Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 26.11.2008 13:28:13 Offline |
autobazar a skutečný kilometry
tak dneska mě dva telefonáty do jednoho nejmenovanýho véééélikýho autobazaru fakt dostaly. volam tam, že tu mam bezprizorní oktávijej a jestli to jako nechtěj vykoupit, tak sem jim všechno nadiktoval včetně toho, že to má nalítáno skoro tři kila a servisku se všema kontrolama, tak pipina chvíli dumala, pak se odběhla zeptat a pak prej že to má moc nalítáno, že to nechtěj. tak sem nelenil a volam tam asi za hodinu a nadiktuju jiný pipině to samý jenom jí zalžu že to má najeto pouze 135000km a nemá servisku. pipina se odběhla zeptat a že prej to vykoupěj, tak se ptam za kolik, ale řekla na muj vkus málo a tak díky a že nemam zájem. nicméně za půl hodiny zvoní telefon zas a že technik objíždí auta na výkup a že je u nás na vsi a jestli na to může juknout, řikam že už sem si to rozmyslel, ale von že nezávazně a kdesi cosi no tak sem svolil. jak přijel, hned sem na něj vybalil, jak se věci maj a že sem na ně udělal levou, ale von to stejně voblez a pak mi řek, že s 300000km je to neprodejný, ale že když necham stočit ty kilometry, tak že to normálně vode mě vykoupěj za pro mě celkem přijatelnou cenu je tohle možný problém je teda asi v tom, že podobný praktiky nesnášim a tak budu zřejmě ještě dlouho vysvětlovat, že jedenáct let starý auto má vopravdu neuvěřitelný tři kila nalítáno i když vedle je plnej bazar těch samejch s třetinovou náloží kilometrůch
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 26.11.2008 13:36:55 Offline |
Re: autobazar a skutečný kilometry
bohužel se to jináč nedělá, v servisu kde občas dělám, se dělaj hodně auta z bazarů... neexistuje jedno, který by nebylo stočený biď i o trochu, třeba kvuli další servisní prohlídce....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak to je dobrý,ještě něco z dalších praktik omlazovačů aut jsou schopný koupit na vrakáči lepší interier a ten komplet vyměnit,řídící jednotku s míň najetejma km vyměnit.Takže vopravdu nezjistíš vo autě nic.Proč to není trestný.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 13:55:53 Offline |
ač je to blbý tak v týhle zemi to jinak nejde...bandasku se 60 000 km tu taky nikdo nekoupí a prodat jí chci co nejlíp.
Dneska mi volala holka ,že by měla zájem o SV a jestli ji doložim km...asi se zbláznila.jsem jí řek narovinu ,že to nikdo nikdy nedoloží.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 14:09:15 Offline |
je to smutný,ale je to tak.
Muj Bandit ma najeto 63.000km - co na tom, ze to ma spoustu vifikundaci, novej rozvodak, pravidelne servisovana, nebourana a podobne. Ted na jare bych si chtel koupit gsx-r, ale Bandit zustava, protoze ho mam rad a pod cenou ho prodavat nebudu...
Bandit rulezz!!!
inkvizitorr (Administrator) 26.11.2008 14:41:37 Offline |
Marián psal:na to je jedina mozna rada,prodat si to sam
he, to je dobrá rada, jenže von to nikdo nechce a víš proč??? má to moc najeto
doba je temná...
No jo,je to tak. Já sem prodával Varadero v plné výbavě,na ohlinsu,s laďákama,kuframa,padákama,KNkama...skoro rok. Nikoho nezajímalo že bylo koupený tady v Brně jako funglofka,nebylo nikdy bouraný,lakovaný a tak. Každej se zeptal na kilometry a kdyš sem řekl že má 90 000km tak je to dál nezajímalo. Motorka byla v supr kondici,vídám ju dodnes a borec je spokojenej že mu to jezdí bez problémů.Dneska má kolem 100 000km a je v cajku Byl to rok 99,takže to je nějakejch 10 000km ročně,což je tak nějak průměr co jezdívám třeba já.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jak pise Vojta - taky bych na pristi sezonu chtel poridit neco novyho, ale tu moji jebku by s 50 tisicema, odrenym vejfukem a prasklou podsedlovkou asi nikdo nechtel - mozna jen za par kacek. Protoze ale furt jezdi dobre, tak jsem se rozhodl, ze udelam radost tatikovi a necham mu ji doma. Tatka sam vi, co tomu je a neni a bude s tim max spokojenej. No a my navic budeme mit jednoho novyho fajn banditaka mezi sebou. Rum chlemta, pivo taky, takze uz jen zpracovat mamku, aby ho s nama obcas pustila a myslim, ze tatik hned poozije a zprijemni si to pozdni leto sveho zivota
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator) 26.11.2008 14:54:25 Offline |
VikecB12 psal:No jo,je to tak. Já sem prodával Varadero v plné výbavě,na ohlinsu,s laďákama,kuframa,padákama,KNkama...skoro rok. Nikoho nezajímalo že bylo koupený tady v Brně jako funglofka,nebylo nikdy bouraný,lakovaný a tak. Každej se zeptal na kilometry a kdyš sem řekl že má 90 000km tak je to dál nezajímalo. Motorka byla v supr kondici,vídám ju dodnes a borec je spokojenej že mu to jezdí bez problémů.Dneska má kolem 100 000km a je v cajku Byl to rok 99,takže to je nějakejch 10 000km ročně,což je tak nějak průměr co jezdívám třeba já.
