Nejsi přihlášen
něco co mě vadí
Je určitě supr si koupit crosku či jiné lehké endurko a pěkně se na něm vyřádit. Pomýšlím, že koupím něco mladýmu a občas mu to ukradnu
ALE-nechápu jednu věc.Bydlím u takového malého lesíka, kam celá prdel, kde bydlím chodí se psy, jezdí tam na kolech, maminy s kočárkama, babičky s vnoučátkáma, někdy i celé rodiny na procházku a hlavně si tam choděj hrát děti!!!
A najednou se tu objevili tři borci na croskách bez čísel, a jezděj po tom lesíku, kde je, a to je velmi důležité, naprostá rovina bez kopce, žádná vlnka jen okruh.
Už i mojí velitelku chtěli porazit, když tam byla se psem, celý to převoraj bo jezděj hlavně po cestách, na kterejch se úchyláci honěj dokola, a pozor nejsou to žádní mladíci.
Proč to nechápu?
Cca 1 km odtud je udělaná trať se skoky, paráda, jen musíš klukům co to udělali dát na pivo, aby tě tam nechali jezdit.
Pak mi hlava nebere, že kousek jsou lesy s perfektníma lesníma cestama kam jezděj maximálně lesáci s traktorem.
A nakonec nechápu, co to je za blbouny, že je baví jezdit po rovině??? Si myslím, že super musí být dovádění třeba v pískovně, jak jezdí Jelen, nebo prostě někde ve vojenským prostoru po krk ve sračkách, tak jak to má rád třeba Vorelt
The father of the little princess of the dawn
Re: něco co mě vadí
...taky uš nejezdim po lese, tag ňák se mi to ekluje...eště že to mam kousek do Milovic, gde je to sice taky ilegal, ale je to bejvalá ruská krosová trať na kraji lesa a štyry trijalový pasáže uprostřet "území nikoho" ...a dyš uš jedu přes les třeba do bejvalajech ruskejch vobjektů a bunkrů, gde na tebe padá taková ta tíseň a ponurá atmosféra jako f Černobylu, tag zásadně po lesáckejch cestách kudyma stahujou tachtorama dříví...nemám to srdce vjet mezi stromy a vorat to tam...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2008 09:30:28 Offline |
Filous psal:...taky uš nejezdim po lese, tag ňák se mi to ekluje...eště že to mam kousek do Milovic, gde je to sice taky ilegal, ale je to bejvalá ruská krosová trať na kraji lesa a štyry trijalový pasáže uprostřet "území nikoho" ...a dyš uš jedu přes les třeba do bejvalajech ruskejch vobjektů a bunkrů, gde na tebe padá taková ta tíseň a ponurá atmosféra jako f Černobylu, tag zásadně po lesáckejch cestách kudyma stahujou tachtorama dříví...nemám to srdce vjet mezi stromy a vorat to tam...
a vyvorat protipěchotní minu nebo jinej zapomenutej ruskej poklad
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Hlavně si myslím proč kurvit pozemek kterej je něčí ať lesejk,cesty v lese,někomu louku vše má svýho hospodáře kterej je za to zodpovědnej.Takovej borec ti zkurví louku,nebo ten lesejk ty mu nadáš von se staví na referátu životního prostředí že jako slušnej občan jde nahlásit erozní rýhy v lese a ouřad máš na krku.Dyž bude slušnej ouřada pohrozí ti pokutou že máš povinnost udržovat pozemek k účelu na který je určen.A ty si vezmeš hrabičky a půjdeš to v době svýho volna poladit.No není to paráda.
protoze sou to cura, co umej jezdit jenom po rovine...at jim tam nekdo nastrazi diru, voni se vymlatej a je klid...ale jako ne aby se hned pozabijeli, to da rozum...proste jenom lehka vystraha...obzvlast kdyz ten les supluje funkci parku...
...Do you know that bad girls go to hell?...
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...taky uš nejezdim po lese, tag ňák se mi to ekluje...eště že to mam kousek do Milovic, gde je to sice taky ilegal, ale je to bejvalá ruská krosová trať na kraji lesa a štyry trijalový pasáže uprostřet "území nikoho" ...a dyš uš jedu přes les třeba do bejvalajech ruskejch vobjektů a bunkrů, gde na tebe padá taková ta tíseň a ponurá atmosféra jako f Černobylu, tag zásadně po lesáckejch cestách kudyma stahujou tachtorama dříví...nemám to srdce vjet mezi stromy a vorat to tam...
...f tech vopuštěnejch bunkrech a areálech mám vopčas strach na co narazim ...ale je tam taková "zvláštní" atmosféra...stačí dyš si čovek představí, jag to tam probíhalo, dyš tam velel rus...prostě vybydlený baráky, zbytky vybavení, nápisy f azbuce, vraky aut...dycky si spomenu na tu reportáž tý ruský bikerky co jezdí po Černobylu a jeho vokolí...a dycky se leknu, dyš tam na mě něgde vybafne ňákej softairista nebo pejntbólista f kompletnim munduru se zmalovanym ksichtem a kvérem ...jednou mě vopklíčili a chtěli mě zajmout, páč si mysleli, že sem špech...asi proto, že sem jezdil f takovim gumovym olivovjezelenym atombordelu
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2008 09:46:07 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...taky uš nejezdim po lese, tag ňák se mi to ekluje...eště že to mam kousek do Milovic, gde je to sice taky ilegal, ale je to bejvalá ruská krosová trať na kraji lesa a štyry trijalový pasáže uprostřet "území nikoho" ...a dyš uš jedu přes les třeba do bejvalajech ruskejch vobjektů a bunkrů, gde na tebe padá taková ta tíseň a ponurá atmosféra jako f Černobylu, tag zásadně po lesáckejch cestách kudyma stahujou tachtorama dříví...nemám to srdce vjet mezi stromy a vorat to tam...
