Nejsi přihlášen
Kulinářský koutek...
Nazdar chlapi tak jsme se včera s BanditTomem bavili o receptech na oblíbené pokrmy a tak nás napadlo že by to mohlo bejt celkem zajímavy...
Tak že jako první je receptík na Štrudlik podle Lenky
Ingredience:
Listové těsto
Suchý salám
Tvrdý sýr ( niva nebo norma nejlíp smíchat)
kečup já přidávam feferonovou pastu
těsto rozválet natřit kečupem přidat salám sýr zabalit potřít vajíčkem posypat grylovacím kořením a pect na 180 po dobu 20 min
teď už jen baštit...
Tak a teď někdo další...
Zdenoj třeba ty a tvoje Ryby...
Jak už bylo jinde řečeno Čas už na pičoviny urál...
Re: Kulinářský koutek...
Tady máš pár zajímavých receptů ty kulináři
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty
Re: Kulinářský koutek...
Lihy psal:Tady máš pár zajímavých receptů ty kulináři
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty
Co jso z toho zkoušel??
Re: Kulinářský koutek...
Lihy psal:Tady máš pár zajímavých receptů ty kulináři
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty
čeče nějakej zoofilo bordel bys neměl, dyš seš tak pohotovej....
Bandit pičo
Re: Kulinářský koutek...
Fresh Man psal:Lihy psal:Tady máš pár zajímavých receptů ty kulináři
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=receptyčeče nějakej zoofilo bordel bys neměl, dyš seš tak pohotovej....
čéče bordel nevim, ale jestli je ti smutno, tak třeba tohle pomůže http://www.sexshopik.cz/nafukovaci-pann … j/zviratka
Re: Kulinářský koutek...
Fik-B6S psal:Lihy psal:Tady máš pár zajímavých receptů ty kulináři
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=receptyCo jso z toho zkoušel??
Nic sem srab ale gekonům cvrčci móc chutnaj se po nich volizujou až na očích
Re: Kulinářský koutek...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: Kulinářský koutek...
Lihy psal:Fresh Man psal:Lihy psal:Tady máš pár zajímavých receptů ty kulináři
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=receptyčeče nějakej zoofilo bordel bys neměl, dyš seš tak pohotovej....
čéče bordel nevim, ale jestli je ti smutno, tak třeba tohle pomůže http://www.sexshopik.cz/nafukovaci-pann … j/zviratka
!!
ty krávo, teda prase, teda nějaká lidská nadáfka mi nenapadá... to je mega ouchylný!!!!§§§§§§
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 09.12.2008 13:27:39 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
Fresh Man psal:Lihy psal:Fresh Man psal:
čeče nějakej zoofilo bordel bys neměl, dyš seš tak pohotovej....čéče bordel nevim, ale jestli je ti smutno, tak třeba tohle pomůže http://www.sexshopik.cz/nafukovaci-pann … j/zviratka
!!
ty krávo, teda prase, teda nějaká lidská nadáfka mi nenapadá... to je mega ouchylný!!!!§§§§§§
nedávno mi půlmotor řikal ,že mu pražený moučný červy chutnali máš divnýho bráchu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Kulinářský koutek...
SLUGI psal:http://www.ajina-kucharka.wz.cz/veprove/veprove.htm
Jediná normální reakce...
zajímavá stránka
Re: Kulinářský koutek...
gore psal:sonyk psal:lepsi nez kecup bych rozmackal rajcata. pridat klido olivy atd, delame pravidlene slanej a sladkej strudl
..ja tam este cpu kyseli zelipecka velika
pravdu mas vokurku jeste v podstate to vetsinou je strudl ala "co lednice a spajz da" a je to moc dobry.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
nicola.foxx (Člen) 09.12.2008 23:07:24 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
Tohle vlakno bych zrusil !!! Ted jsem akorat vodriznul vobesenou mys v lednici a voziral tam testo na cukrovi a vy se tu takhle odporne realizujete.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 11.12.2008 19:37:52 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
tak se přidám s takovou rychlovkou i pro kuchyňský telata jako já
recepte delicatese
ingredienc:
tvrdý sýr na strouhání(podle chuti já moc moc hodně)
kečup
hořtice
kys. okurek ( pro pražský zelená věc rostoucí se zemně a pak zavařená třeba znojmia)
paprika zelená
porek
chleba (množství podle velikosti pupíku)
nastrouháte si sýr podle chuťi (já hodně moc hodně) nakrájíte kys.okurek na kolečka, pak papriku, porek ( podle chuti tam můžeš vpálit cokoliv tě napadne).