tohle je to samý, auto od mýho tchána kerej to měl od novoty a celejch deset let s tim poctivě jezdil servisovat do autorizovanýho servisu, nebylo to bouraný, jezdí to za pětpůl nafty, ale holt to má natočíno tři kila no...
lenka: jo moje, 79
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 15:00:25 Offline |
ono to neni neprodejný...jen to není prodejný za prachy jaký by jsi za to chtěl.Za 30 ti utrhnou ruce,ale to jsi ,ale slyšet nechtěl,že.
inkvizitorr (Administrator) 26.11.2008 15:03:47 Offline |
K.a.s.y.m. psal:ono to neni neprodejný...jen to není prodejný za prachy jaký by jsi za to chtěl.Za 30 ti utrhnou ruce,ale to jsi ,ale slyšet nechtěl,že.
no tak to sem fakt slyšet nechtěl
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 15:06:35 Offline |
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:ono to neni neprodejný...jen to není prodejný za prachy jaký by jsi za to chtěl.Za 30 ti utrhnou ruce,ale to jsi ,ale slyšet nechtěl,že.
no tak to sem fakt slyšet nechtěl
se ti vůůůůůbec nedivim
inkvizitorr psal:Marián psal:na to je jedina mozna rada,prodat si to sam
he, to je dobrá rada, jenže von to nikdo nechce a víš proč??? má to moc najeto
A néni to spíš vo kupcích? Serviska nikoho moc nezajímá,důležitý je, aby to mělo aspoň pod 135 000km, že je realita jiná, to nikdo vidět nechce,a hlavně že na něj skrz volant svítí max 135 000.
jak dlouho ještě?
Nooo tak to mi připomíná historku jednoho zákazníka
Rozhod se, že si koupí jetou káru a vybral si nějakýho Opla, aby moh řikat hopla.
Dlouho to študoval, co jak kolik, kde atd. až se teda rozhod pro jeden bazárek, kde měli tu pravou vysněnou káru.
Domluvil se s nima, že to nechá zkontrolovat v nějakym svym servisu a pokud to bude ok, tak to veme a rovnou, že mu v tom servisu udělaj oil, rozvody, takový ty -iny a chtěl ještě skrytej vypínač někde v kaslíku, aby mu s tim hned druhej den neujel nějakej lapka.
Mělo to najeto asi 130tis - takže u něj spokojenost.
V servisu mu řekli, že asi stav by moh odpovídat ujetejm km, ale že je to jen opravdu odhad a on, že ok, že to bere a ať přejdou na fázi 2 - rozvody apod.
Když bylo vše hotový, maník v servisu vysadil kaslík, chopě se dělat skrytej vypínač a co na něj nevypadlo skrytá faktura!
Mrška jedna zapadla za kaslík, takže si jí nikdo nevšim a tam se nastačili divit. Servisní prohlídka v nějakejch 250tis.
Maník letěl do bazaru, ale tam ho tak akorát vyfuckovali.
No jo no naše zákony sou vopravdu na
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
a ja si myslim,ze pokud chces bejt poctivej,tak tomu holt musis prizpusobit cenu,pac uz to proste ma neco odpracovano a od toho se ta cena i dost odviji ...
pokud bych si mel vybrat auto se serviskou (nesvalsovanou) s 300000 a nebo se 135000 podivnejma, tak du ted uz teda do toho jistejsiho,osobne si myslim, ze za 50 to neni problem prodat,ale to si asi taky nechtel slyset co?
