Nejsi přihlášen
...ftip dne!!!
...ten nadpis mě uplně rozsekal
http://www.novinky.cz/clanek/154905-zru … miera.html
...gdo můžete, hlaste se k ekstremistům...a bude konečně vo jeden problém míň
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...ftip dne!!!
Filous psal:Michal Dk psal:Tak to nemá chybu nevím co bych si počal kdyby emigrovali, ta beznaděj.
...to sem na tom stejně...asi by se mi zhroutil celej svjet
Když jim Sládek nabízel že jim sežene nějakej ostrov tak vofrňovali Nemuseli čekat na extrémisty až se k nim budou hrubě chovat
Progear 650 (Člen) 21.11.2008 12:11:11 Offline |
Vyhrožovat zrovna timhle.... Tak to je teda síla...
Stejně nevodtáhnout, kde jinde by se měli tak dobře...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 21.11.2008 12:13:16 Offline |
asi jsem se posral smíchy
dávám se k nějákým extremistům nevíte někdo o něčem?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2008 12:14:42 Offline |
mohli by emigrovat třeba do ruska
stejně jen slibujou,ale skutek utek.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...ten nadpis mě uplně rozsekal
http://www.novinky.cz/clanek/154905-zru … miera.html
...gdo můžete, hlaste se k ekstremistům...a bude konečně vo jeden problém míň
vízovej bych zas skous de voto aby to ty zmrdi stihly všichni najednou
Jebat motorky :-)
Už aby to začlo To by nás fšechny hrozně mrzelo,kdyby táhli do
Taky sem si už říkal že bych asi volil nějakou extremistickou stranu,třeba by se začlo něco dít.
Zajímalo by mě kde přišli média k názvu "neonacista" kterým dneska označují každýho kdo se nepěkně vyjádří o černejch. Třeba já su rasista(jen vůči cigánům),ale nějací hajlující zmrdi mě taky serou,ale kdybych šel na nějaký veřejný shromáždění proti cigánům,tak bych byl označenej za neonacistu a to by mě vážně sralo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kez by jim dali trosku kapky at je jich min a maj respekt , stejne na ne nic nepomuze
škoda, že u toho není ta diskuse to by byly perly zase
Jinak trochu jiný pohled na divadýlkov Janově Janov trochu jinýma očima
Neřekli kdy by odtáhli?? Jenom pro orientaci
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:škoda, že u toho není ta diskuse to by byly perly zase
kua taky sem ji hledal že bych přispjelale voni vjeděj proč ji tam nedalypáč jeden dva příspjefky a blokace
Jebat motorky :-)
Filousi, to samý téma založím, řekl jsem si jakmile jsem tohle uslyšel v rádiu.
Co na to říci? Už aby to bylo a každej ať vezme co nejvíc svejch příbuznejch Průser je, že pak zjistěj, že to venku neni tak růžový a budou se chtít vrátit, tak zase budou mít nároky jako nikdo jinej. A v příštích volbách mám jasno koho volit, jak někdo napsal, aspoň se něco bude dít
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
XJelen psal:škoda, že u toho není ta diskuse to by byly perly zase
Tak sem to fšechno přelouskal a je mě nějak smutno s těch našich médií. Pokud je to pravdivě napsané,tak bych to viděl stejně jako v 89tém informovali média o protestech proti komárům
Pěkný videa,pěkně je slyšet co řvou normální lidi z oken na policajty "pusťte je do Janova,jděte rači s nima,co jim děláte vy svině..." Myslím že v tom mám celkem jasno. Vřou ve mě chcánky
www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=15053-ja … zabery.htm
Kazdej je smutej z medialnich lzi (a stejne si vecer pusti zpravy na zidovizi nova)...
Kazdej by cikany hnal (a stejne pro to nic neudela)...
kazdej by volil ty hnusny zly extremisty (a stejne da hlas ODS/CSSD/SZ,atd)...
atd.
atd.
atd.
Na netu se to pise, co? Ale kdyz ma dojit na lamani chleba...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
jako myši se množej už teď..to nemusí slibovat, stejně tak by jim nikdo nevěřil že začnou pořádně pracovat a zapojí se pozitivně do veřejného života.
Pokud jedna skupina odejde, druhá přivandruje z východu....nic se nevyřeší...a já pořád nevím proč je problém. Chtějí žít podle svého způsobu života...rezervace. Chtějí žít v této zami...začlenit beze zbytku. S tím to budou mít problém i vietve...česká mentalita není tak tolerantní a oni tady chcějí vegetovat stejně jako cikáni...
bla...blabla...!