dáte si smažit topinku ( jen lehce ať chytne tu kurčičku).
poté topinku namažete hořticí (já ji občas pokapu čili omáčkou nebo jen sojovkou) položíte to všechno na topinkos a mezi tím si dáte smažit volí oka(já je dělám tak že mám bílek hotový a žloutek lehce tekutý "pražakos nedoporučovalos mi máme domácí vajíčka od babičky)"
pak na připravenou topinku prcneš vajíčko a posypeš sýrem( jak říkám hromadou sýra)
podávat teple se studeným pivíčkem
mistr gulmán Banditatom przeje chuť dobrou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: Kulinářský koutek...
Fik-B6S psal:Nazdar chlapi tak jsme se včera s BanditTomem bavili o receptech na oblíbené pokrmy a tak nás napadlo že by to mohlo bejt celkem zajímavy...
Tak že jako první je receptík na Štrudlik podle Lenky
Ingredience:
Listové těsto
Suchý salám
Tvrdý sýr ( niva nebo norma nejlíp smíchat)
kečup já přidávam feferonovou pastu
no teda ty jsi šulda,ty jsi tady vykecáš náš rodinnej recept,který dávám jen opravdovým přátelům a ty ryby,říká ti něco rybářské tajemství ?(třeba na co chytáš ryby) a ten recept je taky tajemství, upeču a dám ochutnat!!! ty by jsi nemohl dělat někde v cocacole nebo v pivovaru,všechno bys vykecal
těsto rozválet natřit kečupem přidat salám sýr zabalit potřít vajíčkem posypat grylovacím kořením a pect na 180 po dobu 20 min
teď už jen baštit...
Tak a teď někdo další...
Zdenoj třeba ty a tvoje Ryby...
Jak už bylo jinde řečeno Čas už na pičoviny urál...
když to jede,je to OK
Re: Kulinářský koutek...
Zdenoj kde jsi co připsal?
Re: Kulinářský koutek...
Asi vypátrám slohovou práci ze základní školy:
Jak sem pekl Žemlovku.
tohle je fakt výzva...
tak přidám taky Vánoční tip:
Ingredience:
Auto či motocykl
Dobrá denní doba
chuť na něco dobrého
Příprava:
Zajedeme do GLobusu na sekanou v housce
Přeji dobrou chuť.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Re: Kulinářský koutek...
Zdenák psal:Asi vypátrám slohovou práci ze základní školy:
Jak sem pekl Žemlovku.
tohle je fakt výzva...
tak přidám taky Vánoční tip:
Ingredience:
Auto či motocykl
Dobrá denní doba
chuť na něco dobrého
Příprava:
Zajedeme do GLobusu na sekanou v housce
Přeji dobrou chuť.
když to jede,je to OK
Re: Kulinářský koutek...
Zdena jak ty to děláě že jen tvoje texty nejdou vidět...
Re: Kulinářský koutek...
Tak to píše do prostřed no a???
hlavně že se mu to líbí a že se blíží vánose.... :o)
To mi připomnělo toho Vietnamce jak ho chytli v tom pořadu
a řekli mu ať zaspívá nějakou jejich vlastní a on spustil:
Vánose, Vánose....
No nic slabá chvilka....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Re: Kulinářský koutek...
Zdenák psal:Tak to píše do prostřed no a???
hlavně že se mu to líbí a že se blíží vánose.... :o)
To mi připomnělo toho Vietnamce jak ho chytli v tom pořadu
a řekli mu ať zaspívá nějakou jejich vlastní a on spustil:
Vánose, Vánose....
No nic slabá chvilka....
Tak toho jsem si nevšiml to se hluboce omlouvám....
Re: Kulinářský koutek...
SLUGI psal:... trocha odbíhám od tématu
... sorry
... ale co tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … drinky.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … rinky1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … rinky2.jpg
k těm Vánocum
Re: Kulinářský koutek...
