Nejsi přihlášen
Na nasi skole neni demokracie....
...neska se za mnou stavil reditel a zakazal mi nosit do skoly Bandit PIČO TRIKO... nemea by bejt ve skole svoboda projevu? :D :D ..... P.S.: psat semka ze demokracie u nas neni nemusite, to totiz vsichni davno vime
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Progear 650 (Člen) 11.11.2008 17:19:31 Offline |
Re: Na nasi skole neni demokracie....
je to pičus... já ho nosim normálně, a nikdy nebyl problém... asi to bude tím, že jsme soukromá škola...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 11.11.2008 17:21:13 Offline |
mám takový jedno krásný tričko "usmívejte se, bude hůř" a pod tím sluníčko jak pokuřuje cigárko. No a tohle tričko nosím velice rád v práci no a ta fabra kde dělám jde totálně do sraček lépe řečeno už tam je. Mužete hádat jak se tváří papalašos když mě vidí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
richie psal:...neska se za mnou stavil reditel a zakazal mi nosit do skoly Bandit PIČO TRIKO... nemea by bejt ve skole svoboda projevu? :D :D ..... P.S.: psat semka ze demokracie u nas neni nemusite, to totiz vsichni davno vime
jste haranti nevychovaný
za tohle by mi ředitel zamlátil uši do hlavy
za slovem demokracie si musíš představit něco jinýho
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Víte hofno koťatasem f vosumdesátejch chodil do dílen jak buzna se síťkou na květákua jako aby mě někdo chodil do školy s tak přiblblým nápisem se nedivím že je to sere.Naše mladá musí na hotelofce taky chodit špíglnýgl a na xiftech nesměj mět ty železný kokotiny a vorvaný džínyAle neberu to jako že sou utlačovanýNevím jak komu by někde v hotelu chutnalo žrádlo vot ženský s kruhama v rypákuza mojeho mládí by takový musely mět síťku aj přez xicht aby se nezamotaly do vrtačky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Víte hofno koťatasem f vosumdesátejch chodil do dílen jak buzna se síťkou na květákua jako aby mě někdo chodil do školy s tak přiblblým nápisem se nedivím že je to sere.Naše mladá musí na hotelofce taky chodit špíglnýgl a na xiftech nesměj mět ty železný kokotiny a vorvaný džínyAle neberu to jako že sou utlačovanýNevím jak komu by někde v hotelu chutnalo žrádlo vot ženský s kruhama v rypákuza mojeho mládí by takový musely mět síťku aj přez xicht aby se nezamotaly do vrtačky
Hotelovka je neco jinyho, tam de vo vzhled. Ale na gymplu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:PALOUS psal:Víte hofno koťatasem f vosumdesátejch chodil do dílen jak buzna se síťkou na květákua jako aby mě někdo chodil do školy s tak přiblblým nápisem se nedivím že je to sere.Naše mladá musí na hotelofce taky chodit špíglnýgl a na xiftech nesměj mět ty železný kokotiny a vorvaný džínyAle neberu to jako že sou utlačovanýNevím jak komu by někde v hotelu chutnalo žrádlo vot ženský s kruhama v rypákuza mojeho mládí by takový musely mět síťku aj přez xicht aby se nezamotaly do vrtačky
Bych řek,že gympl je pro budoucí špice našeho mrtkostátu páč bez postupu na vejšku je asi lepčí mět učňák a tam by to asi nevadiloale jak píše Progír tak na soukromej není problém a vím pročde jim vo prachypáč komu nejde státní tak přestup na soukromou je jízda
PALOUS psal:mr.BSE psal:PALOUS psal:Víte hofno koťatasem f vosumdesátejch chodil do dílen jak buzna se síťkou na květákua jako aby mě někdo chodil do školy s tak přiblblým nápisem se nedivím že je to sere.Naše mladá musí na hotelofce taky chodit špíglnýgl a na xiftech nesměj mět ty železný kokotiny a vorvaný džínyAle neberu to jako že sou utlačovanýNevím jak komu by někde v hotelu chutnalo žrádlo vot ženský s kruhama v rypákuza mojeho mládí by takový musely mět síťku aj přez xicht aby se nezamotaly do vrtačky
Bych řek,že gympl je pro budoucí špice našeho mrtkostátu páč bez postupu na vejšku je asi lepčí mět učňák a tam by to asi nevadiloale jak píše Progír tak na soukromej není problém a vím pročde jim vo prachypáč komu nejde státní tak přestup na soukromou je jízda
Jasny, to chapu
Jen sem rikal, ze gymplu si snad muzou nosit, co chtej, ne?
