Nejsi přihlášen
Konecne rychlejsi SPZ
Konecne se povedlo to urychlit podle mych predstav
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /BSE/1.MPG
Editoval osiris (17.11.2008 17:53:02)
XXX
Re: Konecne rychlejsi SPZ
XXX
tak řek bych,že tady to je udělané tak,že na to nemaj možnost dojít při běžný prohlídce,pokud sem se díval správně tak bez nahlídnutí do podsedlového prostoru nevidíš vůbec nic neobvyklého. většina "výtvorů" co jsem viděl měla mechanismus přímo u značky,takže stačilo kouknout pod značku,tady je celej mechanismus schovanej v podsedláku. a jináč myslím,že nemaj žádný právní podklad k tomu to postihovat,pokud tě nechytnou zrovna při činu (kdy mechanismus znemožní značku přečíst) páč nikde není specifikovaný jak má být značka uchycena,je pouze daný,že musí být čitelná,což je. takže i kdyby přišli při běžný prohlídce na to,že to tam má (o čemž pochybuju),dycky může říct,že to má udělané skrz snadnější demontáž značky,je to sice chujovina,ale nepostihovatelná
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
koldanoj: tak tě klucí který za to platili při letošním suzukinakdrakday vyvedou z omylu, štěstí bylo že vyfasovali toho hodnějšího pána a neměli to ve správním řízení, měli to krátce, jasně, stručně a bez debat
...a nemysli si nejsou úplně blbý a poznat to z toho držáku je, proč jinak by jsi to dával z boku na čep
kolibřoj: zmenši ty fotky prosím a nech je při novým nahrání přepsat tím samým názvem, zatím ty plakáty vypnu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osi: sem cekal jen kdy mna rozjedes ....asi sem to uz vsechno pomazal takze zustanem u IDIOT .
Jo jinak na co to je?....na nic....je to vytvor me nudy minule zimy....nechodim tak moc do hospody a popijim doma v garazi a pak vznikaji takove .
Jen jednou sem to pouzil a to kdyz meli bradavici tesne pred ceduli konce dediny.Samo ze jsem nejel 50 ale 1... bylo to o pul jedenacte v noci v takove male dire...ZABLESK...CERVENY PANACEK na ceste....ZNACKA nahoru....
Ale uz nikdy vic bych to pouzit nechtel protoze tak nasrano v gatich sem dlouho nemel.
XXX
osiris psal:koldanoj: tak tě klucí který za to platili při letošním suzukinakdrakday vyvedou z omylu, štěstí bylo že vyfasovali toho hodnějšího pána a neměli to ve správním řízení, měli to krátce, jasně, stručně a bez debat
...a nemysli si nejsou úplně blbý a poznat to z toho držáku je, proč jinak by jsi to dával z boku na čep
Tohle jsem zrovna namysli.Teď se s náma vůbec nepáraj(vrtulníky a zátarasy).Teď je pro ně motorka bez značky jako magnet.A riskovat kvůli tomu papíry se nevyplatí.
Hezký a pěkně udělaný, ale na .
Pokud tě jen blejsknou, tak to vyřeší osoba blízká.
Pokud tě zastaví a příjdou na to tak správní řízení a docela drsnej flastr.
Měl jsem něco podobnýho taky, ale fakt to nadělá akorát potíže.
Stránky: 1