Banditatom psal:tak se přidám s takovou rychlovkou i pro kuchyňský telata jako já
recepte delicatese
ingredienc:
tvrdý sýr na strouhání(podle chuti já moc moc hodně)
kečup
hořtice
kys. okurek ( pro pražský zelená věc rostoucí se zemně a pak zavařená třeba znojmia)
paprika zelená
porek
chleba (množství podle velikosti pupíku)
nastrouháte si sýr podle chuťi (já hodně moc hodně) nakrájíte kys.okurek na kolečka, pak papriku, porek ( podle chuti tam můžeš vpálit cokoliv tě napadne).
dáte si smažit topinku ( jen lehce ať chytne tu kurčičku).
poté topinku namažete hořticí (já ji občas pokapu čili omáčkou nebo jen sojovkou) položíte to všechno na topinkos a mezi tím si dáte smažit volí oka(já je dělám tak že mám bílek hotový a žloutek lehce tekutý "pražakos nedoporučovalos mi máme domácí vajíčka od babičky)"
pak na připravenou topinku prcneš vajíčko a posypeš sýrem( jak říkám hromadou sýra)
podávat teple se studeným pivíčkem
mistr gulmán Banditatom przeje chuť dobrou
a co je to ta topinka???to se f praze sežene???
Bandit pičo
Re: Kulinářský koutek...
...ty vole, a že si neseženete ňákou ženckou, co vám uvaří ...to je myslim nejlepčí recept jag se nažrat
...umim uvařit čaj, grog, kafe, hemeneks a míchaný vejce ...no a mam f plánu naučit se vařit perník, pag budu ve vatě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: Kulinářský koutek...
SLUGI psal:... trocha odbíhám od tématu
... sorry
... ale co tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … drinky.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … rinky1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … rinky2.jpg
To se jako pije?
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Re: Kulinářský koutek...
Sandman psal:SLUGI psal:... trocha odbíhám od tématu
... sorry
... ale co tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … drinky.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … rinky1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … rinky2.jpgTo se jako pije?
...přet dvaceti lety uplně normálně
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: Kulinářský koutek...
SLUGI psal:... jak před 20 lety?
... pít se to dá i teď,když má někdo odvahu
...no jo, jendže tenkrát to bylo tag ňák bježný, dneska by na tebe nejspíš ňákej mladej barman čuměl jag z jara dyby sis vobjednal třeba "halí-belí" (gdysy sem si po tom poblil voblíbený tričko )
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: Kulinářský koutek...
Filous psal:SLUGI psal:... jak před 20 lety?
... pít se to dá i teď,když má někdo odvahu...no jo, jendže tenkrát to bylo tag ňák bježný, dneska by na tebe nejspíš ňákej mladej barman čuměl jag z jara dyby sis vobjednal třeba "halí-belí" (gdysy sem si po tom poblil voblíbený tričko )
Zelenou mám rum takytak to zkusím...
Re: Kulinářský koutek...
Filous psal:...ty vole, a že si neseženete ňákou ženckou, co vám uvaří ...to je myslim nejlepčí recept jag se nažrat
...umim uvařit čaj, grog, kafe, hemeneks a míchaný vejce ...no a mam f plánu naučit se vařit perník, pag budu ve vatě
ty woe??? ženckou a k sobě do baráku?!? dobrovolně???
sem si tady začal vařit...
ale nejhorší/nejlepší je že dyš něco uvařim tak dycky pozvu kámoše společně to sežerem.no ale minule se ptal čim to je že pokaždý dyš něco uvařim tak de pozdě do práce?...
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 12.12.2008 10:08:01 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
Fresh Man psal:Filous psal:...ty vole, a že si neseženete ňákou ženckou, co vám uvaří ...to je myslim nejlepčí recept jag se nažrat
...umim uvařit čaj, grog, kafe, hemeneks a míchaný vejce ...no a mam f plánu naučit se vařit perník, pag budu ve vatěty woe??? ženckou a k sobě do baráku?!? dobrovolně???
sem si tady začal vařit...
ale nejhorší/nejlepší je že dyš něco uvařim tak dycky pozvu kámoše společně to sežerem.no ale minule se ptal čim to je že pokaždý dyš něco uvařim tak de pozdě do práce?...
co jsi jim to vařil estli kvalitní material tak pošli recept
a pro rejpaly mi co máme ženy přes týden pryč jsme odkáani buď na železné zásoby čínských políivek a levných párku. a nebo se naučíme vařit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 12.12.2008 10:12:48 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
Banditatom psal:Fresh Man psal:Filous psal:...ty vole, a že si neseženete ňákou ženckou, co vám uvaří ...to je myslim nejlepčí recept jag se nažrat
...umim uvařit čaj, grog, kafe, hemeneks a míchaný vejce ...no a mam f plánu naučit se vařit perník, pag budu ve vatěty woe??? ženckou a k sobě do baráku?!? dobrovolně???
sem si tady začal vařit...
ale nejhorší/nejlepší je že dyš něco uvařim tak dycky pozvu kámoše společně to sežerem.no ale minule se ptal čim to je že pokaždý dyš něco uvařim tak de pozdě do práce?...co jsi jim to vařil estli kvalitní material tak pošli recept
a pro rejpaly mi co máme ženy přes týden pryč jsme odkáani buď na železné zásoby čínských políivek a levných párku. a nebo se naučíme vařit
jo jo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Kulinářský koutek...
