Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Xenon, bixenon a za tašku hrušek:-)))

PALOUS (Člen)
04.11.2008 21:36:53

Xenon, bixenon a za tašku hrušek:-)))

Kua to sou cenysurprisedaj na motogoodně zajímá na autogoodmá někdo?vím že se to tady probíralo cca 2roky z5 ale snad nikdo to nemělbad 
http://www.tuning-centrum.cz/product/54 … -8000k-12v

Jebat motorky :-)
ross (Člen)
04.11.2008 22:19:40

Re: Xenon, bixenon a za tašku hrušek:-)))

teď ještě, co stojí ten "zátěžový modul"?surprised

doufám, že né taky další tašku hrušeksurprised

bigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
PALOUS (Člen)
04.11.2008 22:27:52

ross psal:

bigsmile

Počítl jsem aj s tím,že zde je 90% socek jak jágooda auto nat r.v.2004 maj jen majetnýgoodsmokinjesi seš jeden z nich tak toto táma přeskoč woebigsmile

ross (Člen)
04.11.2008 22:42:57

PALOUS psal:
ross psal:

bigsmile

Počítl jsem aj s tím,že zde je 90% socek jak jágooda auto nat r.v.2004 maj jen majetnýgoodsmokinjesi seš jeden z nich tak toto táma přeskoč woebigsmile

Palousu, ty, věčnej budovatel a majitel kámoša s jahodou a socka?

bigsmile

Michal Dk (Člen)
05.11.2008 06:48:41

Jenom doplňím pozor na to při montáži xenonů musí mít auto ostřikovače světel.Někde se to řešilo na nějakým auto foru.

barynek (Člen)
05.11.2008 07:15:30

Michal Dk psal:

Jenom doplňím pozor na to při montáži xenonů musí mít auto ostřikovače světel.Někde se to řešilo na nějakým auto foru.

kvuli čeho jako?surprisedidontknow

Bandit 4EVER!!!
Billy (Člen)
05.11.2008 07:17:42

chlazeni vodní smokin

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Michal Dk (Člen)
05.11.2008 09:22:40

barynek psal:
Michal Dk psal:

kvuli čeho jako?surprisedidontknow

Hele vypadá to tak že jedna paní povídala protože už to přesně nevím ale někdo tam psal že dostal v raichu pokutu na hranicích a nepustili ho tam právě za xenony bez ostřikovačů světel je to cca tři roky měl jsem nový auto a uvažoval o xenonech taky.Nakonec jsem se na to vyflák a už to pustil z hlavy.Je pravda že za tuhle cenu je to zadarmo.Nechtěl bych šířit nepravdy ale takhle to tam nějak psali.

luig (Člen)
05.11.2008 09:23:29

Michal Dk psal:

To slyšim prvně a upřímně řečeno mi to přijde jako blbost. Co ale xenony mít musej je automatický sklápění podle zatížení zadní nápravy aby nevypálily oči protijedoucím řidičům a to tyhle podle popisku asi nemaj idontknow

Ne asi
Michal Dk (Člen)
05.11.2008 09:43:55

http://news.auto.cz/aktuality/xenonova- … ontaz.html  přečti si toto naklápění a ostřikovače

nicola.foxx (Člen)
05.11.2008 09:47:11

Ostrikovace ?pussy?pussy?pussy? PICOVINA JAK CIP. To mi prijde stejny jako, ze kdyz mas v aute klimatizaci, tak k tomu musis mit kozeny sedacky. bigsmile  Hodil jsem to na moto a v pohode. Nic se nevypaluje a sviti to jako krava. Jen bych upozorni, ze cim vetsi cislo u xenonu jako je trebas to 8000k, tak tim vic to sviti modre. Odstin kterej je nejbliz dennimu svetlu je 6000k. A je celkem jedno jakou znacku koupis. Nejvic prodavany jsou ty HID sady a tu mam i ja. Prave premejslim, ze bych si to koupil i do auta, ale tam potrebuju koupit BI-xenon H4. Rozhodne je s tim podstatne vic videt, nez se vsema tema ultra svitivejma zarovkama.good

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Michal Dk (Člen)
05.11.2008 09:50:19

Možná je to pičovina ale je to tak viz odkaz nahořegood

luig (Člen)
05.11.2008 09:56:26

Michal Dk psal:

Možná je to pičovina ale je to tak viz odkaz nahořegood

Máš recht, je to tam a auto.cz je snad seriózní médium tak by měli vědět co píšou, každopádně je to zajímavej problém, to se musí nechat good

Ne asi
xrohy (Člen)
05.11.2008 09:58:51

Ale jakej to má smysl nebo důvod.
To, že napsali, že to tam musí bejt.....