Nejde o mentalitu, naivo
Jde o vladu, ktera musi byt pro multikulti (dneska je to IN).
BTW.: tohle je taky paradni - http://tydlitatova.blog.idnes.cz/c/5849 … 2_blank%22
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Mno já myslím že jde dost právě o tu mentalitu...,tohle je taky dobrý, ani fotky aktérů vidět nemusím a dám kejhák za to že když zhasneš svítěj jen zuby
http://www.novinky.cz/clanek/154918-det … licii.html
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
mr.BSE psal:Kazdej je smutej z medialnich lzi (a stejne si vecer pusti zpravy na zidovizi nova)...
atd.
atd.
atd.
Hele ty extémisto..
Každej se ti na nějaký hnaní vysere,když je to nezákonný..nkdo nebude riskovat vězení kvůlivá cigánoj nebo nějaký hlášce..
Tyhle extremisti jsou z 95% vymaštěný synáčkové zbohatlých tatíků,co nemají nic jinýho na práci,než čumět na trapnej fotbal,dělat machry,mydlit se a chlastat..kdo by to jako měl volit??Však se na ně podívej..hejsek s vyholenou lebkou,pořvávajíc něco před panelákem..úroveň jak svině..
Jsou to jenom bojůvky..nic víc..
Jó,kdyby měli něco v palici jako ten Čunek(něco tam fakt asi má..)popř nebožtík Haider,tak fajn..ale nemůžou postavit politickej program jen na jedný věci a o ostatním vědět prd..
Není koho volit..
Co by se stalo,kdyby do těch paneláků naběhli?To by mě zajímalo..Asi jen mazanice-to nic neřeší..
Chce to komplet překopat sociální system,žádný dávky z vychcanosti apod..a buď začnou makat nebo odtáhnou..
Anebo pravděpodobnější teorie: Bude jich čímdál víc a bude to jen a jen horší.. Satan protect our souls..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Hele ty extémisto..
Každej se ti na nějaký hnaní vysere,když je to nezákonný..nkdo nebude riskovat vězení kvůlivá cigánoj nebo nějaký hlášce..
Tyhle extremisti jsou z 95% vymaštěný synáčkové zbohatlých tatíků,co nemají nic jinýho na práci,než čumět na trapnej fotbal,dělat machry,mydlit se a chlastat..kdo by to jako měl volit??Však se na ně podívej..hejsek s vyholenou lebkou,pořvávajíc něco před panelákem..úroveň jak svině..
Jsou to jenom bojůvky..nic víc..
Jó,kdyby měli něco v palici jako ten Čunek(něco tam fakt asi má..)popř nebožtík Haider,tak fajn..ale nemůžou postavit politickej program jen na jedný věci a o ostatním vědět prd..
Není koho volit..
Co by se stalo,kdyby do těch paneláků naběhli?To by mě zajímalo..Asi jen mazanice-to nic neřeší..
Chce to komplet překopat sociální system,žádný dávky z vychcanosti apod..a buď začnou makat nebo odtáhnou..
Anebo pravděpodobnější teorie: Bude jich čímdál víc a bude to jen a jen horší.. Satan protect our souls..
V podstate jedina akce, ktera byla nezakonna bylo demo v Hradci (ktery probehlo naprosto bez problemu).
Nebudu se s tebou prit o puvodu a socialnim zazemi tech tvych 95% extremistu, asi mas lepsi informace .
Jeste mi prosim te rekni, jestli je lepsi vyprovokovat spor (bitku), kterej je medialne videt a zacne se konecne o tom problemu snad aspon mluvit, nebo sedet na prdeli doma, cumet na zidovizi a nadavat na posrany cikany, kteri nam berou penize (ve forme soc.davek).
Pokud se na politicke strany divas takto, tak opravdu neni koho volit
Nerikam, ze ma nejaka extremisticka strana sanci se prosadit, ale lepsi nez nevolit (a pak picovat na stav v republice), nebo volit z "nudy" (dam to treba ODS, stejne je to jedno).
Second Class Citizen
1130 Café Racer
ja myslim, ze se vykaslem na sbirku na utulek, a vyberem penize na jednosmerny jizdenky, letenky a podobne...nebo na benzin a Filip (nemlat me) obetuje jeden, mozna i vice kamionu, a odveze je do jejich zeme zaslibene...co vy na to???
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:ja myslim, ze se vykaslem na sbirku na utulek, a vyberem penize na jednosmerny jizdenky, letenky a podobne...nebo na benzin a Filip (nemlat me) obetuje jeden, mozna i vice kamionu, a odveze je do jejich zeme zaslibene...co vy na to???
