Nejsi přihlášen
... tak dobří ještě naši pánové od Policie nejsou ;-)
... teda doufám
http://www.novinky.cz/clanek/153342-pol … alivo.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: ... tak dobří ještě naši pánové od Policie nejsou ;-)
..Některé policejní oddíly teď zavádějí velmi moderní, světlem aktivované přístroje, které řidičům "odříkají" předem nahranou zprávu. Ta je upozorní, že mají dieselový motor..
..maras
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
ty policisté sou poslední dobou vážně divný
u nás v benešově jel v sobotu ráno v podnapilém stavu člen bene. dopravky a nezvlát zatáčku tak prorazil svodidla a skončil na železnici 6m pod mostem
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Obtížné neznamená nepřekonatelné
SLUGI psal:... teda doufám
http://www.novinky.cz/clanek/153342-pol … alivo.html
Nikdy neříkej nikdy Jednoho kouska znám Natural do soukromého nafťáku. Po 24 šichtě jel domů a povedlo se. Další dva podnikatele. Jeden Audinka na naftu, šup tam s naturalem. Ujel 300 metrů a pak staroval, startoval startoval... A nic.
A hooodně holkám se to povedlo Ale tam se to omlouvá předem.
Jinej policajt po práci zase proč na něj v tramvaji tak blbě čumí.. když šel ze šatny, tak si nasadil služební čepici a hudá dom.
Dog psal:SLUGI psal:... teda doufám
http://www.novinky.cz/clanek/153342-pol … alivo.htmlNikdy neříkej nikdy Jednoho kouska znám Natural do soukromého nafťáku. Po 24 šichtě jel domů a povedlo se. Další dva podnikatele. Jeden Audinka na naftu, šup tam s naturalem. Ujel 300 metrů a pak staroval, startoval startoval... A nic.
A hooodně holkám se to povedlo Ale tam se to omlouvá předem.
Jinej policajt po práci zase proč na něj v tramvaji tak blbě čumí.. když šel ze šatny, tak si nasadil služební čepici a hudá dom.
...muj šéf taky natankoval do nafťáku benzín...dvakrát...v Mercedesu uš sou zvyklý...teť má benzín, tag čekám, gdy tam šplouchne naftu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kámoš si v práci zapomněl sundat přilbu upzornili ho až byl v mundůru (ne policajt)...ale divil se že se mu nějak blbě sundává triko dyš se převlíkal... jel rovnou z pařby...
Bandit pičo
...nemusíme chodit daleko to sem já ...fakt je to jako prd, jen si neuvědomíš že zrovna jedeš ve svým a ne v manželčiným a je plná naturalu v naftě ...hned na prvních semaforech sem si všim že mi kolísaj votáčky a řek si "ty seš ale vocas" chcíp to klíčkem, počkal až mě všichni co stáli za mnou protrouběj a vynadaj do idiotů brzdících provoz
filousoj: naftu do benzínu nedá, nebój, tam je úzký hrdlo, to mu dojde, to mám taky vyzkoušený
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1