Stejne pak oblecou saka...
A navic - v intossky skole je to vetsi provokace
Second Class Citizen
1130 Café Racer
richie psal:...neska se za mnou stavil reditel a zakazal mi nosit do skoly Bandit PIČO TRIKO... nemea by bejt ve skole svoboda projevu? :D :D ..... P.S.: psat semka ze demokracie u nas neni nemusite, to totiz vsichni davno vime
nebo si nech udělat triko: řiditel je ...
Bandit pičo
...se z toho neposerte, buďte rádi že nenosíte (zelený) bleděmodrý košile s šátkem
...já dostal vod ředitele střední na držku, utrh mi z krku kříž na koženým špagátu, z džísky mi vytáh retka a jel sem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...se z toho neposerte, buďte rádi že nenosíte (zelený) bleděmodrý košile s šátkem
...já dostal vod ředitele střední na držku, utrh mi z krku kříž na koženým špagátu, z džísky mi vytáh retka a jel sem
Byl asi nasranej že ty Sparty a von Klejky
Progear 650 (Člen) 11.11.2008 17:56:18 Offline |
Palous: Náhodou, mi jsme prestižní soukromá... Ale topit samo musíš fest
"44 HONDA CBR 600RR 44"
PALOUS psal:osiris psal:...se z toho neposerte, buďte rádi že nenosíte (zelený) bleděmodrý košile s šátkem
...já dostal vod ředitele střední na držku, utrh mi z krku kříž na koženým špagátu, z džísky mi vytáh retka a jel semByl asi nasranej že ty Sparty a von Klejky
jednou si necháme od vás vyprávět....koukám že to bude zážitek
A je to!!
osiris psal:...se z toho neposerte, buďte rádi že nenosíte (zelený) bleděmodrý košile s šátkem
ty wogo Osi ještě řekni že jsi měl číro jak Palous... jestli jo, hod sem foto, ty máničko
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:Víte hofno koťatasem f vosumdesátejch chodil do dílen jak buzna se síťkou na květákua jako aby mě někdo chodil do školy s tak přiblblým nápisem se nedivím že je to sere.Naše mladá musí na hotelofce taky chodit špíglnýgl a na xiftech nesměj mět ty železný kokotiny a vorvaný džínyAle neberu to jako že sou utlačovanýNevím jak komu by někde v hotelu chutnalo žrádlo vot ženský s kruhama v rypákuza mojeho mládí by takový musely mět síťku aj přez xicht aby se nezamotaly do vrtačky
Tys moch mít dlouhý vlasy u nás na škole ani hovno.Nesměli se mrdat vo límeček jinak vycházky až příště Demokracije vocaď pocaďS těma kruhama v rypáku taky souhlasím to je lepší palec v polívce dyž ti to nese.
Michal Dk psal:PALOUS psal:Víte hofno koťatasem f vosumdesátejch chodil do dílen jak buzna se síťkou na květákua jako aby mě někdo chodil do školy s tak přiblblým nápisem se nedivím že je to sere.Naše mladá musí na hotelofce taky chodit špíglnýgl a na xiftech nesměj mět ty železný kokotiny a vorvaný džínyAle neberu to jako že sou utlačovanýNevím jak komu by někde v hotelu chutnalo žrádlo vot ženský s kruhama v rypákuza mojeho mládí by takový musely mět síťku aj přez xicht aby se nezamotaly do vrtačky
Tys moch mít dlouhý vlasy u nás na škole ani hovno.Nesměli se mrdat vo límeček jinak vycházky až příště Demokracije vocaď pocaďS těma kruhama v rypáku taky souhlasím to je lepší palec v polívce dyž ti to nese.