A kde maji zemi zaslibenou?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Kazdej je smutej z medialnich lzi (a stejne si vecer pusti zpravy na zidovizi nova)...
atd.
atd.
atd.
ad1 nepustim
ad2 nehnal
ad3 fakt nevolil
takže mě vogo vynech z těch každej
řikám si hurikán
mr.BSE psal:Nejde o mentalitu, naivo
Jde o vladu, ktera musi byt pro multikulti (dneska je to IN).
BTW.: tohle je taky paradni - http://tydlitatova.blog.idnes.cz/c/5849 … 2_blank%22
Nemohl jsem jinak nez te krave neco napsat za vzkaz do mailu
vorel psal:mr.BSE psal:Kazdej je smutej z medialnich lzi (a stejne si vecer pusti zpravy na zidovizi nova)...
atd.
atd.
atd.
Na netu se to pise, co? Ale kdyz ma dojit na lamani chleba...ad1 nepustim
ad2 nehnal
ad3 fakt nevolil
takže mě vogo vynech z těch každej
Vogo, parada, aspon nekdo se ozval s protestem, sem rad
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nicola.foxx (Člen) 22.11.2008 23:27:32 Offline |
osiris psal:...sou to natvrdla, vydírat maj tím, že pohrozej, že se budou množit jak myši
BLAZNIS !!!!! Jeste jim napovidej. Dyt se mnozi geometrickou radou jako mysi uz takhle.
Co kdyby nekdo z nich nahodou umel cist a pri hledani jak se stat BANDITOU, nasel tyhle stranky !!!! Jestli se jim nekde budou vybirat prispevky na cestu, tak klidne pridam celou vyplatu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 23.11.2008 11:32:47 Offline |
barynek psal:Když se za o stydí, může táhnout s nima
To by mělapač takovou snůžku kecu jsem už dlouho nečet by mě zajímalo co si představuje pod pojmem tzv. "nácek"???? A o té její tzv.inteligenci bych taky pochyboval . Chjo kam to ten svět spěje
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
mr.BSE psal:Lenka psal:ja myslim, ze se vykaslem na sbirku na utulek, a vyberem penize na jednosmerny jizdenky, letenky a podobne...nebo na benzin a Filip (nemlat me) obetuje jeden, mozna i vice kamionu, a odveze je do jejich zeme zaslibene...co vy na to???
na Sibiri treba? co?
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:mr.BSE psal:Lenka psal:ja myslim, ze se vykaslem na sbirku na utulek, a vyberem penize na jednosmerny jizdenky, letenky a podobne...nebo na benzin a Filip (nemlat me) obetuje jeden, mozna i vice kamionu, a odveze je do jejich zeme zaslibene...co vy na to???
na Sibiri treba? co?
No ja nevim, sem se te ptal a ty me odpovis otazkou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
... a ten debil místo toho aby jim pomohl emigrovat raděj navrhne zakázat "Dělnickou stranu"
http://www.novinky.cz/clanek/155034-vla … tranu.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
sonyk psal:co bez nich budem delat? at nevyhrozujou kurna. pane premiere delejte neco.
PS extremisti jen tak dal
... woe si přečti ten můj odkaz
... premijér dělá místo aby jim pomohl emigrovat chce zakázat Dělnickou stranu
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mazo psal:aha co som nasiel
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … cikani.jpg
To je novela zákona platná od novýho roku?
My letci máme ocelové ptáky...
Kéž by
SLUGI psal:sonyk psal:co bez nich budem delat? at nevyhrozujou kurna. pane premiere delejte neco.
PS extremisti jen tak dal... woe si přečti ten můj odkaz
... premijér dělá místo aby jim pomohl emigrovat chce zakázat Dělnickou stranu
vsak jo ja to psal jako ironii. jsou to hovadka tak kdyz zakazou delnickou tak at taky zakazou komance.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
mr.BSE psal:Snad ste si nemysleli, ze DS zustane na "legalni" soupisce
Kazdej, kdo je proti systemu musi z kola ven
... zakázat můžou,ale než to potvrdí soud uteče hafo času a pak není problém se jen přejmenovat
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:mr.BSE psal:Snad ste si nemysleli, ze DS zustane na "legalni" soupisce
Kazdej, kdo je proti systemu musi z kola ven... zakázat můžou,ale než to potvrdí soud uteče hafo času a pak není problém se jen přejmenovat
Jo vsak jasny
Zakazat jde jen nejakou org. , skupinu, stranu, atd, atd.
V lidech to zustane nastesti porad
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1