Nejsi přihlášen
elektrika vleve pacce...
ahoj pardalove uz minule sem se ptal ale nemohl sem se zapojit spet do diskuze...jde vo to ze mam nove riditka a nemontoval sem je ja...takze to tm je nejake prekopane.. dalsi vec jak je sitic tak to nejak nedokazu sladit porad to je kolem 2 az 3 tis. otacek ale jak mile uberu tak motor chciipaa netusite proc??
"Hele, Ludvo, ale ja ti neco reknu, jestli si ten fotbal nevybojujes, tak si u me mrtvej Homolka."
Re: elektrika vleve pacce...
Nevím jak u 6 , ale já když to natočím teď v zimě tak ho nechám na sitič běžet tak 10 min kolem patnácti dvou tisíc toček a pak ho teprve stahuju. Když ho stáhnu dřív tak má tendency chcípat je to samej divnej zvuk ( takovej ten hezke kovovej ), ale to je normal, a pak už běží ready jak má. Zkus ji nechat kolem těch 1500-2000 trošku díl. Nezapomeň je zima
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Co kdyby ses radsi naucil neco o strukturovani vet a aspon trosku srozumitelnym stylu psani?
Jak mame vedet, jakej mas problem s elektrikou v riditku?
Nejakej popis, fotky apod. by byl lepsi.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
ahoj no skratka svetla jsou prehazene treba vubec mi neslapou dalkove..ale kontrolka se oziva zarovka je ok kabelaz tez i pojistky ..jen to je nejak sprehazene na konektorech u vypinacu...
"Hele, Ludvo, ale ja ti neco reknu, jestli si ten fotbal nevybojujes, tak si u me mrtvej Homolka."
Michal Dk psal:..takze to tm je nejake prekopane..
Tm jsem nikdy neměl fakt nevím.............
ahoj je jasne ze je zimutek ale tim to nenii muzu ji nechat slapat treba i 20min...ale pod 2500 se nedostanu hned zacne umirat...a dalsi vec netusite kde bych sehnal strivka se sroubem se zavazicek a objimku na leve zrcatko + crvenej cudl (vypinac motoru mam ho vejpul)...dik moc vita
ahoj je jasne ze je zimutek ale tim to nenii muzu ji nechat slapat treba i 20min...ale pod 2500 se nedostanu hned zacne umirat...a dalsi vec netusite kde bych sehnal strivka se sroubem se zavazicek a objimku na leve zrcatko + crvenej cudl (vypinac motoru mam ho vejpul)...dik moc vita
Já teda nevím, nejsem češtinář, ale chtělo by to asi trochu kouknout do pravidel českého pravopisu a naučit se používat třeba i diakritiku... Potom by byly !možná! některé věty srozumitelnější. Asi jediné, co mě napadá, je - najdi si schéma zapojení a zkontroluj...
vita psal:jsem netusil ze je to zde poredna ceskeho pravopisu tak se s dislektika magori
To neřeš......jukni do schéma a zkus zapojit znovu, ale těch příčin jestli to máš po ráně může být víc a nejen v zapojení
kojaksro psal:vita psal:jsem netusil ze je to zde poredna ceskeho pravopisu tak se s dislektika magori
To neřeš......jukni do schéma a zkus zapojit znovu, ale těch příčin jestli to máš po ráně může být víc a nejen v zapojení
jo to bych rad ale netusis kde sezenu cele to schema??a pokud to nebude ani tam ten problem tak kde bych se mel jeste podivat diik moc
kojaksro psal:A nečerti se hned nikdo to nemohl tušit, někteří nový sem takhle píšou normálně a to se potom hůř radí, kapišto
SAkra tak tobych musel bejt jinej jantar....