Filous psal:SLUGI psal:... jak před 20 lety?
... pít se to dá i teď,když má někdo odvahu...no jo, jendže tenkrát to bylo tag ňák bježný, dneska by na tebe nejspíš ňákej mladej barman čuměl jag z jara dyby sis vobjednal třeba "halí-belí" (gdysy sem si po tom poblil voblíbený tričko )
... barman by čuměl to máš pravdu
... ti mladí dnes ani neví vo co přicházej
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 12.12.2008 14:55:46 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
VikecB12 psal:No já mám taky jeden supr recept,vemu 12ti kilovou kýtu,nechám 14dní v slaným láku s česnekem,pak sezvu pár kamošů a trošku posedíme Naposled sme takhle seděli tři dny,sežrali sme tři kýty a kním srkli 9 bečekhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2/kyta.jpghttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … zatisi.jpg
esi vás bylo 12 tak by ste to mohli natáhnout na celej rok a řikat si u dvanácti měsíčků
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Kulinářský koutek...
VikecB12 psal:No já mám taky jeden supr recept,vemu 12ti kilovou kýtu,nechám 14dní v slaným láku s česnekem,pak sezvu pár kamošů a trošku posedíme Naposled sme takhle seděli tři dny,sežrali sme tři kýty a kním srkli 9 bečekhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2/kyta.jpghttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … zatisi.jpg
Kolik vody kolik soli? a při jaky teplotě to skladuješ?
Re: Kulinářský koutek...
Jinak my ji kupujem už předgrilovanou od jedný místní firmy a
Re: Kulinářský koutek...
Fík: Já to beru vot kámoša,je to bejvalej řezník a nechává mě ju v jedněch soukromejch jatkách ve velké lázni,kterou tam mají namíchanou na nakládání. Ale jednou sem ju chystal doma,udělá se dost slaná voda a velkou injekční stříkačkou která musí mít silnější jehlu to napícháš tou vodou a potřeš natřeným česnekem se solou a zabalíš do potravinářské fólie,nebo igelitovího pytu a frknout na týden do ledničky. Pak už jenom napíchnout,nařezat kůžu a začít Čmaňu na potírání dělám ze směsi fšelijakejch grilovacích koření,šesneku,oleje a piva Kua už aby bylo léto
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Kulinářský koutek...
Fik-B6S psal:Jinak my ji kupujem už předgrilovanou od jedný místní firmy a
Párkrát sem byl pozvanej na tu předgrilovanou a nějak to pro mě nemá to kouzlo toho vořezávání v průběhu a starání se vo to. Připadne mě to jako z trouby upečený. Ale zase je to lepší pro lidi co s tím nechcou mít moc práce.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 12.12.2008 15:41:54 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
VikecB12 psal:Fík: Já to beru vot kámoša,je to bejvalej řezník a nechává mě ju v jedněch soukromejch jatkách ve velké lázni,kterou tam mají namíchanou na nakládání. Ale jednou sem ju chystal doma,udělá se dost slaná voda a velkou injekční stříkačkou která musí mít silnější jehlu to napícháš tou vodou a potřeš natřeným česnekem se solou a zabalíš do potravinářské fólie,nebo igelitovího pytu a frknout na týden do ledničky. Pak už jenom napíchnout,nařezat kůžu a začít Čmaňu na potírání dělám ze směsi fšelijakejch grilovacích koření,šesneku,oleje a piva Kua už aby bylo léto
Hele Vikec a co pouzivas za sul?? Davas tam normalni co se kupuje do na klasika vareni a nebo to solis tou uzenarskou?? Rozdil je f tom, ze po normalni soli je to maso trosku sedivy a kdyz se to dela tou uzenarskou, tak je kejticka ruzova jedna basen.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Re: Kulinářský koutek...
Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemiju
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 12.12.2008 16:18:07 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
VikecB12 psal:Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemiju
Kdyz jsem si doma delal sunku, tak byla po normalni soli takova sediva. S tou uzenarskou rychlosoli to bylo ruzovy jak ma suncicka byt. Ale na grilovani jsem ji jeste nikda nezkousel, tak jsem chtel poradit jestli to ma cenu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Re: Kulinářský koutek...
