Nejsi přihlášen
... parkuje někdo v Praze a měl pěnu v laufu?
... tady se k tomu ňáká přiznává
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=34
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 30.10.2008 15:05:54 Offline |
Re: ... parkuje někdo v Praze a měl pěnu v laufu?
pokud to myslí ze srandy je to debil a pokud to fakt udělal je to korunovanej debil a potřeboval by tu pěnu nejdřív do vejfuku auta a pak do
k tomu není fakt co víc říct.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
taky sem cetl.... holt nekdo ma motorku na to aby mu lezela v garazi a on jezdil autem... ale je to fejk, bude to normalni tluchuba jakych je na nemotorkari.cz hodne...
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Ježiš tady taky
Fakt ste tak blbý že mu to žerete? Horneťák má jen nějakou úchylku, že ho baví nasírat lidi na fóru. Akorát sou tam teď samý nevhodný témata kde by se do někoho mohl navážet přímo, tak si vymyslel historku a lidi se mu chytaj samy. Fak nechápu, že mu to ještě někdo baští, dyk to dělá pomalu už od začátku fóra na motorkářích...
Lihy psal:Ježiš tady taky
Fakt ste tak blbý že mu to žerete? Horneťák má jen nějakou úchylku, že ho baví nasírat lidi na fóru. Akorát sou tam teď samý nevhodný témata kde by se do někoho mohl navážet přímo, tak si vymyslel historku a lidi se mu chytaj samy. Fak nechápu, že mu to ještě někdo baští, dyk to dělá pomalu už od začátku fóra na motorkářích...
a jak to mame asi vedet, kdyz tam nikdo nelezeme, bo mame v gatach nasrano jen, kdyz nekdo vyslovi motorkari.cz.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Taky si myslím že takovej ko*ot se nemůže narodit.
barynek psal:ross psal:Lenka psal:Hornetak je zvlastni typek, znam ho osobne...navic Bandit s ladakama?
osobně jo? to nás musíš seznámit
snad radši ani ne
takovou piču prostě musím vidět
a do Bohnic se mi nechce
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Progear 650 (Člen) 30.10.2008 23:04:40 Offline |
král kreténů....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...tag tag, to ďál uš před lety
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lenka psal:Lihy vole, vysvetli jim to
lámu nad nima hůl... asi má Horneťák tu prudu za ty léta dobře nacvičenou, že už si to lidi nenechaj vymluvit. Ale je fakt že asi nějá psychycká porucha u něj bude....asi se ukájí tím když mu lidi nadávaj a maj ho za debila a on si při tom myslí jak je strašně chytrej že je všechny vochcal
Progear 650 (Člen) 31.10.2008 10:04:54 Offline |
ještě že tomuhle webu se vyhejbám vobloukem... když to tak slyšim...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jen tak ciste hypoteticky - mam ladak a opravdu nejaky debil mi tam tu penu foukne - nebo v ramci testace ja sam - udelam do toho diru roxolem a nastartuju a chtel bych videt , co z toho vseho pujde a vycistim to jako pulmotor v korune
MOTO KOZZI GRISO
Banditatom (Člen) 31.10.2008 10:19:38 Offline |
tek ten hyper pičus by zasloužil urvat koule a nacpat do prdele a následně vystříkat montážní pěnou. Tak pokud si motorkáři dělaj tohle mezi sebou tak to už je v
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 31.10.2008 11:34:08 Offline |
Filous psal:...aby vám nepraskla céfka
voe mi to po ránu rozhodilo pumpu
Banditatom psal:Filous psal:...aby vám nepraskla céfka
tak sory, ale ses asi uplne blbej nebo si tudle diskuzi (banditackou) necet celou....
...Do you know that bad girls go to hell?...