Máma mi taky říkala musíš bejt hodnej a slušnej a jak to dopadlosmokin

Čaroděj Dobroděj 8-)
luig (Člen)
05.11.2008 10:02:41

xrohy psal:

To nevim, taky se mi to zdá jako blbost... Možná tim že víc svítěj tak přitahujou víc mušek a rychlejš se zaserou bigsmile. Ale logiku v tom nevidim páč to že mám ostrikovače světel neznamená že je musim používat, a samo to na světla nestříkne.

idontknow

Ne asi
bubák (Člen)
05.11.2008 12:55:26

Mám je na starý laguně něco přes rok, žádnej problém, stářím olezlý paraboly už hold nebyla moc velká výhra na svícení. Svítí to prostě super a ve tmě konečně i vidím, montáž jednoduchá a kdyby byl nějakej trabl s četníkama tak není problém to během 10min. hodit zpátky na origo H1. musel sem je malinko víc sklopit než origo abych neoslňoval ale teď už neblikne ani jedno auto. Na ostřikovače ass ale chtěj je tam nejspíš kvůlivá bordelu, jakmile se světlo víc zasere - tak rapidně klesá svítivost proti normálním světlům. Kupoval sem to od někoho z Aukra, bylo jich tam dost, prostě spokojenost..goodgood

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
bobule (Člen)
05.11.2008 17:50:58

Palous: Jelikož kokota vidíš a jezdíš jak cip tak by ti nepomohli ani halogeny na tatrubigsmile
kup si místo toho pár pytliků malty a koukej něco najebat na tu barabiznubigsmile

to jebu
vorel (Člen)
05.11.2008 20:50:23

palos: plnou tašku čeho že?

řikám si hurikán
PALOUS (Člen)
05.11.2008 20:51:43

vorel psal:

palos: plnou tašku čeho že?

Hofenbigsmilebigsmilebigsmilecoolsmokinsmokinsmokin

vorel (Člen)
05.11.2008 21:34:57

sem jen vspomel na chlapasxichtemvlka
hoven znám jen pytel

řikám si hurikán
Zdenda (Člen)
05.11.2008 23:19:52

luig psal:
xrohy psal:

To nevim, taky se mi to zdá jako blbost... Možná tim že víc svítěj tak přitahujou víc mušek a rychlejš se zaserou bigsmile. Ale logiku v tom nevidim páč to že mám ostrikovače světel neznamená že je musim používat, a samo to na světla nestříkne.

idontknow

Auto od roku výroby 98 (nevím ten rok přesně) musí mít v případě, že mají xenony, automatickou regulaci sklonu světlometů a zároveň ostřikavače těchto světel. To je bez diskuse, pokud budu mít čas tak vám to dohledám, snad je to i ve vyhlášce, stejně jako že v případě xenonů pro vás neplatí povinnost mít náhradní žárovku.

Co se týká logiky ostřikovačů světlometů, tak pokud se mi zasere čelní sklo, tím pádem mám asi i zasrané světlomety, tudíž použiji ostřikovač skla a zároveň se spustí i ty na světlech. Ono totiž pokud je xenon dobře sežízený je to super, v druhém případě (nebo i v případě znečištění) oslňuje jako kráva. Nejlepší jsou ti týpci, co si to narvou do jebek co ani nemají čočku, to je pak opravdu slast proti nim jet. Ještě si k tomu většinou pustí přední mlhovky, to je teď taky velká módaidontknow

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
kuclb (Člen)
05.11.2008 23:30:06

Pánové, já jsem teda relativně mlád, ale vím, že xenony mají dvě podmínky, automat. seřizování úhlu svícení světel a ostřikovače. Že byste Vy, takoví znalci nevěděli? Téééédabigsmile  Jinak si stačí přečíst pravidla silničního provozu, případně zákon o solničním provozugood

Zdenda (Člen)
05.11.2008 23:41:03

Ja si myslím že to tam je. Jen jsem línej to hledatsurprised

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
luig (Člen)
06.11.2008 11:26:23

OK, zase jsme chytřejšígood
Jenom by mě ale zajímalo kde to přesně v zákoně je, páč relativně nedávno jsem ho tušim četl před testama na papíry na moto a na auto to bylo taky po 98. roce.
A ještě k těm ostřikovačum. Proč teda nejsou polaďený tak, že hned jak začne cákat voda na sklo tak se sepnou i osřikovače, pokud člověk ví jak na to tak si umeje sklo aniž by na světla cákla kapka...

Ne asi
Zdenda (Člen)
06.11.2008 14:41:53

luig psal:

OK, zase jsme chytřejšígood
Jenom by mě ale zajímalo kde to přesně v zákoně je, páč relativně nedávno jsem ho tušim četl před testama na papíry na moto a na auto to bylo taky po 98. roce.
A ještě k těm ostřikovačum. Proč teda nejsou polaďený tak, že hned jak začne cákat voda na sklo tak se sepnou i osřikovače, pokud člověk ví jak na to tak si umeje sklo aniž by na světla cákla kapka...

Asi ti nějak nerozumím nebo se špatně chápeme. Na všch autech co jsem měl a kde byly ostřikovače světlometů, tak pokud jsi aktivoval ostřik čelního skla, automaticky se aktivují ostřikovače světlometů, které ti světla ostříknou.