Co vím já, tak je servisní manuál, ale je v angličtině, tak ten buď stáhnout ( je tu v sekci download ) a přeložit si to co konkrétně potřebuješ, nevím jak moc motorce rozumíš, ale když sem já v koncích tak buď poprosím někoho tady, z mého okolí o radu či pomoc, nebo to dám do servisu, ne autorizovaného ( je dost drahý ), ale opět ti někdo v tvém kraji poradí, nějakého šikulu, který se vyzná popř. dobrý servis.
kojaksro psal:Co vím já, tak je servisní manuál, ale je v angličtině, tak ten buď stáhnout ( je tu v sekci download ) a přeložit si to co konkrétně potřebuješ, nevím jak moc motorce rozumíš, ale když sem já v koncích tak buď poprosím někoho tady, z mého okolí o radu či pomoc, nebo to dám do servisu, ne autorizovaného ( je dost drahý ), ale opět ti někdo v tvém kraji poradí, nějakého šikulu, který se vyzná popř. dobrý servis.
ok nejdrive skusim sam skouknout ten manual.. a pokud budu sedivet tak se uvidi ale kazdopadne dik za tvuj cas
mr.BSE psal:Sorry, ale z tvych prispevku nejde pochopit s cim chces pomoct.
Pises, ze mas blbe zapojenej kombinovanej spinac vlevo na riditkach, ale nepise co od nas chces.
treba jak ten problem vyresim..navic ja netusim 100% stli je problem tam ale jsou tam nove riditka tak mam dojem ze je to spatne zapojene
vita psal:a taky me zajimaji ty otacky toho motoru proc tomu k je prece nemuzu fungovat na stalich 2500tisic otackach..
...jestli nejdou votáčky stáhnout seřizovacím šroubem, tag potřebuješ seřídit celou karburaci...
...a k tý eletrice...i dyš něgdo měnil řidítka, tag netušim, proč by přepojoval kabely f ovladači, páč je vůbec nemusíš votpojovat...skus prostříknout kontakty f přepínači a prohlídnout kabely, esi nejsou něgde porušený...a nebo máš spálený jedno vlákno v žárofce
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
.... říkal jsi, že je to po ráně. Ty otáčku můžou mít příčin víc sitič, rozhozený karbcem, vzduch.... pokud ti to zapojoval nějaký jeliman, zkus třeba ubrat šroubkem co je na volnoběh...
no jo ale me se zda ze ten sroub semnou vubec nekomunikuje...uz jsem snim skousel kroutit ale nijak se to neprojevovalo..a zarovka neni spatna protoze jak zapnu parkovacky tak se rozne dalkac ale prozmenu kontrolka nereagje no musi to bejt nejake prekopane ..
Filous psal:vita psal:a taky me zajimaji ty otacky toho motoru proc tomu k je prece nemuzu fungovat na stalich 2500tisic otackach..
...jestli nejdou votáčky stáhnout seřizovacím šroubem, tag potřebuješ seřídit celou karburaci...
...a k tý eletrice...i dyš něgdo měnil řidítka, tag netušim, proč by přepojoval kabely f ovladači, páč je vůbec nemusíš votpojovat...skus prostříknout kontakty f přepínači a prohlídnout kabely, esi nejsou něgde porušený...a nebo máš spálený jedno vlákno v žárofce
KARBURACI??,?? a kdo mi to udela? popripade mohl bych to seridit sam??
na zacatek bych ti doporucil koupit si nejakej levnej multimetr, kterej ma zkousec obvodu.
A tim propipat vodice, ktery mas mezi svetlem a tim spatne zapojenym spinacem.
Podle toho poznas, jak to zapojit spravne.
Jeste mam dotaz- mas tam originalni prpinace?
Nebo tim, ze to nekdo bastlil, myslis jako ze tam sou uplne jiny?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:na zacatek bych ti doporucil koupit si nejakej levnej multimetr, kterej ma zkousec obvodu.
Nebo tim, ze to nekdo bastlil, myslis jako ze tam sou uplne jiny?
ahoj jsou tam puvodni origos...prooc??
vita psal:mr.BSE psal:na zacatek bych ti doporucil koupit si nejakej levnej multimetr, kterej ma zkousec obvodu.
Nebo tim, ze to nekdo bastlil, myslis jako ze tam sou uplne jiny?ahoj jsou tam puvodni origos...prooc??
No proc, abysme vedeli, ne?
Tim padem muzes origos zapojit podle schematu, ktery najdes na hlavni strance v sekci download.
Az to zapojis, tak se zase ozvy
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2008 18:03:28 Offline |
no asi takhle ty přepínače blbě zapojit nejdou pokud někdo nevytrhal vyloženě kabely z těch združených konektorů...už jen proto,že ty konektory nejdou dát jinam než je do svýho protikusu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1