...sam mezi jebkarema...
inkvizitorr (Administrator) 26.11.2008 15:27:45 Offline |
mariján: muj názor se dá reprezentovat tim co udělal jednou soused vod nás ze fsi, choval králici nebo králikové nebo jak tomu dycky řikal a kůže dával do výkupu no a když jednou za nim zas přijeli, že vykupujou kůže a řekli mu, že mu místo já nevim 30 kč za kus daj třeba 10kč, tak se tak nasral, že před tim chlápkem narval ty kůže do roztopenýho kotle a pak se gebil eště asi půl hodiny du pro sirky
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 15:37:50 Offline |
takže než něco málo radši nic....no taky přistup.
v tomhle záleží na koho narazíš.mě většinou zajímal spíš celkovej stav než km ,ale u auta vytaženýho z vrakoviště za 7500,- na km moc nekoukáš
inkvizitorr psal:VikecB12 psal:No jo,je to tak. Já sem prodával Varadero v plné výbavě,na ohlinsu,s laďákama,kuframa,padákama,KNkama...skoro rok. Nikoho nezajímalo že bylo koupený tady v Brně jako funglofka,nebylo nikdy bouraný,lakovaný a tak. Každej se zeptal na kilometry a kdyš sem řekl že má 90 000km tak je to dál nezajímalo. Motorka byla v supr kondici,vídám ju dodnes a borec je spokojenej že mu to jezdí bez problémů.Dneska má kolem 100 000km a je v cajku Byl to rok 99,takže to je nějakejch 10 000km ročně,což je tak nějak průměr co jezdívám třeba já.
tohle je to samý, auto od mýho tchána kerej to měl od novoty a celejch deset let s tim poctivě jezdil servisovat do autorizovanýho servisu, nebylo to bouraný, jezdí to za pětpůl nafty, ale holt to má natočíno tři kila no...
lenka: jo moje, 79
predhodim to starcum
...Do you know that bad girls go to hell?...
To máte divný zkušenosti..
Bandasky jsem prodával s 90 a 60tisís km-navíc jsem hlásil že to jsou křapy po opravě ,kupce si našly a dodnes si nestěžují a chválí si to..
Auta jsem prodával běžně s 550000km a to samé,bez stáčení,prodaný vždy do týdne,nikdy žádná reklamace..
Posledního taxíka(Passat) s 450000km jsem prodával před měsícem(ještě polepenýho) a málem se o něj porvali..
Takže si myslím že problém je v prodejcích co přeceňují svoje kraksny,svoje umění údržby apod..
No a hlavně jsou trošku chamtiví
Jinak tvrdím že každá,byť ojetá věc si kupce najde,pořád jsou lidé co ocení stav a ví že km nic neznamenají....
God Save The Queen!
Když jste přes ty Passáty..
Mám možnost koupit pašíka,rv 03,komplet výbava,světlá kůže,17" kola,4x4,automat motor 2.8 V6 benzín..
Chce za to 60 papírů..ze známosti..
Tak si říkaám,jestli to nevzít a obratem neprodat dál..jediný,co mě sere je ten motor..
PURE NAKED BIKE!
jako 2,8 benzin 6valec za 60 papiru?
kdybych nemel tolik aut,tak ani nepremejslim,pac to musi bejt neskutecny pojezdeni
jinac si myslim,ze diskuze se blizi vedeljsimu tematu a ze holt neviditelna ruka trhu ukaze,kde je realna cena.
jak rika kelly,clovek musi bejt trochu realistickej pri stanovovani ceny.
ja bych asi taky 3 roky starou bandasku ted neprodal za vic jak 80 a to sem za ni daval 170...proste to tak je,tak to se na to radsi vyseru.
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:jako 2,8 benzin 6valec za 60 papiru?
kdybych nemel tolik aut,tak ani nepremejslim,pac to musi bejt neskutecny pojezdeni
jinac si myslim,ze diskuze se blizi vedeljsimu tematu a ze holt neviditelna ruka trhu ukaze,kde je realna cena.
jak rika kelly,clovek musi bejt trochu realistickej pri stanovovani ceny.
ja bych asi taky 3 roky starou bandasku ted neprodal za vic jak 80 a to sem za ni daval 170...proste to tak je,tak to se na to radsi vyseru.
