Nejsi přihlášen
Re: Pojistka na blbost v zaměstnání
Koldan psal:vím,že je tu spusta mudrlantů co dělaj do pojišťovnictví,tož mudrujte,kerá je nejlepčí v poměru cena: užitek
sice nedělám do pojistek ale asi bude dobrý napsat, jakou škodu můžeš při práci způsobit
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
huskyb12 psal:5. platů, jantaři
pojišťovny sou kurvy, do jedný, ser na to a nic nenič ! :)))
Z toho 2x plat může vodpustit ředitel jinač špatnou nemá Generali chlapi v práci ji mají a několikrát vyzkoušenou.Platba vždy ok.
...pojistku na blbost jsem uzavřel už za komunistů, před pár lety mi ji vypověděli, usoudili, že 80 kačen za rok je asi málo
ps: nikdy mi z ní neměli co plnit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...pojistku na blbost jsem uzavřel už za komunistů, před pár lety mi ji vypověděli, usoudili, že 80 kačen za rok je asi málo
Není to pro ně škoda když si jim jenom platil a nic nechtěl a pak že je krize v bankovnictví a takhle mrhaj s dobře platícím zákazníkem
mr.BSE psal:a nejakej strop plneni to ma taky? Nebo zalepi vsecko?
Hele borec traktorem zboural vrata i s překladem ohnul pístnici na hydr ruce škoda ke 30 tis a zaplatili za půl roku znova bez pístnice a zase zaplatili.Přesný podmínky nevím ale takhle to je.Jo ještě propíchnul kočímu avii kládama chladič a měco na motoru škoda 15 tis a taky cálovali.Za rok a 8mi kilo to se vyplatí.
No ono to je o tom co od ní požaduješ.
Generali je fajn, že si můžeš volit výši spoluúčasti a jde dopojistit ztrátu věci.
Ovšem škody na autě ti hradí do maximální výše 30.000 Kč.
Takže zase je to o konkrétních požadavcích daného človíčka co che být pojištěn.
Kdo by měl zájem, pošlu na email k provanání sazebník od všech pojišťoven.....
JInáč máš danou v pojistné smlouvě pojistnou částku. Ta se vztahuje na jednu pojistnou událost.
Pokud máš v daném roce pojistných událostí více, plní ti vždy až do výše pojistné částky.
TAkže za rok ti můžou opravdu vyplatit neomezenou částku z neomezeného počtu PU.
Ovšem pokud tě vyhodnotí jako rizikového, tak timůžou po každé PU dát výpověď z pojištění.
Póla psal:No ono to je o tom co od ní požaduješ.
Generali je fajn, že si můžeš volit výši spoluúčasti a jde dopojistit ztrátu věci.
Ovšem škody na autě ti hradí do maximální výše 30.000 Kč.
Takže zase je to o konkrétních požadavcích daného človíčka co che být pojištěn.
Kdo by měl zájem, pošlu na email k provanání sazebník od všech pojišťoven.....
Mám pojistku u Generali - cena cca 1980 Kč/rok, spoluúčast 1000,- Kč a u auta teda žádné omezení na 30000,- nemám.
osiris psal:...pojistku na blbost jsem uzavřel už za komunistů, před pár lety mi ji vypověděli, usoudili, že 80 kačen za rok je asi málo
...sem na tom stejně ....akorát že mě ihned po zrušení nabídli smlouvu novou za ňákejch 680,- ???, nevim přesně, tag sem to vzal...jeden nigdy neví
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No nechci vás děsit hoši. Možná máte staré smlouvy kde to ještě neplatilo, ale minimálně dobré tři nebo čtyři roky to už platí.
Ve smlouvě to nenajdete. Musíte se podívat do pojistných podmínek a limitů plnění.
Filous psal:osiris psal:...pojistku na blbost jsem uzavřel už za komunistů, před pár lety mi ji vypověděli, usoudili, že 80 kačen za rok je asi málo
ps: nikdy mi z ní neměli co plnit...sem na tom stejně ....akorát že mě ihned po zrušení nabídli smlouvu novou za ňákejch 680,- ???, nevim přesně, tag sem to vzal...jeden nigdy neví
...tak to sem na tom taky stejně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Póla psal:4,5 násobek platu
Detailistko
Kdyz te tu mam Polo mam nejaky trable ted. Takze nevim kdy ti to poslu ale snad do tydne to budes mit v majlu. Kdyz ne zapomen na to
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1