Nejsi přihlášen
Nechcete někdo motočasáky atd.
Dneska sem dělal začátek radikálního pořádku v pokoju a mám zde hromadu cca 30ti kilo časáků, letáků atd. převážně s moto nebo auto temetikou. Je de pár ČMN (ty sem vonekdá vypral komplet), nějaký Motohousy, Supermota, Motyckly, Route expresy, katalogy Motorkář a taky pro autonadšence v podstatě celé ročníky časopisu SPEED od r. 99 do půlky 2005 ..... kdybyste někdo něco chtěli tak se vozvite ! :) Jinak to zas pude do sběru! :)
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 12.02.2007 22:16:17 Offline |
Re: Nechcete někdo motočasáky atd.
já bych chtěl nějakej penthouse...
doba je temná...
No tak ten určitě .... ten mě málem urval ruce i za ty ČMN který sem hodil do sběru ..! ;)
Jiank Penthousy bohužel nevedu jiank bych V8m je mile rád rozdal ....
Jo a s vobrázkama nevim no - plakáty jsou ze všeho samozřejmě vyjmuty!!
jo jo je toho přes 60 kilo zase ta kuž je to svázaný všecko dohromady zaséc do sběru! :)
A Filousi - žádný takový prasárny kau nemám až na to DVD vod tebe! A móc pěkný kalendáře vod Elitu kterej mě letos nechcou dat a krásný polohanbatý plakáty z Motohouslí ...
Kakin psal:jo jo je toho přes 60 kilo zase ta kuž je to svázaný všecko dohromady zaséc do sběru! :)
A Filousi - žádný takový prasárny kau nemám až na to DVD vod tebe!A móc pěkný kalendáře vod Elitu kterej mě letos nechcou dat a krásný polohanbatý plakáty z Motohouslí ...
...voe, to uš musíš mít vokoukaný, chceš něco novýho?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 16.02.2007 09:19:03 Offline |
no jasně kubo, než to hodit do tříděnýho odpadu před barákem tak rači zahoď hodinu času, sedni do auta a propal nějkej benál za cestu do brna a zpátky
doba je temná...
To Filous: VOle vokoukaný to nemám, púač sem viděl asik 10 minut a to je tak všecko jiank to někde leží .... možná v rámci dělání pořádku to třebak zas někde najdu ... :)
Vostatní: polib te si dědu volové .... seru na to - už je to pěkně vosukovaný špagátem a hožený ve sklepě na sběr .... za těch 60 kilo časáků bude aspoň na pivo zas .... a je fakt že ani pošťáci by to nevzali jak je to těžký ...
Stránky: 1