No flasy sem měl dlouhý a se síťkou problém nebyla proč?páč sem byl v Hradci Kr.to tady se chodilo ještě na náboženstvítady by to asi nešlo f tej dířea měl sem taky jako každej vocas svetr ferari s maďarska woe
Pán už by tehdá světová skupina svetr s Ferari a na studia do evropymy sme měli vycházky jednou týdně ve středu a to si musel vykonat nějakou záslužnou činnost aby ti vzniknul nárok a mohl požádat vo její udělení.
barynek psal:ross psal:Mour psal:Já s ředitelem souhlasím, na základce by se takové tričko nosit nemělo
tywoe sem málem vyprskl to pivo na monitor
ty zase chlastáš?
jasně, ty ne? nebo luxuješ?
inkvizitorr (Administrator) 11.11.2008 19:20:23 Offline |
spidys psal:Taky sem měl dlouhý vlasy
nebuď měkkej a hoď sem fotku!!! já už viděl na fotkách filouse a housku v době když eště měli vlasy masakr!!!!!
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 11.11.2008 19:32:35 Offline |
inkvizitorr psal:spidys psal:Taky sem měl dlouhý vlasy
nebuď měkkej a hoď sem fotku!!! já už viděl na fotkách filouse a housku v době když eště měli vlasy masakr!!!!!
souhlas, nahoď to sem... jinak tyhle dva jmenované toužím spatřit též...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:spidys psal:Taky sem měl dlouhý vlasy
...a že sem měl řepu, co???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...to nejni možný, tys musel chodit do stejný školy ...a taky mi zakázal nosit triko...modrý...a na levý straně prsou byl žlutej nápis Barum...prej "kolik ti za tu reklamu platěj???...zejtra ať máš vyžehlenou košili!!! " ...odvjetil sem, že sem z chudý dělnický rodiny a že na košili nemaj mý chudý rodiče peníze...druhej den byl fotr na koberečku...to bylo facek ...a do dílen sme si rvali vlasy pod rádijofku, aby nás mistr nechtěl stříhat nůškama na plech
se síťkou na květaku sme chodili ještě před dvouma rokama na prumku,ja teda ne,ale jini jo takže se to moc nezměnilo
Filous psal:osiris psal:...se z toho neposerte, buďte rádi že nenosíte (zelený) bleděmodrý košile s šátkem
...já dostal vod ředitele střední na držku, utrh mi z krku kříž na koženým špagátu, z džísky mi vytáh retka a jel sem...to nejni možný, tys musel chodit do stejný školy ...a taky mi zakázal nosit triko...modrý...a na levý straně prsou byl žlutej nápis Barum...prej "kolik ti za tu reklamu platěj???...zejtra ať máš vyžehlenou košili!!! " ...odvjetil sem, že sem z chudý dělnický rodiny a že na košili nemaj mý chudý rodiče peníze...druhej den byl fotr na koberečku...to bylo facek ...a do dílen sme si rvali vlasy pod rádijofku, aby nás mistr nechtěl stříhat nůškama na plech
...nó, tedle průběh to mělo až jindy, dyž sem briskně doplnil monolog třídního a jeho větu dokončil dřív než von "......ty špatně dopadneš, nad tebou se stahujou ......." "hovno se nade mnou stahuje" a von chtěl prej říct "mraky" mi pozdějc mezi fackama prozradil fotr
...druhej rok už sem byl známá firma a sekretářka mě první pondělí v září hned vo půl devátý ráno, kdy všichni tleskali v dívadle proslovům, štandopéde musela jako prvnímu z celý školy vystavit tu malou knížku aby mi moh zas ředitel napsat důležitý sdělení pro mý rodiče vo tom že se spletli a měli mě dát furt s těma křížema na jeptiše, akorát nechápu co von dělal v bufáči ve čtvrt na devět ráno zrovna dyž sme si s kámošem podávali sem a tam nastřídačku jednoho lahváče se startkou
SLUGI psal:... a zašlý černobílý fotky máte gde
...mam něgde luksusní černobílý fotky, jag spim na kaši vožralej v řádku chmelu a sem zahrabanaj hlínou, abych nebyl jako vidět
Michal Dk psal:Pán už by tehdá světová skupina svetr s Ferari a na studia do evropymy sme měli vycházky jednou týdně ve středu a to si musel vykonat nějakou záslužnou činnost aby ti vzniknul nárok a mohl požádat vo její udělení.
