Nejsi přihlášen
Pulmotor?
Čus,potřebuju radu vod někoho kdo tady má SV650,určo vás tady není málo...Přítulka má od minulého týdne SV650S r.v.04,v TP je 25kw a nevím jestli je to pořát zavřený,nebo jestli to někdo otevřel. O víkendu sem to byl protáhnout a semnou to nejede víc jak 200km/h a je jakýsi nijaký,prostě bych řekl že to jede na Kolik vám lítají SVčka normálně otevřený? A kdyby někdo věděl čím se to zavíralo,jestli řídící jednotkou?(je to stříkačka) Někde jsem četl že se snad dá jenom odpojit nějakej káblík z ŘJ a jede to normálně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 10.11.2008 12:44:46 Offline |
Re: Pulmotor?
VikecB12 psal:Čus,potřebuju radu vod někoho kdo tady má SV650,určo vás tady není málo...Přítulka má od minulého týdne SV650S r.v.04,v TP je 25kw a nevím jestli je to pořát zavřený,nebo jestli to někdo otevřel. O víkendu sem to byl protáhnout a semnou to nejede víc jak 200km/h a je jakýsi nijaký,prostě bych řekl že to jede na Kolik vám lítají SVčka normálně otevřený? A kdyby někdo věděl čím se to zavíralo,jestli řídící jednotkou?(je to stříkačka) Někde jsem četl že se snad dá jenom odpojit nějakej káblík z ŘJ a jede to normálně
Tak to máš votevřený.... SV vo moc víc než 200 nikdy nejelo ani semnou...
Jinak odškrtit jde fakt jenom rozpojenim drátu.. (přestřižěnim)..
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 10.11.2008 15:09:23 Offline |
VikecB12 psal:Ty krávo,tak jestli to je vopravdu votevřený,tak nepochopím že někdo prodal třeba B6 a šel si "polepšit" na SVčko
Tak a ted ještě zjistit kterej ten káblík má být votpojenej
Prosim Tě, co sem slyšel od kamaráda, kterej si to vlastnoručně vodškrcoval, tk tm prej jeden takovej podezřelej vedl kamsi... tak ho šmiknul a bylo...
takžě s tímhle Ti nepordim...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2008 15:35:46 Offline |
VikecB12 psal:Čus,potřebuju radu vod někoho kdo tady má SV650,určo vás tady není málo...Přítulka má od minulého týdne SV650S r.v.04,v TP je 25kw a nevím jestli je to pořát zavřený,nebo jestli to někdo otevřel. O víkendu sem to byl protáhnout a semnou to nejede víc jak 200km/h a je jakýsi nijaký,prostě bych řekl že to jede na Kolik vám lítají SVčka normálně otevřený? A kdyby někdo věděl čím se to zavíralo,jestli řídící jednotkou?(je to stříkačka) Někde jsem četl že se snad dá jenom odpojit nějakej káblík z ŘJ a jede to normálně
no nejvíc zjistíš na www.suzukisv.cz jinak otevřený to máš..pokud to je od 03 nahoru tak to jede podle budíků tak max. 220.má to stejnou převodovku stejný max. otáčky jako B6 a stejnej výkon jen větší krouťák tak co myslíš (Kukii mi na akceleraci ujíždí )
Jinak novej model je fakt škrcenej řídící jednotkou a nechá se to udělát přepínací 25kW a full takže tam určitě bude jen nějakej drát
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Na Půlmotora tady nenarazíšale na tohodle vocasa jo http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=88
Jebat motorky :-)
..vocas je tady..jak psali hoši,je to škrtnuté na cdíčku,ale jak to tady popisuješ,tak to máš otevřené..kdysi jsem měl i fotku toho jak to na té patici po odstranění,tuším,dvou drátů vypadá..zkusím juknout,ale opravdu nic neslibuju..
..Palousi,také tě mám rád..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..vocas je tady..jak psali hoši,je to škrtnuté na cdíčku,ale jak to tady popisuješ,tak to máš otevřené..kdysi jsem měl i fotku toho jak to na té patici po odstranění,tuším,dvou drátů vypadá..zkusím juknout,ale opravdu nic neslibuju..
..Palousi,také tě mám rád..
No tak sem si prošel ten SV web a podle jednoho borca se má přestřihnout kabel u CDIčka,to sem udělal,motorka jede furt stejně. Asi je to fakt votevřený a je to na můj fkus chcíplá mrdka Ale v zatáčkách se s tím dá dobře polítat.
a třepe se to jak drahej pes
Vekeci bud rad ze se nemusis jeste odrazet nohama , ps wostry vacice mozna o vikendu uz budou doma ze 750 do B12 zalezi uz jenom jestli budou v poradku
Billy psal:Vekeci bud rad ze se nemusis jeste odrazet nohama , ps wostry vacice mozna o vikendu uz budou doma ze 750 do B12 zalezi uz jenom jestli budou v poradku
No tak to dej potom vědět jak to dopadlo Já nevím jestli si vo ně nebudu psat Ježíškovi Ale mám toho tad moc,potřebuju obnovit motošatník a motobotník,tak nevím jestli zbyde něco aji na motorku
Odkud si je nakonec obědnal?