Banditatom (Člen) 31.10.2008 11:45:03 Offline |
Lenka psal:Banditatom psal:Filous psal:...aby vám nepraskla céfka
tak sory, ale ses asi uplne blbej nebo si tudle diskuzi (banditackou) necet celou....
cet ale já bych mu aj věřil pač dneska je možný uplně všechno a takovejch čurákos je po světě spoustos
Banditatom (Člen) 31.10.2008 11:57:17 Offline |
Fresh Man psal:Lenka psal:Lihy: je to proste Hornetak, arabsky ego je holt hrozna vec...
von je ARAB..??????????_!!!!!!!!!!!!!!!
uzbekistánec
Banditatom (Člen) 31.10.2008 12:59:18 Offline |
Lenka psal:Fresh: ja nevim presne co je, ale neco vychodniho prej v krvi ma, vsichni si z nej kvuli tomu delaj srandu, ale jmeno ma normalni cesky...
si ze mě děláte kozy no mám východní kořeny
Banditatom psal:Lenka psal:Fresh: ja nevim presne co je, ale neco vychodniho prej v krvi ma, vsichni si z nej kvuli tomu delaj srandu, ale jmeno ma normalni cesky...
si ze mě děláte kozy no mám východní kořeny
Z tebe ne...z něj
Bóžemuj ten by měl radost z někerejch
Ad Jarda - to by byl ohňostroj
Strýcfajtr !!!
Lenka psal:Fresh: ja nevim presne co je, ale neco vychodniho prej v krvi ma, vsichni si z nej kvuli tomu delaj srandu, ale jmeno ma normalni cesky...
asi jenom to méno
a takový sou nejhorší!!! aby nám eště nezboural žiškofkej vysílač...najede do něj s tou jeho finančně náročnou motorkou...
Bandit pičo
Lenka psal:Lihy: je to proste Hornetak, arabsky ego je holt hrozna vec...
on je ten psichycky zaostalej horneták cikán?
ale česky umí dobře oproti mě tedy...jako psát
on bude jedináček, ale to u cikánú nejde
svět je cirkusovej stan
mi psal:Lenka psal:Lihy: je to proste Hornetak, arabsky ego je holt hrozna vec...
on bude jedináček, ale to u cikánú nejde
tak s cikanama bych se ho s dovolenim, a vlastne i bez dovoleni, zastala...pro me pouzit pro nekoho vyraz cikan je jedna z nejhorsich urazek...takze to si pro priste odpust...myslim ze bude nejen lepsi v cestine nez ty...
ze nekery lidi nechapou humor, je jejich problem
Lenka psal:mi psal:Lenka psal:Lihy: je to proste Hornetak, arabsky ego je holt hrozna vec...
on bude jedináček, ale to u cikánú nejdetak s cikanama bych se ho s dovolenim, a vlastne i bez dovoleni, zastala...pro me pouzit pro nekoho vyraz cikan je jedna z nejhorsich urazek...takze to si pro priste odpust...myslim ze bude nejen lepsi v cestine nez ty...
ze nekery lidi nechapou humor, je jejich problem
jo jo máš recht sem to ale hovado že o nekom tak rozumnym a slušnym říkám že je cikán
ale podle mě každej od vídně (wien) na jich a západ je cikán a fertig
pravdu máš česky psát neumim, ale mluvym dobře uš od malička páč rodiče sou češi a ne ňáký kočovný arabové co nám tady v kocourkově dělaj bordel po ulicích
myslim že na tom ostrově co teťkon seš jistě kolem sebe vydíš dnes a denně o čem mluvym, teda v angliji to je otřes co tam ta polsko cikánská chmraď dělá.
ve středu my jeden orygo anglán povýdal že irové hnali poláky s irska vydlema ale bohužel do anglie promiň esi sem se ťe nák dotknul...ale pravda je jasná.
svět je cirkusovej stan
mi psal:Lenka psal:mi psal:
on bude jedináček, ale to u cikánú nejdetak s cikanama bych se ho s dovolenim, a vlastne i bez dovoleni, zastala...pro me pouzit pro nekoho vyraz cikan je jedna z nejhorsich urazek...takze to si pro priste odpust...myslim ze bude nejen lepsi v cestine nez ty...
ze nekery lidi nechapou humor, je jejich problemjo jo máš recht sem to ale hovado že o nekom tak rozumnym a slušnym říkám že je cikán
ale podle mě každej od vídně (wien) na jich a VÝCHOD je cikán a fertig
pravdu máš česky psát neumim, ale mluvym dobře uš od malička páč rodiče sou češi a ne ňáký kočovný arabové co nám tady v kocourkově dělaj bordel po ulicích
myslim že na tom ostrově co teťkon seš jistě kolem sebe vydíš dnes a denně o čem mluvym, teda v angliji to je otřes co tam ta polsko cikánská chAmraď dělá.
ve středu my jeden orygo anglán povýdal že irové hnali poláky s irska vydlema ale bohužel do anglie promiň esi sem se ťe nák dotknul...ale pravda je jasná.