Udělej realistický stanovení cen tím vznikne místo na Pašíka
Meloun psal:Ptž mi ta cena i tak přijde jaksi podezřelá..
Ten člověk je v Hořicích hodně známej a kdo zná,tak ví..
Jde mi spíš o to,aby to nebyla nějaká čórka nebo jiná levárna..
Je fakt že ta cena je hodně dole aby to nebyla cena jen za půjčení než si pro něj přide majitel s policajtama.
Progear 650 (Člen) 26.11.2008 17:54:02 Offline |
Meloun psal:Ptž mi ta cena i tak přijde jaksi podezřelá..
Jde mi spíš o to,aby to nebyla nějaká čórka nebo jiná levárna..
no zní to až moc dobře... se koukni na bazar, taková kára ma cenu nejmin vo kilo vic... a to uz je az moc poezrely...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Meloun psal:Ptž mi ta cena i tak přijde jaksi podezřelá..
Jde mi spíš o to,aby to nebyla nějaká čórka nebo jiná levárna..no zní to až moc dobře... se koukni na bazar, taková kára ma cenu nejmin vo kilo vic... a to uz je az moc poezrely...
No jo ale to už není tak zajímavý
Progear 650 (Člen) 26.11.2008 18:05:59 Offline |
Michal Dk psal:Progear 650 psal:Meloun psal:Ptž mi ta cena i tak přijde jaksi podezřelá..
Jde mi spíš o to,aby to nebyla nějaká čórka nebo jiná levárna..no zní to až moc dobře... se koukni na bazar, taková kára ma cenu nejmin vo kilo vic... a to uz je az moc poezrely...
No jo ale to už není tak zajímavý
No právě, jako co je moc, je moc... A tohodle pásovce za šestpětek.... Pohádka se špatným koncem.... ale třeba se pletu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Xicht: a cos čekal prosťáčku, doba je zlá a u takový hajtry je rozhodující stav a ne rok nebo dva sem tam a ani ty přiznaný km - Ty máš VYBYDLENÝHO SNĚHULÁKA co si se v něm roky potil jako to prase páč nemá klimu a chtěl bys 75 ?
Zapal to a aspoň se vohřeješ když už nemáš to dřevo :)))
ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr (Administrator) 26.11.2008 19:02:36 Offline |
houska: holt hloupej no kdybych byl chytrej, koupil sem třikrát tak dráž volítanou mazdu a teď bych jí prodal v klidu za 80 přiď se vohřát, mam nový naftový kamna
doba je temná...
Meloun psal:Věř,že tomu člověku je nějakejch 100 tisíc u řiťi..
Ještě to zkusim proklepnout a pak se uvidí..
Až mě vylověj z orlíku v sudu,tak víte proč..
než s ním půjdeš na jednání, sežer 30 "pimpongáčů", ať vyplaveš
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Meloun psal:Věř,že tomu člověku je nějakejch 100 tisíc u řiťi..
Až mě vylověj z orlíku v sudu,tak víte proč..
To pak reknem jenom "Jee, to byl Meloun (drive Wild Meloun), ten co koupil to auto od mafie".
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Meloun psal:Věř,že tomu člověku je nějakejch 100 tisíc u řiťi..
Až mě vylověj z orlíku v sudu,tak víte proč..To pak reknem jenom "Jee, to byl Meloun (drive Wild Meloun), ten co koupil to auto od mafie".
Jak mafie dyť psal kámoši
Michal Dk psal:mr.BSE psal:Meloun psal:Věř,že tomu člověku je nějakejch 100 tisíc u řiťi..
Až mě vylověj z orlíku v sudu,tak víte proč..To pak reknem jenom "Jee, to byl Meloun (drive Wild Meloun), ten co koupil to auto od mafie".
Jak mafie dyť psal kámoši
Já nepsal kámoši!!
Psal jsem "ze známosti"..a to je kurva rozdíl..
Čti pozorněji..
PURE NAKED BIKE!
NO Meloune... passaty sou sice normálně dražší... ale to sou ty popičené tdi... kámoš to má totoho prassata... rok se to snažil prodat za kilo v bazaru neprodal... bo je to 2,8... a nigdo to nechce.... je to normální pojebaný passat nic jiného...ale jak je v tom tdi a nejlépe 81 kw tak se o to poperou a ještě za to s radostí vysolí 180 tis...
ale jinak teda... mění se sedačky, volanty, gumy na pedálech, stáčí kilometry, ve smlouvě je pak napsané že stav tachometru takový makový a skutečný stav kilometrů nezjištěn...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Meloun psal:Když jste přes ty Passáty..
