jinak silnice je parádní
Vem si, že startovný nebude nějak šílený cca 100 - 500Kč, ale musíš tam kolo nějak dopravit (benzin za car), strava, pokud to je dvoudenní, tak ubytování, bez energetickejch nápojů a tyčinek to nevydrží. Ten jednodenní závod tě vyjde na 1000-1500. Když vezmeš, mluvím ze zkušeností syna a mé peněženky,že za sezónu najede 20 - 25 000 km, tak pneu, řetězy, rozety atd. měníš docela často. Teď musí mít 2 - 3 komplet kola. No a musíš se modlit, aby sis nerozbil na novým kole hned tlamu
Renda psal:Vem si, že startovný nebude nějak šílený cca 100 - 500Kč, ale musíš tam kolo nějak dopravit (benzin za car), strava, pokud to je dvoudenní, tak ubytování, bez energetickejch nápojů a tyčinek to nevydrží. Ten jednodenní závod tě vyjde na 1000-1500. Když vezmeš, mluvím ze zkušeností syna a mé peněženky,že za sezónu najede 20 - 25 000 km, tak pneu, řetězy, rozety atd. měníš docela často. Teď musí mít 2 - 3 komplet kola. No a musíš se modlit, aby sis nerozbil na novým kole hned tlamu
..tak to ja jak na motorce, pár srazů, pár km a máš to jako kdybys jezdil závody a ještě si u toho sem tam aspoň vypiješ a
Renda: esliva je Tomy este u vojaku a navic prodal motorku, financne to utahne...je to drahy jako jakejkoliv jinej konicek...pokud se bude drzet hobby zavodu, jako ted zacal jezdit, tak do pohody...
a vubec...VEMTE SI Z NEJ VSICHNI PRIKLAD, tuzi telo i ducha
Lenka psal:Renda: esliva je Tomy este u vojaku a navic prodal motorku, financne to utahne...je to drahy jako jakejkoliv jinej konicek...pokud se bude drzet hobby zavodu, jako ted zacal jezdit, tak do pohody...
a vubec...VEMTE SI Z NEJ VSICHNI PRIKLAD, tuzi telo i ducha
Uvidíme jaký jsou jeho představy. Neříkal, že by z vojny utek.
Lenka psal:ross psal:Lenka psal:a vubec...VEMTE SI Z NEJ VSICHNI PRIKLAD, tuzi telo i ducha
a teď si představ, že do tohoto stavu /cyklostavu/ jít musíš
jak jako musis? nerozumim
jakože na nic jinýho ti nezbydou noty
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
mě přijde jako by jste ho tak nějak, jako nevím, teda snad, jako ani trošku, jako neměli v lásce nad
perfektní kluk, se chce podělit o všecko, snad i tu Evu by půjčil, doufám, že snad ani néééé
The father of the little princess of the dawn
ross psal:Lenka psal:ross psal:a teď si představ, že do tohoto stavu /cyklostavu/ jít musíš
jak jako musis? nerozumim
jakože na nic jinýho ti nezbydou noty
ja jezdim motorizovane slusne, mam furt plnej pocet navic ted uz ani nemam motorku, takze se vo body skutecne nemusim bat
no a co se kola tyce, na tom jezdim naprosto dobrovolne a rada...ale takovej nadsenec jako Tomy nejsem, to zas ne
kolo vždycky vyjde výrazně levněji než motorka....pořízení dobrého kola je třeba za 80-100tis., za což nový FÁZER rozhodně nekoupí.....sada pneu je za 3tis, na motorku za 6tis.......přilba za 3tis, na moto za 10tis....a tak....i když člověk začne jezdit cyklomarathony.........
a zábava to rozhodně není špatná.......
ale zelené já prostě nemusím, ať jsou jakýkoliv...
Mour psal:Tady si můžete počíst : http://www.bikebase.cz/user.php?ARTICLE … SERID=tomy
Tywoe von je fakt magorale při předání medajlí nebyltož asi zas tak dobrá guma to nebude
Jebat motorky :-)
Lenka psal:no a co se kola tyce, na tom jezdim naprosto dobrovolne a rada...ale takovej nadsenec jako Tomy nejsem, to zas ne
taky mně kolo nevadí ale už se těším, až ho v létě zahodím
Petr J. psal:kolo vždycky vyjde výrazně levněji než motorka....pořízení dobrého kola je třeba za 80-100tis., za což nový FÁZER rozhodně nekoupí.....sada pneu je za 3tis, na motorku za 6tis.......přilba za 3tis, na moto za 10tis....a tak....i když člověk začne jezdit cyklomarathony.........
a zábava to rozhodně není špatná.......
ale zelené já prostě nemusím, ať jsou jakýkoliv...
