Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Brno-ctvrtek-ustajeni

Loser (Administrator)
05.11.2008 16:12:59

Brno-ctvrtek-ustajeni

velci a mocni pani brnaci, ve ctvrtek bych potreboval v Brne pres noc ustajit bandasku. Nejlip nekde v centru kolem svobodaku a jeste lip kolem moravskyho namesti - nevite nahodou o nejakym levnym a bezpecnym miste?

danke, gracia, senk ju, ...

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Petula (Člen)
05.11.2008 16:28:43

Re: Brno-ctvrtek-ustajeni

Co mě napadá, tak kolem moraváku snad jedině výborný parkovací dům za 30,- Kč za každou započatou hodinu bigsmilebigsmilebigsmile (nebo je to dokonce za půlhodinu?) bigsmilebigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Loser (Administrator)
05.11.2008 16:38:10

Petula psal:

Co mě napadá, tak kolem moraváku snad jedině výborný parkovací dům za 30,- Kč za každou započatou hodinu bigsmilebigsmilebigsmile (nebo je to dokonce za půlhodinu?) bigsmilebigsmile

covece, tak to je moc ....to potrebuju minimalne na 10 hodin ... to uz by byl asi lepsi slovan za 8 Kc za zapocatou pulhodku. Jsme myslel, jestli tam jako neni neco podobnyho jako treba v Ostrave, kde jsem dal typkovi stovku (evidentne pro nej do kapsicky) a mohl jsem to nechat v nejakejch garazich hned naproti vratnici.
V brne budou ale asi vsechny tyhle garaze automatizovany na listecky, co?idontknow A myslite, ze jednu noc na ulici (za hotelem slovan) by mohla prezit?

osiris (Člen)
05.11.2008 16:50:55

...snad maj ve slovanu nákladní výtah ne ? idontknow bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
05.11.2008 16:59:04

TO Loser: na ulici bych ji nenechal ani náhodou,jag sa ti na ni podívaj černoši z BronxCejlu,seš bez ní. Jináč pokáď bys nic nesehnal,moh bys ji mít u mě na betonárně,ale je to boekm Brna,v Holubicích, na druhů stranu zas je to hlídanýgood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
mr.BSE (Člen)
05.11.2008 16:59:50

Loser psal:

covece, tak to je moc ....to potrebuju minimalne na 10 hodin ... to uz by byl asi lepsi slovan za 8 Kc za zapocatou pulhodku. Jsme myslel, jestli tam jako neni neco podobnyho jako treba v Ostrave, kde jsem dal typkovi stovku (evidentne pro nej do kapsicky) a mohl jsem to nechat v nejakejch garazich hned naproti vratnici.
V brne budou ale asi vsechny tyhle garaze automatizovany na listecky, co?idontknow A myslite, ze jednu noc na ulici (za hotelem slovan) by mohla prezit?

Mozna mohla, ale neriskuj!
To by sis pak kurva nadaval, zes nedal 300 za parkovani...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris (Člen)
05.11.2008 17:02:02

...ty seš koldane pako viď idontknow ...jindy to rvem ze stodoly a dál skrz díru v plotě na káru a ty teď necháš pláchnout hejla surprised bigsmile

Loser (Administrator)
05.11.2008 19:17:07

betonovej vetrnik: diky za nabidku, ale to je facht moc daleko. Dojedu tam navecer a hned vyrazim na koncert, takze by to byla asi moc velka zdrzovacka. Tak to asi necham v tom slovanu, aby mi tu moji kocenu nahodou nekdo pres noc nesbalil.

Jinak teda jako jdu do metromusic na koncik Kulturni uderky, tak kdyby chtel nekdo zitra kulturne popit, dejte vedet a muzete se pripojit k chlastacimu komandugoodsmile1

Ondráš (Člen)
06.11.2008 00:53:16

Loser psal:

betonovej vetrnik: diky za nabidku, ale to je facht moc daleko. Dojedu tam navecer a hned vyrazim na koncert, takze by to byla asi moc velka zdrzovacka. Tak to asi necham v tom slovanu, aby mi tu moji kocenu nahodou nekdo pres noc nesbalil.

Jinak teda jako jdu do metromusic na koncik Kulturni uderky, tak kdyby chtel nekdo zitra kulturne popit, dejte vedet a muzete se pripojit k chlastacimu komandugoodsmile1

Vogo a neni to ten Váš Baklažán nebo jak se to jmenuje? Jak jsem tam s tím týpkem asi v půl druhé v noci u Vás bušil do hrnců. bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Loser (Administrator)
06.11.2008 08:04:15

Ondras: neni ... tohle je Kulturni uderka (dalsi oroginelni nazev) - http://www.kulturniuderka.com/

Koldan (Člen)
06.11.2008 09:12:11

osiris psal:

...ty seš koldane pako viď idontknow ...jindy to rvem ze stodoly a dál skrz díru v plotě na káru a ty teď necháš pláchnout hejla surprised bigsmile

ale hovno woe,já už to apgrejdnul,dybys to neprokec,přivez by nám to až pot nosbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris (Člen)
06.11.2008 11:34:22

...tywe good bigsmile pan zapa by měl pak problém bigsmile

VikecB12 (Člen)
06.11.2008 11:52:09

Vogo Lůzr,u nás doma by se místo našlo,ale je to asi stejně na pikaču jako s tema Holubicama co? Kdybys to tady chtěl nechat,tak daj vědět.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Loser (Administrator)
06.11.2008 12:24:05

VikecB12 psal:

Vogo Lůzr,u nás doma by se místo našlo,ale je to asi stejně na pikaču jako s tema Holubicama co? Kdybys to tady chtěl nechat,tak daj vědět.

a ty tam bydlis kde?

VikecB12 (Člen)
06.11.2008 12:33:18

Loser psal:
VikecB12 psal:

a ty tam bydlis kde?

V Rajhraděpussy,mám to v profilusmile1

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Loser (Administrator)
06.11.2008 12:36:42

VikecB12 psal:
Loser psal:
VikecB12 psal:

a ty tam bydlis kde?

V Rajhraděpussy,mám to v profilusmile1

aha, no tak to je fakt skoro to samy jako ty Holubice. To uz s tim muzu rovnou zajet az domu do Opatovic. Ale diky za nabidku, vazim si toho

Ondráš (Člen)
06.11.2008 18:31:43

Loser psal:

Ondras: neni ... tohle je Kulturni uderka (dalsi oroginelni nazev) - http://www.kulturniuderka.com/

S těma jsme tam taky pili?help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Monty Jack (Člen)
07.11.2008 09:12:34

půl hoďky vod moraváku by to šlo ??
můj tel máš smokin

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen)
07.11.2008 09:14:36

bych se měl probudit než něco napíšu  ... a zkontrolovat kalendář surprised help
Tak příště no good

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Loser (Administrator)
07.11.2008 15:54:50

tak jsem to za 300 nechal ve slovanu

mr.BSE (Člen)
07.11.2008 16:23:17

Loser psal:

Ty kraavo ty znas uderku?  Tam bejval i maestro Kusak,ne?

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS