Nejsi přihlášen
Bando HELP se 120cou
Babo raď…
Kdysi jsem měl stodvacítku kterou jsem prodal za 1000,- z nějakých důvodů není přepsaná (to není teď podstatný) pojistka odhlášená. Auto už nemam asi 4 roky. Majitel mi vrátil papíry (nepřepsaný).
No a teď potřebuji zrušit TP, prostě celé auto auto zrušit odepsat. Auto už není, ani značky. (velkej TP i malej OTP mám) Cikáni se vo něj postaraly.
Tak, a co s tím teď???
Doufám že se tu najde víc rozumných rad než těch vtipnejch žvejků
Díky REXsiště
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Re: Bando HELP se 120cou
Co vim, když chceš trvale odhlásit auto chtěj po tobě na ouřadě doklad o ekologický likvidaci vozidla oprávněnou firmou, kde je napsáno co se likviduje za vozidlo, číslo kastle, motoru a spz. Likvidace je zdarma pokud má vozidlo všechny důležitý agregáty. Pokud není vozidlo kompletní platíš 1500 peněz. Nevim, jedině dovezt jim tam nákej šrot za kterej nic nedostaneš a ještě zaplatíš poplatek a dostaneš potřebnej doklad. Možná bude chtít donést trofej z vraku v podobě čísla podvozku aby byl krytej, že se to někde neobjeví. Doklad o pojištění při odhlášení ouřad nezajímá a spz to je už na tobě jak zdůvodníš. Pochybuju, že by to na ouřadě odepsali bez dokladu kterej si tam stějně zakládaj.
Proste ti ho ukradli, co ti na to rict je to nelepsi varinata, jeste abys nemel zpetne ze jsi neplatil treba poviny ruceni a takovy srandy pac kamarad prodal rumunum jakejmsi kdysi davno daciu starou ale dal jim blbec vsechno a aji s malim a velkym TP a pak se divil ze musi platit povinny ikdyz auto a nic nema. tak to resil kradezi i s dokladama , proste rekni ze to ho pocorovali tu karu nekde kde vis ze nejsou kamery atd a hotovo. pak se to stejne uzavre a oni ti to musi zrusit.
Billy psal:Proste ti ho ukradli, co ti na to rict je to nelepsi varinata, jeste abys nemel zpetne ze jsi neplatil treba poviny ruceni a takovy srandy pac kamarad prodal rumunum jakejmsi kdysi davno daciu starou ale dal jim blbec vsechno a aji s malim a velkym TP a pak se divil ze musi platit povinny ikdyz auto a nic nema. tak to resil kradezi i s dokladama , proste rekni ze to ho pocorovali tu karu nekde kde vis ze nejsou kamery atd a hotovo. pak se to stejne uzavre a oni ti to musi zrusit.
Jediný rozumný řešení
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Když jsi to prodával máš kupní smlouvu?
pokud jo tak bych mu to vrátil ať se stará a bacha někde jsem čet že od nového roku se bude za neodhlášené vozidlo které nemá pojistku platit nějakej paušíl deně u motorky to bylo 30kč aby donutili lidi platit pojistky a na druhou stranu když do tebe nabourá borec co nemá pojistku tak se to zaplatí jakoby z toho...
PS: když dáš SPZ na depozit tak tam jsou max rok a pak se myslím rušej ne to by byla taky možnost...
Mám ten samej problém taky ze 120 a paní na úřadě byla docela příjemná a poradila mi, ať si počkám na leden na nový zákon a v něm je, že auto můžeš odhlásit bez potvrzení o likvidaci na čestný prohlášení, že s ním nebude nakládáno neekologicky.
Prej...... tak čekám na leden.
A jestli máš kupní smlouvu tak to odhlaš na člověka kterýmu si to prodal.
Čaroděj Dobroděj 8-)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.12.2008 14:45:20 Offline |
xrohy psal:Mám ten samej problém taky ze 120 a paní na úřadě byla docela příjemná a poradila mi, ať si počkám na leden na nový zákon a v něm je, že auto můžeš odhlásit bez potvrzení o likvidaci na čestný prohlášení, že s ním nebude nakládáno neekologicky.
Prej...... tak čekám na leden.
A jestli máš kupní smlouvu tak to odhlaš na člověka kterýmu si to prodal.
tak k tomuhle bude chtít sehnat něco bližšího.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jen aby nevymysleli neco super zas ekologickyho ze se z toho poserete, za zlikvidovani, tak doufej pac teda prehled co ma nabyt pravni ucinosti nemam.
No tak jestli mas smlouvu o prodeji, tak jsi v suchu, jestli to dobre chapu. Nebo reseni s kradezi je dobra moznost. A to, ze v lednu budou rusit likvidaci? To je docela vina si myslim. Naopak to s tema zelenejma pude cim dal vic do hajzlu...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
na to rušení likvidace bych nevěřil zvlášť když přepisu starého auta zaplatí člověk až 10000 jako eko daň
Dohodni se na vrakovišti který má glejt na ekol. likvidace za jakejch podmínek ti vystavý certifikát. Techničáky máš. Buď to bude za flašu něčeho lepšího, nebo maximálně zaplatíš poplatek za likvidaci a mažeš na úřad kde ti ro zruší a máš klid. Já bych to moc neoddaloval než se někdo začne zajímat třeba jestli vůbec to vozidlo mělo zákonnou. No a ty SPZky? To nemůže bejt takovej broblém, třeba: jé já sem vůl, já je nechal sešrotovat se 120cou, mladá pani, že pro ně nemusím pod lis.
Stránky: 1