VikecB12 (Člen)
06.11.2008 14:52:16

Volové,co to máte za autabigsmile,mám sotvazajetoufeldu z roku 96 a vostřikovače světel mágoodbigsmile Kdyš nesvítí světla,tak vostřikuje jenom vokno,zapnu světla a cáká to aji na něsmile1 Ale ty heligony by byly dražší než celej ten můj kočársmile2

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Zdenda (Člen)
06.11.2008 15:02:43

Jojo, zapoměl jsem dodat, že musí být zaplá světla jinak to meje jen čelní skloredface

luig (Člen)
06.11.2008 15:16:43

Zdenda: rozumíme si dobře, ale to co říkáš neni tak uplně přesně pravda. Ostřikovače světel se sepnou až po pár sekundách stříkání na sklo, takže pokud udělám dlouhej stříííííííííííííííííííík tak se mi sepnou ostřikovače světel ale pokud udělám střík střík střík tak mám okno umytý a světla dál zasraný. Toď moje zkušenosti s oktávkou a mondeem.

PS.: Pořád mám na mysli stříkání ostřikovačema na sklo, to jen pro pořádek pro rejpaly typu Barynek pussy...bigsmile

Ne asi
ross (Člen)
06.11.2008 17:34:58

luig psal:

Zdenda: rozumíme si dobře, ale to co říkáš neni tak uplně přesně pravda. Ostřikovače světel se sepnou až po pár sekundách stříkání na sklo, takže pokud udělám dlouhej stříííííííííííííííííííík tak se mi sepnou ostřikovače světel ale pokud udělám střík střík střík tak mám okno umytý a světla dál zasraný. Toď moje zkušenosti s oktávkou a mondeem.

PS.: Pořád mám na mysli stříkání ostřikovačema na sklo, to jen pro pořádek pro rejpaly typu Barynek pussy...bigsmile

a nebolý tě po tom stříkání ruka?surprised

bigsmile

luig (Člen)
06.11.2008 17:38:06

ross psal:
luig psal:

a nebolý tě po tom stříkání ruka?surprised

bigsmile

kurevsky bigsmile

Ne asi
Zdenda (Člen)
06.11.2008 20:33:33

luig psal:

Peugeot 406, Passat B6, BMW E60 stříkají i když krátce vycákneš na voknosmokin

VikecB12 (Člen)
06.11.2008 21:28:06

Zdenda psal:
luig psal:

To mají ten dešťovej senzor né,že poznají žes vycákl na oknoevilbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
luig (Člen)
07.11.2008 11:37:55

Zdenda psal:

Ovšem tim se to vysvětluje, takovýhle kočáry to maj holt vychytanější než nějaký jebkysmile1

Ne asi
Zdenda (Člen)
07.11.2008 13:17:30

Jste volové ass

bigsmilebigsmilebigsmile

zdenek 1 (Člen)
07.11.2008 18:28:03

tak já to mám v octávě r.v.2000 ,a nemám ani ostřikovače, a ani vyklápěcí parabolybadhodil jsem to tam hlavně abych lépa viděl-tlumené svítí pěkně,ale dálkové nic moc no a jednou mě zastavili poldové,a dupali že se to ještě sice tak nebere,ale že to správně nesmí bejt pokud teda nemáš ty výklopky!!! to je jasný,a švagr to má taky na tom samým autě,a byl na stk. a vyhodili ho k vůli tomubigsmile

když to jede,je to OK
Zdenda (Člen)
07.11.2008 20:33:17

Na dálkové ti to asi nesvítí ne? Nebo tam máš bi-xenon?

zdenek 1 (Člen)
09.11.2008 18:13:22

Zdenda psal:

Na dálkové ti to asi nesvítí ne? Nebo tam máš bi-xenon?

jj bi-xenon ,já vím že se tady ptal na xenon ale......se  prostě reagovalbigsmile

když to jede,je to OK
Zdenda (Člen)
10.11.2008 08:43:04

Ne v poho, je to de facto stejný. Já bych chtěl bi do motorky tak mě zajímá jak to svítí. V autě (mém) se k bi přidává ještě H7 a svítí to dobře.

zdenek 1 (Člen)
10.11.2008 19:34:26

Zdenda psal:

Ne v poho, je to de facto stejný. Já bych chtěl bi do motorky tak mě zajímá jak to svítí. V autě (mém) se k bi přidává ještě H7 a svítí to dobře.

no do naší motky by stačila jedna xenon a druhou nechat dálkové co tam je,ne???idontknow

když to jede,je to OK
Zdenda (Člen)
11.11.2008 12:05:36

Ahoj, no já tam mám jednu dvouvláknovou.

Fik-B6S (Člen)
11.11.2008 12:30:29

zdenek 1 psal:
Zdenda psal:

no do naší motky by stačila jedna xenon a druhou nechat dálkové co tam je,ne???idontknow

že by jsme vzali sadu na půl...evil

nám jo my máme dvě samostatné žárovky tak že by to asi stačilo...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Zdenda (Člen)
11.11.2008 23:08:10

Uvidíme.evil

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS