Nejsi přihlášen
... nekup to za ty prachy
... a navíc když to má tak málo najeto
http://www.motorkari.cz/motobazar-suzuk … 85985.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: ... nekup to za ty prachy
tak treba to tak je , no ale tak na dily dobry s nejakou slevou jeste a ten retez ten je ten bude jeste prapuvodni
VikecB12 psal:Já myslím že je to v cajku,jeden víkend práce a byl by to fešák za pár korun. Ale ten rok no,to už je dneska vážně neprodejný jinak jak za takovou cenu.
... jak říkáš
... ale zas kdyby pochopil že je to neprodejný a chtěl to darovat
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
a este je to bez TP a SPZ... ale na suciastky sa oplati... u nas za taku cenu kupis len hole kolesa bez kotucov a pneu... spytajte sa Barynka, ked tu zhanal zadne koleso... ...ja by som to za tie prachy kupil na suciastky keby to bola 12...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:a este je to bez TP a SPZ... ale na suciastky sa oplati... u nas za taku cenu kupis len hole kolesa bez kotucov a pneu... spytajte sa Barynka, ked tu zhanal zadne koleso... ...ja by som to za tie prachy kupil na suciastky keby to bola 12...
No píše že je na přihlášení,takže papíry má. S přihlášením a pár drobnostma vyjde na 35-37tisíc a to bych teda za B6 z roku 95 nedal,ale zase je to třeba lepčejší než nějaký XJ600 stejnýho roku,takže pro někoho kdo nemá love a chce jezdit je to taky volba no.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
alex psal:a este je to bez TP a SPZ... ale na suciastky sa oplati... u nas za taku cenu kupis len hole kolesa bez kotucov a pneu... spytajte sa Barynka, ked tu zhanal zadne koleso... ...ja by som to za tie prachy kupil na suciastky keby to bola 12...
jooo, tenkrát na východě, to byl mazec doufam, že už nikdy více!
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 25.11.2008 23:09:24 Offline |
já vám dám neprodejný. Jednoho takový unikáta ještě německého dovozce jsem vlastníkem. A není to 95
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
trošku sa temu pověnovat a jezdilo by to a dyž si vemu,že na to je schopnej dosáhnout i študent z brigády,tak to zas tak vot věci není,dyk co sa dá za také prachy kůpit? a jako první mašinu s tím,že to něgde vočeše to nejni vot věci
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak jsem o tom říkal jednumu kamarádovi a možná by do toho šel. Byl by tu někdo z Brna, kdo by s tem skočil podívat? Nechce to zadarmo.
Potřeboval by vědět kolik by do toho bylo ještě potřeba vrazit, aby to bylo provozuschopné. Něco je vidět z fotek, ale osobní návštěva je osobní návštěva. Takže kdybyste byl někdo od té dobroty, tak budete odměněni. Díky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2008 19:42:03 Offline |
faitík psal:SLUGI psal:... nevím, ale není podle té 9 fotky hnutá vidle
no to je a kuravsky
kurevsky znamená,když je uražená...takhle ohlá se dá srovnat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
... sem to prve přehlídl,takže už to zas taková hitparáda za tu cenu nebude
... na druhou stranu sem se (jen tak mimochodem) u nás, v "I" a v "NDR" díval po XV 535 a když sem viděl inzerát "po prvním majiteli, 30tis. najeto,dle fotek OK stav atd. za 25tis. bych pro to hned jel
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1