Nejsi přihlášen
...pozor hlášení 21.11.08 auta v pangejtech
...u nás zatím ok, o 3 kiláky dál do kopce auta po příkopech jak když je tam zaseješ, jeden led, bez varování z mokra namrzlo a na pohled k nerozeznání, až když "jedeš jak namydlenej" ...vystoupíš z auta ležíš
...je to vohraný, ale pro ty co se chystaj teď večer vyjet bacha, dnes to asi postupně bude všude
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...pozor hlášení 21.11.08 auta v pangejtech
Pravdu díš, Osi. Jel jsem tam dneska odpolko z Trutnova na Jaroměř a bylo to k
Co chvilku kamion v kopci, případně z kopce v pangejtu, aut sešrotovanejch jak sraček a do toho se našli taková blbci, který předjížděli kolony. Klouzalo to jak děfka a víc než 60 se až na malý výjimky nedalo jet, spíš míň.
Takže všichni jedoucí tím směrem vofafrně
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 22.11.2008 11:46:13 Offline |
skurvený sníh dneska jak jsem jel od mladý deset čísel od plotu a deset čísel od borce co tam tu zatáčku nedal o kilometr dále s kopce dolů neřízená střela a uto se zastavilo ani nevím jak
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:auto je dobrý od jara do podzimu, pak jsou silničáři překvapení a je to v
v zimě jedíně vlakem
vlakem... vlaky maji hodiny zpozdeni ptz jim zamrzaji brzdy
vidim to jedine na sneznice a bezky
v zimě jedíně vlakemvlakem... vlaky maji hodiny zpozdeni ptz jim zamrzaji brzdy
vidim to jedine na sneznice a bezky
takže z HK jsi jela na běžkách? vnitrostátní spoje nemaj, moc, ale jinak je to někdy k
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:takže z HK jsi jela na běžkách? vnitrostátní spoje nemaj, moc, ale jinak je to někdy k
do HK autem, z HK busem...
ja ale odjizdela ve ctvrtek a to snih jeste nikde nebyl, jen vichrice
z5 k te doprave - chtela jsem jen podotknout, ze v zime, kdyz je snih, je celkove vsechna doprava v
čekám až je napadne,že by místo údržby komunikací mohli dát všude značky poviná zimní výbyva a zazimujou posypový auta jak armáda nedotknutelný zasoby
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Bodlinka psal:barynek psal:takže z HK jsi jela na běžkách? vnitrostátní spoje nemaj, moc, ale jinak je to někdy k
do HK autem, z HK busem...
ja ale odjizdela ve ctvrtek a to snih jeste nikde nebyl, jen vichrice
z5 k te doprave - chtela jsem jen podotknout, ze v zime, kdyz je snih, je celkove vsechna doprava v
no tak v tom s tebou plně souhlasím
Bandit 4EVER!!!
"Následující dny budou v Česku pořádně mrazivé. V noci na úterý bude na horách až minus 15 stupňů Celsia a v nížinách minus deset stupňů. Foukat by ale už tolik nemělo. Právu to řekla v neděli Dagmar Honsová z pražského Meteopressu."
takze se muzeme tesit na dalsi kalamity na silnicich...
to abych do prace vyjizdela o hodinu driv nez normalne
Bodlinka psal:"Následující dny budou v Česku pořádně mrazivé. V noci na úterý bude na horách až minus 15 stupňů Celsia a v nížinách minus deset stupňů. Foukat by ale už tolik nemělo. Právu to řekla v neděli Dagmar Honsová z pražského Meteopressu."
to abych do prace vyjizdela o hodinu driv nez normalne
heh, píše se mínus 15. Mám v práci ve skupině holku z Ruska. Dneska v HK mrzlo jak svině a myslim že tech mínus 10 bylo. No a ona na to, že ještě žádná zima nezačala a že tady víme hovno co je zima. Je z Čeljabinska a prej standart kolem -30, místy -50. Takže asi tak
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Bodlinka psal:"Následující dny budou v Česku pořádně mrazivé. V noci na úterý bude na horách až minus 15 stupňů Celsia a v nížinách minus deset stupňů. Foukat by ale už tolik nemělo. Právu to řekla v neděli Dagmar Honsová z pražského Meteopressu."
to abych do prace vyjizdela o hodinu driv nez normalneheh, píše se mínus 15. Mám v práci ve skupině holku z Ruska. Dneska v HK mrzlo jak svině a myslim že tech mínus 10 bylo. No a ona na to, že ještě žádná zima nezačala a že tady víme hovno co je zima. Je z Čeljabinska a prej standart kolem -30, místy -50. Takže asi tak
Víš jak to říkal Burian:V Rusku vám byl takovej ukrutnej krut že když ste řekli slovo voda tak vám zmrzlo u huby.
Michal Dk psal:barynek psal:Bodlinka psal:"Následující dny budou v Česku pořádně mrazivé. V noci na úterý bude na horách až minus 15 stupňů Celsia a v nížinách minus deset stupňů. Foukat by ale už tolik nemělo. Právu to řekla v neděli Dagmar Honsová z pražského Meteopressu."
to abych do prace vyjizdela o hodinu driv nez normalneheh, píše se mínus 15. Mám v práci ve skupině holku z Ruska. Dneska v HK mrzlo jak svině a myslim že tech mínus 10 bylo. No a ona na to, že ještě žádná zima nezačala a že tady víme hovno co je zima. Je z Čeljabinska a prej standart kolem -30, místy -50. Takže asi tak
Víš jak to říkal Burian:V Rusku vám byl takovej ukrutnej krut že když ste řekli slovo voda tak vám zmrzlo u huby.
v tom případku doufám, že zůstane u toho -15 než tohle
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Bodlinka psal:"Následující dny budou v Česku pořádně mrazivé. V noci na úterý bude na horách až minus 15 stupňů Celsia a v nížinách minus deset stupňů. Foukat by ale už tolik nemělo. Právu to řekla v neděli Dagmar Honsová z pražského Meteopressu."
tak to se slecna z Ruska dneska opalovala??
Bodlinka psal:barynek psal:Bodlinka psal:"Následující dny budou v Česku pořádně mrazivé. V noci na úterý bude na horách až minus 15 stupňů Celsia a v nížinách minus deset stupňů. Foukat by ale už tolik nemělo. Právu to řekla v neděli Dagmar Honsová z pražského Meteopressu."
tak to se slecna z Ruska dneska opalovala??
no vzhledem k tomu že my byli ve svetrech a ona zlehka v tričínku tak to tak vypadalo
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1