Mám možnost koupit pašíka,rv 03,komplet výbava,světlá kůže,17" kola,4x4,automat motor 2.8 V6 benzín..
Tak si říkaám,jestli to nevzít a obratem neprodat dál..jediný,co mě sere je ten motor..
Hlavně si do ostřikovačů nalej vodu s jarem ať ti to zase zamrzne.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Meloun psal:Když jste přes ty Passáty..
Tak si říkaám,jestli to nevzít a obratem neprodat dál..jediný,co mě sere je ten motor..Hlavně si do ostřikovačů nalej vodu s jarem ať ti to zase zamrzne.
Už zase cáká
Stačilo to dát do garáže přes noc a nalejt co má..
PURE NAKED BIKE!
A proč to asi v těch bazarech atd stáčej? Protože jsou lidi tupý a myslej si, že když má auto najeto 200tis. tak je po smrti. Až nebudou lidi debilní a budou koukat spíš na stav auta, celkovej servis atd a ne jenom notoricky na počítadlo kilometrů, nebude třeba stáčet kiláky. Tak nevím co furt řešíte.
Jo a Passata v týhle kombinaci za 60 papírů může prodat jedině nesvéprávnej člověk. Známí prodali dva kusy nedávno za cca 200 litrů a bez kůže. Takže si o tom myslim svý
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2008 12:55:13 Offline |
bo se tu furt hraje na to ,že škodovka byla po 100 000 km zralá na komplet generálku..to že dneska vydržej v pohodě 5x tolik je holt jiná věc.
Jiná věc nejiná věc, od toho se to bohužel odvíjí. 9 z 10 lidí co vlezou do auta mi vždy řeknou hmmm pěkné auto, máte to jak nový než uvidí na tacháku číslo 300 000. Pak okamžitě řekne, to ještě není po smrti??
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2008 15:56:35 Offline |
já mám na 20 let starym autě už dva roky 134 725 km a taky to neřešim..bez tachometru se dá taky jezdit.Stejně jsou dneska ve městech všude ty radary co ukazujou rychlost tak co.
osiris psal:...no já na jednom za 8 roků jen 50 tisíc km, stejně pak nikdo neuvěří, nestačím je všechny naráz vojíždět no
tak ty trávíš čas exhibicema na letištích, tak prostě nastačíš ojíždět no
osiris psal:...no já na jednom za 8 roků jen 50 tisíc km, stejně pak nikdo neuvěří, nestačím je všechny naráz vojíždět no
sak taky co bys chtel vojizdet,kdy ses na krame a vsechno ti privezou pod nos:)
a stejne ti pak nikdo nebude verit,zes to nepretocil
...sam mezi jebkarema...
Meloun psal:osiris psal:...no já na jednom za 8 roků jen 50 tisíc km, stejně pak nikdo neuvěří, nestačím je všechny naráz vojíždět no
To víš..svoje Maserati quattroporte GT S taky vytahuju jen svátěčně..
ty woe, já to svoje ani nevytahuju
lidi strašně závidí
...furt je tam jen kolorista prodavač, těch věcí vokolo toho všeho je mraky, navíc čekat jen na lidi přes ulici, tak už jsem chcíp hlady, od začátku dělá dvě třetiny obratu firmy obchod s pryskyřicema, skelnejma tkaninama, střižema, brusivem .....pro výrobu laminátů a vstřikování plastů, a věř že ty za tebou nechoděj, jim musíš lízt až doprdele ty, konkurence nespí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...furt je tam jen kolorista prodavač, těch věcí vokolo toho všeho je mraky, navíc čekat jen na lidi přes ulici, tak už jsem chcíp hlady, od začátku dělá dvě třetiny obratu firmy obchod s pryskyřicema, skelnejma tkaninama, střižema, brusivem .....pro výrobu laminátů a vstřikování plastů, a věř že ty za tebou nechoděj, jim musíš lízt až doprdele ty, konkurence nespí
myslis neco jako "Zatímco konkurence zařezává, my pracujeme"
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Marián psal:ja mam na aute 350 a neni zdaleka po smrti
Ja mam najeto 94788 a je po smrti snad uz z vyroby
Ale Vikecova filcka, to je jina
Vole ta už je taky v ,ale nějak se jí pořát nechce umřít Asi by to chtělo nějakou kolizi,aby se to nevyplatilo opravovat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1