Nejsi přihlášen
Re: Tak co?
Dneska rano me celkem prekvapili fajn telefonatem - zitra te potrebuji v Istanbulu - no a uz jsem se vezl. Na Vanoce dorazim, ale od 28. uz jsem zase tam, takze silvestra prosedim v kanclu a vecer si dam na hotelu kostku tureckyho medu a pudu spat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Dneska rano me celkem prekvapili fajn telefonatem - zitra te potrebuji v Istanbulu - no a uz jsem se vezl. Na Vanoce dorazim, ale od 28. uz jsem zase tam, takze silvestra prosedim v kanclu a vecer si dam na hotelu kostku tureckyho medu a pudu spat
A nebo si tam dáš skotsků
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:Dneska rano me celkem prekvapili fajn telefonatem - zitra te potrebuji v Istanbulu - no a uz jsem se vezl. Na Vanoce dorazim, ale od 28. uz jsem zase tam, takze silvestra prosedim v kanclu a vecer si dam na hotelu kostku tureckyho medu a pudu spat
salám s teboukua dietyto bude masakr
Jebat motorky :-)
Loser psal:2 toceny plzne, jedna kureci kapsa s nivou, sbaleno, jednu luckinku, vyspinkat a rano trada za turkama
Vogo a jestli si byl u Krále Miroslava, tak mě jebne, páč jsem jel kolem a říkal, že bych se zastavil...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Já jsem si to myslel... Jsem vůl...
Ale doma jsem si to vynahradil. Se spolubydlícím jsme vycvakli 2 flašky vína a já k tomu ještě 2 piva.
...a pak do mě 2hod. hustil -viny po ICQ
spidys psal:...a pak do mě 2hod. hustil -viny po ICQ
Ale prd... Ještě přijdeš a budeš hrabat prstíčkem... A stále jsi mi neodpověděl jak dokážete zálohovat 750 GB každý den...
Já stále čekám na odpověď...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Ale prd... Ještě přijdeš a budeš hrabat prstíčkem... A stále jsi mi neodpověděl jak dokážete zálohovat 750 GB každý den...
Já stále čekám na odpověď...
Hele nezačínej s tim zase
Nezálohujeme celejch 750GB Samozřejmě, že se dělá přírůstková záloha, ale makaj tam s velkoobjemovejma fajlama, takže zálohovat po netu by nebylo nejideálnější
Howgh
Banditatom (Člen) 18.12.2008 12:40:42 Offline |
no co nic před chvíli jsem přišel z kamenictví, přežranej jako prase, a jdu si koupit lahvos pivos..................... a nic no
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr. BSE ma samo lepsi ty podpisy
Luk psal:mr.BSE psal:No co?
Akorat du do prace
Venku je na bliti
A urcite me jeste nenastartuje chrochtakten novej podpis se ti fakt poved...
Je fakt, ze neni tak moc filosofickej jako ten tvuj, ale me se libi
Co se ti na nem nezda?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1