...f tech vopuštěnejch bunkrech a areálech mám vopčas strach na co narazim ...ale je tam taková "zvláštní" atmosféra...stačí dyš si čovek představí, jag to tam probíhalo, dyš tam velel rus...prostě vybydlený baráky, zbytky vybavení, nápisy f azbuce, vraky aut...dycky si spomenu na tu reportáž tý ruský bikerky co jezdí po Černobylu a jeho vokolí...a dycky se leknu, dyš tam na mě něgde vybafne ňákej softairista nebo pejntbólista f kompletnim munduru se zmalovanym ksichtem a kvérem ...jednou mě vopklíčili a chtěli mě zajmout, páč si mysleli, že sem špech...asi proto, že sem jezdil f takovim gumovym olivovjezelenym atombordelu
jim k tomu dáváš rovnou důvod tak se nediv..na druhou stranu se ti taky nedivim..byl jsem tam jednou a prijemnej pocit jsem tam teda taky nemel.Prostě země nikoho.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ale hovno,pokud s motorkou projedeš po lese jednou dvakrát,tak po tobě nic nezůstane,jednou zaprší a nikdo nepozná žes tama kdy projel,to kdyš tama projede traktor,nebo lesácký auto,to sou jinčí koryta,ale ty nikomu nevadí
A zase za to můžou média,lidi si teď myslí že tím že projedu lesem za mnou tráva 100let neporoste Ale budiš,ten les bych pochopil,ale nevím co vadí lidem na tom kdyš jedu po lesní cestě,po které za den projede X aut a traktorů,nebo někde po polňačce Zachvílu bude zákaz fstupu do lesa aji pěšky,protože někdo příjde s tím že za houbařem půda v lese šíleně eroduje a já nevím co ještě Sem se zase rozčílil
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tak to my ve Znojmě jsme ráj pro krosaře
je tady k tomu účelu obrovskej načeratickej kopec, je tam snad 20 možností kudy..
nevýhoda je, že se některý křížej a člověk musí dávat bacha aby do někoho nenarval
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
VikecB12 psal:....ale nevím co vadí lidem na tom kdyš jedu po lesní cestě,po které za den projede X aut a traktorů,nebo někde po polňačce....
....víš co vadí? ...to že podobnejch kokotů s laděnýma výfukama tam za den projede padesát ...a traktory tři
....a jestli takový dement pojede kolem Tebe a Tvého děcka po lesní cestě, 0,5m od Tebe, kilo, tak se za čas nesmí divit, že chytí šutr -čus.
Mour psal:VikecB12 psal:....ale nevím co vadí lidem na tom kdyš jedu po lesní cestě,po které za den projede X aut a traktorů,nebo někde po polňačce....
....víš co vadí? ...to že podobnejch kokotů s laděnýma výfukama tam za den projede padesát ...a traktory tři
....a jestli takový dement pojede kolem Tebe a Tvého děcka po lesní cestě, 0,5m od Tebe, kilo, tak se za čas nesmí divit, že chytí šutr -čus.
...to je přesně vono...dyš uš něgde někoho potkam, coš se stává vopravdu zřídka, tag vokamžitě uberu, jedu krokem a vobjíždim ho velkym vobloukem, aby neměl dotyčnej pocit, že ho nedejsatan ňák vohrožuju...a taky sem s toho důvodu nechal sérijovej lauf, abych neďál zbytečně kravál...
No já se třeba v lese jakejmkoli lidem vyhýbám,jak někoho na dálku uvidím,tak to rači vemu jinama. Zrovna třeba u nás na chalupě u Vyškova moc lidí na motorkách nelítá,v podstatě akorát já a jeden kámoš kdyš se jedem jednou za čas vyvětrat,takže tam zrovna nemají problém s tím že by tam lítalo moc lidí a přesto lidi na dálku hulákají,kdyš nás vydí na nějaké lesní,nebo polní cestě. Lesáckejch Tater ze kterejch chčije olej a nafta kama se podíváš tam jezdí několikanásobně víc,ale to je hold firma se kterou se nikdo handrkovat nebude Chápu že sou někde místa kde se to ofrouďákama jenom hemží a proto sou lidi nasraný.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Vikec: lidi sou z vas proste nervozni, se nediv, tv hovna je mocna...
proti jezdeni kroskaru po lesnich ci polnich cestach nemam vubec nic...ale kdyz si jedes lesni pesinkou na kole a vyskoci na tebe machr na krosce, to uz je jina...stalo se mi to vickrat nez jednou a je to na infarkt, to jako jo...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Mě teda taky sere kdyš jezděj jak hovada a hlavně ty kokoti na štyrkolkách a fšude dělaj samou vosmičku a pak tam tráva 100 let nerosteA jesi se v lese motaj smradi tak tam asi nemaj co dělatneska to je samej ouchyl
Jebat motorky :-)
Sandman psal:Vezmi drát,připevni přes stezku do úrovně pasu na několik místech a číhej
Tohle nejni prdel už to tady jednou bylo a myslím, že z prdele klika že na to spadla větev a bylo to vidět na dálku jinak to někoho zabilo
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1