Nejsi přihlášen
Bacha na ty nový Passaty
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 15.12.2008 17:04:57 Offline |
Re: Bacha na ty nový Passaty
stejně si v tom zachvíli rozbijou hubu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 15.12.2008 23:04:53 Offline |
No jsou to pekny auta to teda jooo. Jen by me zajimalo kolik jich vopravdu bude v provozu. A ze jsou silnejsi auta pro cajty potreba uz je davno znama vec. Dyt jedinej upgrade na tech jejich felckach byl ten plech pod vanou a jinak nic. Kazdej mladej blbecek s mokrejma papirama ma tuuunenyho golfa a tem felckam zdrhnul i se zatazenou ruckou. A kdyz uz nahodou mladik narazil na nejakou ochcavku, tak jel zrovna ve vytunenym golfu VR6 a situace se opakuje.
Sice jsme sam proti sobe, pac taky nejezdim presne jak mam, ale tyhle auta jsou potreba a melo by jich bejt daleko vic.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:No jsou to pekny auta to teda jooo. Jen by me zajimalo kolik jich vopravdu bude v provozu. A ze jsou silnejsi auta pro cajty potreba uz je davno znama vec. Dyt jedinej upgrade na tech jejich felckach byl ten plech pod vanou a jinak nic. Kazdej mladej blbecek s mokrejma papirama ma tuuunenyho golfa a tem felckam zdrhnul i se zatazenou ruckou. A kdyz uz nahodou mladik narazil na nejakou ochcavku, tak jel zrovna ve vytunenym golfu VR6 a situace se opakuje.
Sice jsme sam proti sobe, pac taky nejezdim presne jak mam, ale tyhle auta jsou potreba a melo by jich bejt daleko vic.
Bandit pičo
Fresh Man psal:nicola.foxx psal:No jsou to pekny auta to teda jooo. Jen by me zajimalo kolik jich vopravdu bude v provozu. A ze jsou silnejsi auta pro cajty potreba uz je davno znama vec. Dyt jedinej upgrade na tech jejich felckach byl ten plech pod vanou a jinak nic. Kazdej mladej blbecek s mokrejma papirama ma tuuunenyho golfa a tem felckam zdrhnul i se zatazenou ruckou. A kdyz uz nahodou mladik narazil na nejakou ochcavku, tak jel zrovna ve vytunenym golfu VR6 a situace se opakuje.
ridice je potrebane auta ty ty kokoti akurat rozbijou...
sikovnejch lidi je u policie malo...
Bandit pičo
nicola.foxx (Člen) 15.12.2008 23:20:07 Offline |
To je taky pravda. A sice budu proti sobe jeste vic, ale je potreba prisnejch trestu. Kdyz porad vidis, jak to lidem prochazi, tak proc to dodrzovat a bejt za blbce. I kdyz ted mi to jde nejak samo. Zena tehotna a ja jsem vysranej aby se ji neco nestalo, ale jak jedu sam, tak je to trosku horsi.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:To je taky pravda. A sice budu proti sobe jeste vic, ale je potreba prisnejch trestu. Kdyz porad vidis, jak to lidem prochazi, tak proc to dodrzovat a bejt za blbce. I kdyz ted mi to jde nejak samo. Zena tehotna a ja jsem vysranej aby se ji neco nestalo, ale jak jedu sam, tak je to trosku horsi.
stene bude dvoji metr.neres a kup si volvo.pro pocit bezpeci
Bandit pičo
Stránky: 1