Nejsi přihlášen
Opět dotazníky, ale v HK :o)
Tak tentokrát budu dva dny v Hradci Králové a to v hotelu Černigov
http://www.mapy.cz/#x=136257180@y=13640 … _136041749
středa 19.11. 10-17h
čtvrtek 20.11. 9-17h
scháním ženy i chlapy 18-54let
Jde o dotazníky na cigára a samozřejmě budou i dárečky (myslím, že v podobě 50kč)
Tudiž by se měli zajímat především kuřáci
Tak, kdo by měl chvíli čas a chtěl by pokecat, ať se zastaví
- NE
sorry ... ale jestli budu moct kecat tak bych se možná stavil
kecat muzes urcite
jinak jestli se stavis, tak budeme dole v hotelu v tech salonkach...
a hlas se jen ke mne
to vis ze budu
to nevadi... ja popripadne z tebe toho kuraka udelam ;)
to barynek: triko nemam, ale mam kdyztak v profilu cislo founu
Tak hlavně, že se ti tady v HK líbilo
ja jsem v HK pomerne casto a libi se mi tam neboj
jinak me mrzi ze sme se minuli... ale byla sem unavena a neni mi nejak porad dobre, tak jsem chtela jet brzo do Phy... ale doufam, ze si te vzal nekdo jiny misto mne??
Tak hlavně, že se ti tady v HK líbiloja jsem v HK pomerne casto a libi se mi tam neboj
jinak me mrzi ze sme se minuli... ale byla sem unavena a neni mi nejak porad dobre, tak jsem chtela jet brzo do Phy... ale doufam, ze si te vzal nekdo jiny misto mne??
no nikdo se mě neujal, byla tam slešna s asi blond přelivem, tak jsem slušně pozdravil a ona jdete za Bodlinkou, že jo? tož řikám, že jo, a ona že už jsi odjela a pak mně nikdo nechtěl... tož asi tak asi věděli, že když jsem došel za tebou, a tys tam nebyla, tak radši nechat být
Bandit 4EVER!!!
Re: Opět dotazníky, ale v HK :o)
barynek psal:Bodlinka psal:barynek psal:Tak aj dneska jsem byl, ale bohužel jsi nebyla ty, bo jsi odjela dřív než jsem se stihnul dovalit z práce... škoda, no...
Tak hlavně, že se ti tady v HK líbiloja jsem v HK pomerne casto a libi se mi tam neboj
jinak me mrzi ze sme se minuli... ale byla sem unavena a neni mi nejak porad dobre, tak jsem chtela jet brzo do Phy... ale doufam, ze si te vzal nekdo jiny misto mne??no nikdo se mě neujal, byla tam slešna s asi blond přelivem, tak jsem slušně pozdravil a ona jdete za Bodlinkou, že jo? tož řikám, že jo, a ona že už jsi odjela a pak mně nikdo nechtěl... tož asi tak asi věděli, že když jsem došel za tebou, a tys tam nebyla, tak radši nechat být
skoda, skoda...
tak priste pisni sms, ze dorazis, ju? a ja pockam
ja jsem v HK pomerne casto a libi se mi tam neboj
jinak me mrzi ze sme se minuli... ale byla sem unavena a neni mi nejak porad dobre, tak jsem chtela jet brzo do Phy... ale doufam, ze si te vzal nekdo jiny misto mne??no nikdo se mě neujal, byla tam slešna s asi blond přelivem, tak jsem slušně pozdravil a ona jdete za Bodlinkou, že jo? tož řikám, že jo, a ona že už jsi odjela a pak mně nikdo nechtěl... tož asi tak asi věděli, že když jsem došel za tebou, a tys tam nebyla, tak radši nechat být
skoda, skoda...
tak priste pisni sms, ze dorazis, ju? a ja pockam
mnooo, mobil jsem jaksi tooo, neopsal si no, ale nevadí. Až tu zas budeš tak nahod vlákno a bude
jinak rád jsem tě poznal
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Bodlinka psal:barynek psal:no nikdo se mě neujal, byla tam slešna s asi blond přelivem, tak jsem slušně pozdravil a ona jdete za Bodlinkou, že jo? tož řikám, že jo, a ona že už jsi odjela a pak mně nikdo nechtěl... tož asi tak asi věděli, že když jsem došel za tebou, a tys tam nebyla, tak radši nechat být
skoda, skoda...
tak priste pisni sms, ze dorazis, ju? a ja pockammnooo, mobil jsem jaksi tooo, neopsal si no, ale nevadí. Až tu zas budeš tak nahod vlákno a bude
jinak rád jsem tě poznal
taky taky, poteseni je i na me strane
mno dotazníky by měli býti ještě někdy příští tyden na LG, ale to tam já už nebudu...tak ti to sem kdyztak hodim, kdyby jsi chtel prijit i tak...
skoda, skoda...
tak priste pisni sms, ze dorazis, ju? a ja pockammnooo, mobil jsem jaksi tooo, neopsal si no, ale nevadí. Až tu zas budeš tak nahod vlákno a bude
jinak rád jsem tě poznaltaky taky, poteseni je i na me strane
mno dotazníky by měli býti ještě někdy příští tyden na LG, ale to tam já už nebudu...tak ti to sem kdyztak hodim, kdyby jsi chtel prijit i tak...
dostanu něco od LG? LCD monitor nebo tak něco?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Bodlinka psal:barynek psal:mnooo, mobil jsem jaksi tooo, neopsal si no, ale nevadí. Až tu zas budeš tak nahod vlákno a bude
jinak rád jsem tě poznaltaky taky, poteseni je i na me strane
mno dotazníky by měli býti ještě někdy příští tyden na LG, ale to tam já už nebudu...tak ti to sem kdyztak hodim, kdyby jsi chtel prijit i tak...dostanu něco od LG? LCD monitor nebo tak něco?
mam vazne reagovat nebo si odpovis sam?
taky taky, poteseni je i na me strane
mno dotazníky by měli býti ještě někdy příští tyden na LG, ale to tam já už nebudu...tak ti to sem kdyztak hodim, kdyby jsi chtel prijit i tak...dostanu něco od LG? LCD monitor nebo tak něco?
mam vazne reagovat nebo si odpovis sam?
odpovím si sám
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1