..to mě vomej ...sada pneu na kolo za tojku
Mour: nemate doma sprchu nebo co, ze te musej vomejvat jiny?
jinak trojka za sadu na kolo je uz jako dost, to je tak dva plaste a deset nahradnich dusi
kolo je v zasade levnejsi konicek diky tomu, ze do nej nelejes benzin a neplatis za nej pojistku
a Jelene, kdys naposled sedel na kole, co??????? to uz je hodne davno, co? ja vim...neni faaaaaf....
Mourek: jasne kolego, nac utracet tisice, kdyz ti todle staci vono taky zalezi, jaky mas naroky a v jakym terenu-neterenu jezdis a tak dale a tak dale...sou lidi, ktery za kazdou cenu musej mit to nejdrazsi, jen aby to meli, a pak sou takovi, kterym je jedno, ze nejezdej na superdrahym spotrebaku...dle vkusu kazdehou soudruha
a uz abysem byla doma, kua....
A kua teť ně dostaljeho životní sen http://www.bikebase.cz/user.php?USER&USERID=tomy a já myslel bejt generál
PALOUS psal:A kua teť ně dostaljeho životní sen http://www.bikebase.cz/user.php?USER&USERID=tomy a já myslel bejt generál
V kontextu drsného motorkáře trochu nezapadá to oblíbené pití... Nebo je to oblíbené pití drsných cyklistů?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lenka psal:Ondras: no hele...ted uz bych si vovoce vod cesty nedala...ale za mejch mladejch let, kdy silnice brazdily trabanty a podobne, to byly tresnicky a spendliky a planata...mnam
mladých let
šak seš ještě mladá koc, ne? traboši taky jezděj, takže pohoda
Ondráš psal:Lenka psal:Ondras: tak vis co, u cest roste hodne hrusek, takze to je takovy pohotovostni piti
A poté co zakázali benzíny s přídavkem olova se po tom už možná ani neotrávíš.
A sme snat votrávený zmetku?vopčas vomámený tojo
PALOUS psal:Ondráš psal:Lenka psal:Ondras: tak vis co, u cest roste hodne hrusek, takze to je takovy pohotovostni piti
A poté co zakázali benzíny s přídavkem olova se po tom už možná ani neotrávíš.
A sme snat votrávený zmetku?vopčas vomámený tojo
woe volovo se ukládá jen u zdraví a mladý tkáně
tím pádem seš imunní
ross psal:PALOUS psal:Ondráš psal:
A poté co zakázali benzíny s přídavkem olova se po tom už možná ani neotrávíš.A sme snat votrávený zmetku?vopčas vomámený tojo
woe volovo se ukládá jen u zdraví a mladý tkáně
tím pádem seš imunní
No dyk sme to žraly za mlada,tak sem to myslela furt řvaly po téj revoluci čórkařů jak to tady je rozjebany chemikálijemaale mě to připadá,že teť to je ještě větčí hnusšak sem dnes někde čet že sme na světě na 15 tým místě ve produkci hnusuje fakt že teť to je ůplně někde jinde a mě se ta doba ani trochu neebylo zlatě když sme jen žraly,sraly a chodily pomaluteť to je mo rychlý
PALOUS psal:ross psal:PALOUS psal:
A sme snat votrávený zmetku?vopčas vomámený tojowoe volovo se ukládá jen u zdraví a mladý tkáně
tím pádem seš imunníNo dyk sme to žraly za mlada,tak sem to myslela furt řvaly po téj revoluci čórkařů jak to tady je rozjebany chemikálijemaale mě to připadá,že teť to je ještě větčí hnusšak sem dnes někde čet že sme na světě na 15 tým místě ve produkci hnusuje fakt že teť to je ůplně někde jinde a mě se ta doba ani trochu neebylo zlatě když sme jen žraly,sraly a chodily pomaluteť to je mo rychlý
...co to kecáš??? ...dyk ty si s tý doby nemůžeš nic pamatovat, dyk si byl furt na kaši rozstřelenej ...v neděli ses šel po vobjedě vykoupat a dyš ses probral z delírija, tag bylo září a jel si do Švajcu víš co viť???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1