Nejsi přihlášen
kožená bunda
čau shanim nejakou kozenou bundu ktera by se nechala sepnout pozdeji ke kalhotum a mela loketni protektory z venku na suchy zip něco jak bejva i na kolhotech potrebuju poradit od koho brat od koho ne a kolik to tak stoji dikes
!!!!!BANDIT 1200S PIČO!!!!!
Re: kožená bunda
kozel psal:kdyz nekam prijedes tak to strhnes ze suchace a zadny vyndavani slozity uz chapes???
nechápu
nák mi protektory nevaděj a když nekam přídu tak si tu bundu sundám celou
jinak v poho , ješte jsem to nevidel,proto ta neznalost
...no já nevim...já dycky dyš usnu f bundě, tag mě ráno bolí hlava...asi mam taky na bundu...nebo že by to bylo botama???...bo dyš usnu f bundě, tag spravidla i f botách, tagže je možný, že bundu mam dobrou a na mam boty...tag teť nevim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan psal:já teda nevím,ale řek bych,že ty loketní chrániče tam sů vod teho,aby chránily a co asi udělá chránič,kerej se bude klůzat po silnici a bude uchycenej jen sucháčem?
...nic neudělá, co by měl dělat? ...stejně jako nic neudělá kolení slajdr, dyš ho položíš na asfalt...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Koldan psal:já teda nevím,ale řek bych,že ty loketní chrániče tam sů vod teho,aby chránily a co asi udělá chránič,kerej se bude klůzat po silnici a bude uchycenej jen sucháčem?
...nic neudělá, co by měl dělat? ...stejně jako nic neudělá kolení slajdr, dyš ho položíš na asfalt...
chceš mi říct,že dyž s sebou švihnu na zem a sklouznu se třeba po loktu tak se ten chránič neodlepí? nevěřím.Kolením slajdrem povrch lížeš,rozohodně na něm nejsi celou vahou,pokud s sebou švihneš a budeš se válet,tak dle mě to z teho lokta serveš
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kozel: no jasně uplně přesně vim co chceš, taky po ní toužím, protože když sundáš ty chrániče tak si to můžeš normálně vzít třaba na dýzu !
Viděl sem je na netu : www.kelly-shop.mo
když budeš megahustej tak uděláš slevu i 65% !!! jinak maj ceny na
ale di, Ty brepto ...
kozel psal:a co teda kdyz mas kombinezu a na kolenou jsou slajdry na suchac tak ze tam jsou na hovno?to asi pravda nebude co?jinak u kellyho v šopu toho je dost ale tuhle bundu tam nemaj škoda
Ale ty slajdry na kombě nejsou na padaní,ale na klouzaní kolenem vo zem,pokud teda vím.Leda ze by zas vymysleli nakou novotu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
a kdyz spadnes tak co? tak si je v letu sunda aby je nepouzival na neco na co nejsou nebo jak?ale je dost zvlastni ze i kdyz na to nejsou a spadnou ze to na tech kombech vydrzi jen na tom suchaci co?tak to asi drzi dobre ne?
!!!!!BANDIT 1200S PIČO!!!!!
kozel psal:a kdyz spadnes tak co? tak si je v letu sunda aby je nepouzival na neco na co nejsou nebo jak?ale je dost zvlastni ze i kdyz na to nejsou a spadnou ze to na tech kombech vydrzi jen na tom suchaci co?tak to asi drzi dobre ne?
TO Jelen,Kelly,Jarken a ostatní trůbové co maj kombinézy s dvojtýma švama:no vidíte vogové,já vám to říkal hned,že nemá smysl řešit nějaký dvojtý švy apod,měli ste to mít sepnuté vše na suché zipy a mohli ste to dycky porozepínat,dyž byste slezli z mašiny a udělat si z teho dekáča na ležení u vody,vogové
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1