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2008 21:31:51 Offline |
hele Vikecu jestli můžu poradit udělej na tom SV tohle http://www.suzukisv.cz/forum/viewtopic. … &t=694 Kukii jsem to na motorce udělal a byl to kurevskej rozdíl.Tý půlhodiny crcaček s doladováním za to fakt stály.Motorka se dost probrala v nizkejch a středních otáčkách.B 12 to sice nikdy nebude,ale na 650 to jede slušně.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vorel psal:střihni modrej vogo
A co kdyš je to čarvenej
Střihl sem černo/hnědej co vede do pinu 25. Fšechno fachčí. Se mě zdá že si z nás soudruzi v japonsku dělají srandu a polovina těch drátů je hluchá a sou tam jenom tak aby to vypadalo složitě a lidi se v tom nehrabali
K.a.s.y.m. psal:hele Vikecu jestli můžu poradit udělej na tom SV tohle http://www.suzukisv.cz/forum/viewtopic. … &t=694 Kukii jsem to na motorce udělal a byl to kurevskej rozdíl.Tý půlhodiny crcaček s doladováním za to fakt stály.Motorka se dost probrala v nizkejch a středních otáčkách.B 12 to sice nikdy nebude,ale na 650 to jede slušně.
No určitě se na to podívám,dík
vacice budou jety, ale spis mam trabl jaka je jejich spravna vyska kvuli mereni opotrebeni, neco sem vycetl v servisnich manualech na gsxr 1100 89-90 a 91-92 jaky jsou vysky a jaka je uz na vymennu cili opotrebovana. ale je v tom masakralni bordel v tech vackach, zkousel sem Rollingera ale nemel moc cas a rika ze v tom je exkluzivni bordel. Uvidim, jeste zkousim kontaktovat Kubu B12 ale nemuzu se s nim spojit nejak. Jeste zkusim zavolat mu
Nevím jak na těchto vačkách,ale třeba na vačkách u suzuki endůr se vyskytoval piting(drobný dírečky,jakože vydrolenej povrch těch vaček),většinou votcházeli takhle,né klasickým ojetím. Já asi kdybych je tam dával,tak jedině funglofky,teda dokud je ten motor jakš takš novej,u staršího kterej má nelítanejch 50-70tis už je to asi jedno.
Prej vypadaj pekne ty vacky, jeste me je nafoti a v nedeli se na ne jedu kouknout jak vypadaj, ja sem mluvil s Kubou co je ma ty sami v motoru a nejak rikal ze to bylo v pohode a lita mu to perfektne a zadnej trabl, ze to pokoveni bylo jako kdyby nejaky bylo i u jeho B12 proste jakoby ojety a na tech ze 750 to sami a mechanik mu rikal ze je to v pohode no, myslis ze to speje k temu abych odrovnal motor tema vackama ?
proste nebyly vydreny ale to jakobys rekl pokoveni se ojede nebo nema na cele plose stejnou barvu a nic se teda nevylupovalo nebo nevydrolovalo, taky sem nad tim spekuloval jestli si tim neodrovnam motor uz driv, ale pokud se tam nic nevylamuje a jsou cely tak by kurna k defektu nemelo dojit kdyz to maze ten motor
Billy psal:Prej vypadaj pekne ty vacky, jeste me je nafoti a v nedeli se na ne jedu kouknout jak vypadaj, ja sem mluvil s Kubou co je ma ty sami v motoru a nejak rikal ze to bylo v pohode a lita mu to perfektne a zadnej trabl, ze to pokoveni bylo jako kdyby nejaky bylo i u jeho B12 proste jakoby ojety a na tech ze 750 to sami a mechanik mu rikal ze je to v pohode no, myslis ze to speje k temu abych odrovnal motor tema vackama ?
No myslím že motor nevodrovnáš. Voni ani nemůžou byt ojetý po celím obvodu,kvůli ventilové vůli... Mužu se zeptat na kolik tě vyjdou?
1000,-
PALOUS psal:Billy se jen tak voptámto jezdíš takovou šílenou kudlu že ti nestačí výkon origo B12?
Tak takovou kudlu nejezdim teda, ale vim jak jela 1100 gsxr a nekdy se svezu rychlejs, a tak nejak po tom zkoumani sem si rekl ze bych je tam zkousl a zkusil ty vacky, kdyz by to bylo na houby ze je tam nesnesu dal tak je vyndam a prodam dal do objehu. S Kubou B12 sem dneska mluvil a pochvaloval si je.
Billy psal:PALOUS psal:Billy se jen tak voptámto jezdíš takovou šílenou kudlu že ti nestačí výkon origo B12?
Tak takovou kudlu nejezdim teda, ale vim jak jela 1100 gsxr a nekdy se svezu rychlejs, a tak nejak po tom zkoumani sem si rekl ze bych je tam zkousl a zkusil ty vacky, kdyz by to bylo na houby ze je tam nesnesu dal tak je vyndam a prodam dal do objehu. S Kubou B12 sem dneska mluvil a pochvaloval si je.
Njn ale Kubík je magorto nevíš?
osobne ho neznam a nevim ze je magor
Jak me zatluce usiska do hlavy, mate me na svedomi
nejakej zlatej destik na nej plati ci co ? vy prasaci to patri do jinej sekce
Stránky: 1