Nejsi přihlášen
Slovensko jako ráj motorek končí???
Re: Slovensko jako ráj motorek končí???
nak mi unikla souvislost s moto-rajem, ale libi se mi jednoducha jasna formulace ohledne zimnich pneu..., dys si zvpomenu jak nasi darmozrouti vymejslej aby to bylo co nejmin srozumitelny, plus oviny se znackama...
skoro jak kdyby slo jen to to vygenerovat potrebu znacek...
Rum-cajs psal:nak mi unikla souvislost s moto-rajem, ale libi se mi jednoducha jasna formulace ohledne zimnich pneu..., dys si zvpomenu jak nasi darmozrouti vymejslej aby to bylo co nejmin srozumitelny, plus oviny se znackama...
skoro jak kdyby slo jen to to vygenerovat potrebu znacek...
Jo jo přesně, taky sem se nad tim pousmál
Plus ještě řešení dopravních nehod přesahující škodu na jednom autě 120tis.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
ja jen nejak nevim se tema skodnima limitama, mam preveliky obavy ohledne odhadovani - kdyz si predstavim nekde ve tme a ve stresu...
kdyz si vzpomenu jak jsem tuhle v Suzuki videl totalku bandasku, a pritom ode dveri vypadal, jako padlej ze stojanku (zrcatko-blinkr-skrabance na bande...)
Smoula.koumak (Člen) 16.12.2008 18:55:19 Offline |
spidys psal:Rum-cajs psal:nak mi unikla souvislost s moto-rajem, ale libi se mi jednoducha jasna formulace ohledne zimnich pneu..., dys si zvpomenu jak nasi darmozrouti vymejslej aby to bylo co nejmin srozumitelny, plus oviny se znackama...
skoro jak kdyby slo jen to to vygenerovat potrebu znacek...Jo jo přesně, taky sem se nad tim pousmál
Plus ještě řešení dopravních nehod přesahující škodu na jednom autě 120tis.
ti nějak nevím, zase pak budou furt právníci řešit jestli byla souvislá vrstva sněhu atd.
ta škoda u nás bude od nového roku taky tak (100 tisíc), prostě blbost, škodu bych neřešil, jak není nikdo zraněnej (nebo není škoda u třetí osoby) tak ať si to vyřeší pojišťovny
Bandit v lese :-))
No jo,ale vono je to s tím voláním cajtů k bouračce těšký. Nedávno mě náklaďák rozbil čelní sklo na dodávce,zastavil sem ho,vopsal si iniciály a jel dom a pak do jednoho servisu,co měmí skla z povinného ručení. Na jeho pojišťovně sem to nahlásil a souhlasili s opravou v tom servisu co sem to tam vodvezl(jejich smluvní servis) Druhej den sem jel auto vyzvednout,ale musel sem vokno zaplatit,protože dotyčnej ještě nenahlásil že mě spůsobil skodu. Tak sem mu volal,normálka mě to chtěl zapřít(přijde vo bonusy) a na té jeho pojišťovně řekli že to nezaplatí dokud to on nenahlásí,nebo si já neseženu nějaký svědky Tak sem byl nasranej že sem nezavolal policajty aji k takové pičoviňě(8500kč na zemi nikde nenajdu) Nakonec sem zavolal kamošovi co na té pojišťovně dělá a nějak to tam dořešil a love poslal na učet Ale nemít tam toho kamoša,tak by se to komplikovalo A uplně stejně vám může někdo zapřít havárku při které se stane škoda třeba 20000kč
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kvůli toho jsou formuláře který oba vypíšou a podepíšou a je po problému...
VikecB12 psal:A ty ho sebou vozíš pořát?
v káře jo a už se mi to vyplatilo
a na mašině to bez zraněni stejně nebude tak fizly volat musíš...
vikecoj: i když ho zastavíš, i když mu to sdělíš, i když zavoláš policajty, furt tě může poslat do prdele a ani na ně nebude čekat ...s bonusovým systémem je to holej fakt ...navíc je to dvoustranný, zneužitelný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jako takhle že jo,vloni jsem jednu pojistnou událost z mýho povinnýho řešil,holt potkali jsme se dva idioti zrcátkama na ůzký cestě a voba sme mněli velký auta tak to jsem to holt vzal jakože sem mněl svůj díl viny a zátáh sem to zmýho,bez keců...
