Nejsi přihlášen
Nějak se mi to kouše
Ahoj,
docela často s mi stává, že se zobrazí pouze text nějakého příspěvku ale chybí ta "hlavička" od koho toje viz foto
když dám aktualizaci stránky tak se to někdy opraví ale většinou nee. Když se na tu samou stránku mrknu třeba za hoďku, tak je to už OK.
Stává se to taky někomu???
-neprudim, jen postřeh
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Re: Nějak se mi to kouše
Me to dela od prvopocatku s mozilou, akorat sem an to sral to tady psat, jak v praci tak doma. netem to nebude
inkvizitorr (Administrator) 16.02.2007 11:21:04 Offline |
divný mě to běhá jak má na dvou různejch kompech, ale oba jedu na opeře.... zkusim poprudit poskytovatele hostingu jestli neni bordel tam....
doba je temná...
Dělá to už dlou, tak měsíc. Mám tu Firefox Setup 1.0.6. a doma nevim. S netem to nebude a ani s tim včerejškem to nebude mít souvislost. Včera se taky nejak kousalo při odesílání příspěvků, ale nic strašidelnýho.
ted se to stalo znovu
no jestli jsem sám tak to neřeště, smůla menšiny
ale jak se v tom hrabu, tak jsem zjistil že nejsem v uživatelých
když hledám podle regionů, kliknu na prahu a tam v tom seznamu nejsem, kliknu na střední čechy a tam taky ne Dám vyhledat nick a to mě najde.
Já jakožto hrdý majitel bandasky nejsem v majitelých .... proč co jsem proved
inkvizitorr (Administrator) 16.02.2007 14:56:43 Offline |
bedřich: aby ses zobrazoval při výběru pomocí mapy regiónů, tak si musíš nastavit položku "region" v osobním profilu, tj: profil->osobní->region.... jinak v databázi majitelů normálně seš, to nenačítání částí diskuze vyzkošim přes víkend, dřív se k tomu nedostanu....
doba je temná...
bedrichu: to co to dela tobe me to dela taky, uz dlouho, ja jsem ale psal, ze se mi od vcera od vecera stavalo to, ze se mi to zasvihavalo komplet cely a neslo s tim pracovat - bila obrazovka - tlacitka nereagovala, jen vzdycky restart prohlizece a nebo cekat cca 1 - 2 minuty zase a znova atd. s tim, ze ostatni weby bez problemu ok
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:Jo stává se mi to taky a to nemám ani pomalej net a ani zabržděnej komp....
Tak to už je chyba ve vobsluze,bo mám o dost slbší komp tj. 1,7 a maká to čupr
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Podle me je to prohlizecem ten kdo ma Mozillu firefox tak mu to dela tyc chyby jak me, proste tam enni tak hlavicka kdo psal a zbytek jo. IE to asi jede normalne
Stránky: 1