Taky sem měl vychásky jen ve středuale já utíkal a vožíral sea na intru sem byl enem helbe roku páč sem vychoušoj vyplesk mordu a tak sem dalších 2,5roku dojíždělale jako exot sem dostal pochvalu za vzornou dochásku,páč do mě těch 2,5 roku máma každej den kopala tak dlouho,že sem ratči na ten autobus šel
osiris psal:...a to ste měli přímo z autobusu na výstupu vestibul jako na letišti žes nemoh vylízt jinam než přímo do lavice ?
bufáč byl na druhý straně hradcea šak sem dom jezdil zas posledním
...tos pak ale musel kurevsky stíhat, když my sme měli nakoupíno už vod desíti
...po tom co za mnou poprvé češtinář dopoledne v 11 zařval kam deš a já řek že mám žízeň a von se na vostatní rozhulákal že sme hovno parta když na to seru sám, tak sme češtiny pak měli už v bufáči stabilně, napsat písemku 2x za rok sme mu přišli, nechtěl mít ty lejstra zablitý vod piva
osiris psal:...tos pak ale musel kurevsky stíhat, když my sme měli nakoupíno už vod desíti
...po tom co za mnou poprvé češtinář dopoledne v 11 zařval kam deš a já řek že mám žízeň a von se na vostatní rozhulákal že sme hovno parta když na to seru sám, tak sme češtiny pak měli už v bufáči stabilně, napsat písemku 2x za rok sme mu přišli, nechtěl mít ty lejstra zablitý vod piva
...taky sem se pravidelně potkával s jednim profesorem na vosmou v Jitřence co bejvala za rohem "U Bičíků" u prvního raního...von aby se srovnal z večerní vopice a já abych zahnal raní žížu z autobusu...dyš sme se tam potkali podruhý, tag se ke mě přitočil a řiká mi:"tady mě nezdraf, já tě neviděl, tys mě neviděl..........." ...a bylo
Já nevím, my jsme demokracii měli. Na základce nás tloukly učitelky tím dlouhým dřevěným metrem a tahaly nás za vlasy. To kurva bolelo. No a na učňáku měl mistr kus kabelu, takovej ten čtyřžilák co má 3cm v průměru, a tím nás tlouk co se do nás vešlo. Nepamatuju se, že by si někdo stěžoval a kyž, tak sem dostal přes tlamu ještě doma
mr.BSE psal:PALOUS psal:Víte hofno koťatasem f vosumdesátejch chodil do dílen jak buzna se síťkou na květákua jako aby mě někdo chodil do školy s tak přiblblým nápisem se nedivím že je to sere.Naše mladá musí na hotelofce taky chodit špíglnýgl a na xiftech nesměj mět ty železný kokotiny a vorvaný džínyAle neberu to jako že sou utlačovanýNevím jak komu by někde v hotelu chutnalo žrádlo vot ženský s kruhama v rypákuza mojeho mládí by takový musely mět síťku aj přez xicht aby se nezamotaly do vrtačky
gympl je přípravka pracující inteligence....doktoři politici poradci lampioni a ostatní...atd.(voayeři) zkrátka budoucí VŠ...tím nechci říct ýe dres BP by měl bejt nošenej na kominickým učňáku
bla...blabla...!
PALOUS psal:Michal Dk psal:Pán už by tehdá světová skupina svetr s Ferari a na studia do evropymy sme měli vycházky jednou týdně ve středu a to si musel vykonat nějakou záslužnou činnost aby ti vzniknul nárok a mohl požádat vo její udělení.
Taky sem měl vychásky jen ve středuale já utíkal a vožíral sea na intru sem byl enem helbe roku páč sem vychoušoj vyplesk mordu a tak sem dalších 2,5roku dojíždělale jako exot sem dostal pochvalu za vzornou dochásku,páč do mě těch 2,5 roku máma každej den kopala tak dlouho,že sem ratči na ten autobus šel
Radši jsem dodržoval výchovnej program protože jsem se bál fotra jako čert kříže.U nás vychouše zmlátil vlastní kluk 1,5 roku byl na neschopnosti ale byl to fakt kokot.Dostal jsem od něj poznámku že vypínám televizi na intru tlačítkem a ne nejdřív vydlicej ze zásuvky a tím poškozuju majetek školy.My sme na intru bejt museli dojíždět neexistovalo takže vyhazov z intru zároveň ze školy.Byl tam kluk kterej to měl domů blíž jak na intr fakt a doma nesměl bydlet.
