Nejsi přihlášen
Karburátory KEIHIN na B6 r.v.00
Zdravim bando. Protože jsem to tady nikde nenašel, chci se zeptat na hladiny na těhle karbcích. Nevíte někdo, jaký jsou normální odchylky? Když vemu třeba na prvnim +/-0, na druhym mám +2mm, na třetim +1mm a na čtvrtym +2mm. Dva mm se mi zdá už fakt docela dost. Mám totiž problém při startování, že když je motor studenej, tak jde ze začátku tak na 2-3 válce. Musim to vždycky nechat tak 5 minut, jinak se ani nerozjedu, protože při rozjezdu, kdy začne bejt motor v záběru naprosto ztratí sílu. Když se to ohřeje tak na 30°C, tak je vše OK. Je mi to právě divný, protože dřív šel po startu jak z brusu. Taky musim mít dýl sitič, jinak chcípá. Dělá mi to už tak měsíc možná i víc, nechtěl jsem se v tom vrtat, ale teď, když už se moc nejezdí se na to chci mrknout.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Re: Karburátory KEIHIN na B6 r.v.00
To zimou prave nebude, delalo to i kdyz jeste nebyly zadny zimy. Navic mam v garazi docela teplo. Jde mi hlavne o ty hladiny, ale stejne je kazdopadne asi zkusim srovnat a uvidim...Akorat sem to jeste nedelal, tak to bude asi taky zajimavy. Pak jeste zkontroluju podtlaky a budu mit jistotu, ze karbce sou ok a kdyztak budu hledat pricinu jinde.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2008 19:38:01 Offline |
ach jo to je tu pořád dokola..na hlavni stránce je sekce downoload a tam je servisní manuál.v něm najdeš vše co potřebuješ pro nastavení do standartních hodnot.
Jinak si nech přejí i podtlaky taky to dost vyrovná volnoběh.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Takze hladiny srovnany a uz slape jak hodinky Skoda jen, ze tady u nas mame 20 cisel snehu. Ani sem neveril tomu, ze by to mohlo tema hladinama byt, ale zadarilo se. Jinak ty hladiny podle manualu maji byt 17mm, ale kdyz sem to mel rozdelany, tak podle navodu z manualu to rozhodne na 17mm sestelovat nejde, musi se to delat proste metodou pokus omyl ohybanim toho plisku. Teda aspon v amaterskych podminkach.
Stránky: 1