svět je cirkusovej stan
inkvizitorr (Administrator) 02.11.2008 09:58:23 Offline |
dřív asi o něm vyšel na netu někde takovej pěknej komiks bo zřejmě někoho hustě nasral byla tam fotka kluka vopřenýho vo horneta a jak ho druhej kluk píchá do prdele a ten první řve " kurva, piča velkej pták, mrdej mě, sem horneťák" musim to najít....
doba je temná...
mi: pravda neni jasna....sem v irsku, cikani (vopravdovi cikani) tady nejsou, je tu sebranka z celyho sveta, ja treba bydlim v baraku s cinanama, v praci sou polaci, talosi, svedi, spanele a kdovico este...neni jedinej problem...a to, ze vodtud polaci vodchazej, neni rozhodne diky irum, ale diky tomu, ze jejich ekonomika de do hajzlu, jako vsude jinde, ostatne odtud odchazej nejen polaci, nevyplati se tady bejt, ted je to v nekerejch oborech vsude stejny, takze nevim, kdo tady ted bude makat, protoze irove sou liny jako vsi...
nezastavam se hornetaka, ale tvoje soudy jsou ponekud ukvapeny...kdybych tady nenapsala, ze ma vychodni predky, nikdo by to nevedel a vsichni by si mysleli, ze je to naky pubertalni nebo trikosihonici curo...najednou je to podle tebe cikan....
Banditatom (Člen) 02.11.2008 11:55:12 Offline |
so mi to teda věci tady vod čuráka po polský cikány ( Tfuj.....)
Radek-Ban psal:Když pominu toho blba tak ty ostatní taky moc rozumu nepobralirozebrat mu ksicht
natlacit montaznu penu do prdele...
vacsina tu pisete, ze je to jeho humor... mne to moc vtipne nepride...
Lenka sa ho tu zastava, ale chcel by som vidiet ako by ho pomenovoala ona, keby natlacil tu penu do vyfuku jej motorky...
ak vazne urobil to co napisal, nic ine si nezasluzi, len mu odtrhnut hlavu a... bude klud...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:Radek-Ban psal:Když pominu toho blba tak ty ostatní taky moc rozumu nepobralirozebrat mu ksicht
Lenka sa ho tu zastava, ale chcel by som vidiet ako by ho pomenovoala ona, keby natlacil tu penu do vyfuku jej motorky...
ak vazne urobil to co napisal, nic ine si nezasluzi, len mu odtrhnut hlavu a... bude klud...
mě to jako vtípek nepříde docela mu to věřim ale je to možný
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
sem to četl a i reagoval na motorkářich,a už se to dozvěděl i ten poškozený motorkář (jeden z motor. mu to řekl který mu to udělal,a ať si přečte ty stránky) ,a dal na něj trestní oznámeni (myslím za pošk.cizí věci) syneček tak pěkně zuří,že se z toho bude zotpovídat OCAS
když to jede,je to OK
alex psal:Radek-Ban psal:Když pominu toho blba tak ty ostatní taky moc rozumu nepobralirozebrat mu ksicht
ze to je jeho humor neznamena, ze to musi kazdymu pripadat vtipny...ani me to nepripada extra vtipny, ale znam ho a tak si z jeho prispevku absolutne nedelam hlavu, jako nekteri, co se tady rozcilujou...napsala sem, ze je arab a nekdo tady hned zacal s cikanama, coz se mi nelibilo, ale napsala sem jasne, ze jeho konkretne neobhajuju...
inkvizitorr psal:dřív asi o něm vyšel na netu někde takovej pěknej komiks bo zřejmě někoho hustě nasral byla tam fotka kluka vopřenýho vo horneta a jak ho druhej kluk píchá do prdele a ten první řve " kurva, piča velkej pták, mrdej mě, sem horneťák" musim to najít....
tag gde to je?
Bandit pičo
zdenek 1 psal:sem to četl a i reagoval na motorkářich,a už se to dozvěděl i ten poškozený motorkář (jeden z motor. mu to řekl který mu to udělal,a ať si přečte ty stránky) ,a dal na něj trestní oznámeni (myslím za pošk.cizí věci) syneček tak pěkně zuří,že se z toho bude zotpovídat OCAS
Na každou svini se voda uvaří.
Stránky: 1