Vikec hele jako neber to osobně,ale jako můj názor na rozbitý sklo vod kamínku je že bych tě poslal do stejně jako kohokoliv jinýho páč zrovna jsem zvědavej na kdejakýho vometáka kterej si vyhlídne zrovna mně abych mu ze svý pojistky zaplatil vokno a že několik takovejch co to takhle řešili znám.. Hele,každej si ho může za pětikilo ročně připojistit tak jako já a už jsem toza posledních 5let dvakrát využil a pokaždý sem dostal bezplatně nový vokno.
ale jak řikám,nic osdobního,jo..
KOVAL psal:jako takhle že jo,vloni jsem jednu pojistnou událost z mýho povinnýho řešil,holt potkali jsme se dva idioti zrcátkama na ůzký cestě a voba sme mněli velký auta tak to jsem to holt vzal jakože sem mněl svůj díl viny a zátáh sem to zmýho,bez keců...
Vikec hele jako neber to osobně,ale jako můj názor na rozbitý sklo vod kamínku je že bych tě poslal do stejně jako kohokoliv jinýho páč zrovna jsem zvědavej na kdejakýho vometáka kterej si vyhlídne zrovna mně abych mu ze svý pojistky zaplatil vokno a že několik takovejch co to takhle řešili znám.. Hele,každej si ho může za pětikilo ročně připojistit tak jako já a už jsem toza posledních 5let dvakrát využil a pokaždý sem dostal bezplatně nový vokno.
ale jak řikám,nic osdobního,jo..
No jo,ale kdyš von mě ho borec s osmikolkou sklopkou vysypal skoro do klína,na dálnici,díra durch...Na nějaký typlíky seru,to neřeším.
Doted sem míval dodávky mercedesy a tam stalo vokno 3000,tak sem to nikdy nepojišťoval,protože to nebylo tak drahý jak na citróna kterýho mám chvílu a nevěděl sem co stojí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Smoula.koumak (Člen) 16.12.2008 21:12:00 Offline |
VikecB12 psal:A ty ho sebou vozíš pořát?
tohle můžeš napsat třeba na hajzlpapír (ten snad vozíš vždycky, né?!), navíc je třeba se naučit takovéhle věci vozit.
Bandit v lese :-))
luig psal:A co maximálka na dálnicích mimo obec, že by alá Deutschland?
bola snaha o zdvihnutie maximalky, ale vyriesili to dodatocnou znackou na jednotlivych usekoch.
Zdvihli akurat minimalku
ten formulář sem si zrovna před nedávnem stáhnul a hodil ho jak do mašiny tak do auta. Přece jen i na té mašině se može stat,že ti něgdo nedá přednost,ty se jen sklouzneš,ale orveš to,tak proč to pak platit za sfoje.
Jináč s tím sklem je to pěkná píčovina vot pojišťoven,páč bonus by měl být za to,že jsem vopatrnej a šikovnej řidič a že nebourám,ne za to,že cestáři nepouklízej cestu a vot gumy mi odletí kamínek. Jako dojít za mnou něgdo,že sem mu rozbil okno kamenem od mé gumy a že to chce hodit na mou pojistku a pak pojišťovna,že mi teda sníží bonus,tak bych byl sakra nasranej. Už při té představě mi tepe žilka,kuwa
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:ten formulář sem si zrovna před nedávnem stáhnul a hodil ho jak do mašiny tak do auta. Přece jen i na té mašině se može stat,že ti něgdo nedá přednost,ty se jen sklouzneš,ale orveš to,tak proč to pak platit za sfoje.
Jináč s tím sklem je to pěkná píčovina vot pojišťoven,páč bonus by měl být za to,že jsem vopatrnej a šikovnej řidič a že nebourám,ne za to,že cestáři nepouklízej cestu a vot gumy mi odletí kamínek. Jako dojít za mnou něgdo,že sem mu rozbil okno kamenem od mé gumy a že to chce hodit na mou pojistku a pak pojišťovna,že mi teda sníží bonus,tak bych byl sakra nasranej. Už při té představě mi tepe žilka,kuwa
nejlepší sou majitelé MLek M5ek RR apod, když jim fotíš vokna v povinýho - už je vidim, jak toho škůdce honěj :)))
recht má o5 Koval, páč za 500/rok máš svatej pokoj :)))
a recht máš i Ty, Medvídku, jenže to by musela bejt politická vůle, to změnit ...
ale di, Ty brepto ...
Stránky: 1