Renda psal:Já nevím, my jsme demokracii měli. Na základce nás tloukly učitelky tím dlouhým dřevěným metrem a tahaly nás za vlasy. To kurva bolelo. No a na učňáku měl mistr kus kabelu, takovej ten čtyřžilák co má 3cm v průměru, a tím nás tlouk co se do nás vešlo. Nepamatuju se, že by si někdo stěžoval a kyž, tak sem dostal přes tlamu ještě doma
tak takle to fungovalo i po listopadu, akorát nás mistr vychovával latí na beton, a na základce nás vychovávala soustruška pak paní učitelka,ale byla to ta stejná osoba měděným ukazovátkem do hlavy
svět je cirkusovej stan
Renda psal:Já nevím, my jsme demokracii měli. Na základce nás tloukly učitelky tím dlouhým dřevěným metrem a tahaly nás za vlasy. To kurva bolelo. No a na učňáku měl mistr kus kabelu, takovej ten čtyřžilák co má 3cm v průměru, a tím nás tlouk co se do nás vešlo. Nepamatuju se, že by si někdo stěžoval a kyž, tak sem dostal přes tlamu ještě doma
To je možná problém dneška. Když nějakýmu parchantovi někdo jednu střihne, tak ho za to rodiče ještě žalujou.
Škoda každé rány, která padne vedle. A pak to tak vypadá.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
U nás v Brně na škole měly tělesný tresty taky velkou tradici Tata při první návštěvě školy kvůli nějakýmu průseru co sem udělal řekl ředitelovi ať mě místo poznámek dají rači po čuni a bylo vymylovyný Je fakt že sem rači dostal po hubě a bez poznámky,neš vobráceně. Chodil sem na stejnou školu jako můj tata a dokonce převážná čast učitelskýho sboru tam byla už za taty a kdyš sem řekl méno,tak si jenom povzdechli a zařadili si mě do škatulky "sígr" Škola byla fajn,ale tenkrát sem si to neuvědomoval
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
na gymplu nas teda nikdo nemlatil, ale museli sme chodit slusne vobleceny, to jo...
ale na zakladce...bezne ukazovatkem pres ruce, nebo pravitkem, jedna ucitelka nas trestala tim, ze tahala za vlasy, za usi, kazdej mel zkratka naky metody...a nikdo ani necek, doma sme se to bali rict, protoze by dostal druhou rundu...
a neska? spratci pomalu mlatej ucitele a ten nemuze nic!!! valku na ne...nejdriv totalitu a potom valku!
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:na gymplu nas teda nikdo nemlatil, ale museli sme chodit slusne vobleceny, to jo...
ale na zakladce...bezne ukazovatkem pres ruce, nebo pravitkem, jedna ucitelka nas trestala tim, ze tahala za vlasy, za usi, kazdej mel zkratka naky metody...a nikdo ani necek, doma sme se to bali rict, protoze by dostal druhou rundu...
a neska? spratci pomalu mlatej ucitele a ten nemuze nic!!! valku na ne...nejdriv totalitu a potom valku!
Na ktery fronte si bojovala, ze tak rozhodne kazes?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Jo to sem taky videl a taky v kine.
Nejlepsi bylo jak ho chytli benga, jinak klasickej vypuk film, kterej si hraje na sondu do zivota mladejch.
rek bych, ze tam vo sondu moc neslo - rezizer Vorel neni moc velkej sondovac. Proste natocil film, do kteryho mohl obsadit svyho mladyho
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
ross psal:no ty vole...
tak tohle si celý přečtu...
až se budu kurefsky nudit..
a do
tohle jsem původně psal k příspěfku od filouse vo těch počítačích
asi nějaká časoprostorovášmycka
mi psal:mr.BSE psal:Cccss, naahodou, ted sem byl na bondovi, jamesi bondovi
a co jeames má smysl vyhodit hundrty za lístky????
Neni to bond, ale je to dobry, nelitoval sem.
Dej sem si uvedomil az doma
Ale jak rikam, de na to koukat...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
jo v 69 roce mě ředitel průmky vyhodil z hodiny a řekl at se upravím do přijatelný podoby (přijeli jsme z chmelu) nebo ať už nechodím do jeho školy, to jsem byl naposledy u holiče ( i s dýškem za 3,-)
jsem pomalejší - ale ne vždy
Stránky: 1