VikecB12 psal:Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemiju
Viděl jsem to někde v krámu. Jmenovalo se to nějak jako Křehké maso. Myslím od Kotánii, nebo Knoru, teď nevim. Když to nasypeš na maso když ho nakládáš, tak to má rychleji změknout. Nějaký výrazný efekt jsem nepozoroval...
Možná málo solim...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 12.12.2008 16:54:53 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
Ondráš psal:VikecB12 psal:Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemiju
Viděl jsem to někde v krámu. Jmenovalo se to nějak jako Křehké maso. Myslím od Kotánii, nebo Knoru, teď nevim. Když to nasypeš na maso když ho nakládáš, tak to má rychleji změknout. Nějaký výrazný efekt jsem nepozoroval...
Možná málo solim...
Udelame to jinac. Ja tu sul koupim v masoprofitu, pripravim s tou soli nakou grolovacku a ty prijedes a pomuzes mi zlikvidovat to votravny grilovany maso a jeste vic votravny chlazeny plzensky pivo. ????
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 12.12.2008 16:57:59 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
nicola.foxx psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemiju
Viděl jsem to někde v krámu. Jmenovalo se to nějak jako Křehké maso. Myslím od Kotánii, nebo Knoru, teď nevim. Když to nasypeš na maso když ho nakládáš, tak to má rychleji změknout. Nějaký výrazný efekt jsem nepozoroval...
Možná málo solim...Udelame to jinac. Ja tu sul koupim v masoprofitu, pripravim s tou soli nakou grolovacku a ty prijedes a pomuzes mi zlikvidovat to votravny grilovany maso a jeste vic votravny chlazeny plzensky pivo. ????
Já chci taky pomáhat....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Re: Kulinářský koutek...
VikecB12 psal:Fik-B6S psal:Jinak my ji kupujem už předgrilovanou od jedný místní firmy a
Párkrát sem byl pozvanej na tu předgrilovanou a nějak to pro mě nemá to kouzlo toho vořezávání v průběhu a starání se vo to. Připadne mě to jako z trouby upečený. Ale zase je to lepší pro lidi co s tím nechcou mít moc práce.
dostanem ji studenou tak že napíchnout na rožeň a stejný postup jako u syrové akorát kratší dobu...
tak že taky ořezáváne mažem políváme...
Re: Kulinářský koutek...
No měli by sme to trochu sjednotit,takže asi se toho na jaře nebo v létě budu muset ujmout a nějakou žranicu/chlastačku uspořádat. Kapacita našeho "bečkoviště" je zhruba 30 lidí,to by na nějakou nemasofku(nebojte,maso se žrát bude) mohlo stačit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Kulinářský koutek...
VikecB12 psal:No měli by sme to trochu sjednotit,takže asi se toho na jaře nebo v létě budu muset ujmout a nějakou žranicu/chlastačku uspořádat. Kapacita našeho "bečkoviště" je zhruba 30 lidí,to by na nějakou nemasofku(nebojte,maso se žrát bude) mohlo stačit
Tak na to jsem čekal......konečně rozumný nápád..... tak už jenom 29 volnejch míst
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Kulinářský koutek...
No s přesným domlouváním to necháme na jaro,snad to nějak dáme dohromady. Bylo by to ve stylu klasické bečky,žádnej hotelovej dejchánek pro slečínky,byla by to prychsprostá chlastačka,do spacáku vedle mašiny a hotovo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Kulinářský koutek...
Progear 650 psal:nicola.foxx psal:Ondráš psal:Viděl jsem to někde v krámu. Jmenovalo se to nějak jako Křehké maso. Myslím od Kotánii, nebo Knoru, teď nevim. Když to nasypeš na maso když ho nakládáš, tak to má rychleji změknout. Nějaký výrazný efekt jsem nepozoroval...
Možná málo solim...Udelame to jinac. Ja tu sul koupim v masoprofitu, pripravim s tou soli nakou grolovacku a ty prijedes a pomuzes mi zlikvidovat to votravny grilovany maso a jeste vic votravny chlazeny plzensky pivo. ????
Já chci taky pomáhat....
Na to nemáš dost síly. By ses musel před tím pořádně nažrat...
2 Míra: Se těším...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 12.12.2008 20:39:32 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
No tyyy woe. Dyt taky bude co zapijet.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 12.12.2008 21:46:12 Offline |
Re: Kulinářský koutek...
Predbezne asi tak par hodin pred prvni vopici a brutalni kocovinou. Zatim cca 6.4.09
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr