Nejsi přihlášen
Re: CO NA TO ŘÍKATE?
v podobný cenový relaci...??? Vzal sem před čtrnácti dny novinku http://www.anacomp.cz/default.asp?cls=s … tiid=32873 na značku seru...mrkni na výbavu- Full HD, DVI, HDMI .....po čtrnácti dnech max.spokojenost, poprvé hraju gamesky na full HD, plný detaily a furt se nemůžu nabažit
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Ondráš psal:Jestli chceš fakt kvalitu, tak EIZO.
No nevim chlape...Jo Eizo...tak nějak mám v podvědomí....něco mi říká pro práci s grafikou...budiž..ale těžko si to budeš kupovat na domácí použití..net,gamesky.,fotky s dovolený atd... přeci jen je tam tak nějak cca 3xnásobná cena kerou laik v rozlišení a zobrazení až tak moc nepozná, tudíž pro domácí použití za ty prachy k hovnu...můj názor...třeba se pletu.....
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Dělám v Neckách tak bych měl asi doporučit NEC ,ale měl jsem ADI a byl jsem spokojenej. Teď mam teda Necka a mě to na normální práci a hry stačí takže třeba tak , jo jinak SONY dává do svých levnějších LCD-ček panely NEC
Traktor patří na pole !!!
www.extrahardware.cz ...tam si počti...a uvidíš..
bubák psal:No nevim chlape...Jo Eizo...tak nějak mám v podvědomí....něco mi říká pro práci s grafikou...budiž..ale těžko si to budeš kupovat na domácí použití..net,gamesky.,fotky s dovolený atd... přeci jen je tam tak nějak cca 3xnásobná cena kerou laik v rozlišení a zobrazení až tak moc nepozná, tudíž pro domácí použití za ty prachy k hovnu...můj názor...třeba se pletu.....
Tam to neni jen o rozlišení, ale třeba i o tom, že dávaj doživotní záruku bezvadnosti bodů, ale cenově je to někde jinde. To je fakt.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ROMIN psal:ČAU BANDITÁCI NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOST Z LCD MONITOREM NA PC. OD FIRMY ASUS .NEBO CO JE TO VUBEC ZA FIRMU VYBRAL JSEM SI OD NICH LCD VW 221D TAK PORADTE JESTLI MÁ TE NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI ? DÍKAS
Myslim ze sem koupil dokonce ten samej a naprosta spokojenost
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
nicola.foxx (Člen) 23.12.2008 13:43:11 Offline |
Ondras ma zase pravdu. EIZO je nej monitor na kvalitu a zaruku, ale zase je nejhorsi na porizovaci cenu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
No ono pro domácí použití to bude hlavně o ceně - radši si uživatel koupí LCD za 3tis. i s rizikem, že se mu za 3 roky vypálí jeden nebo dva body, protože pak šáhne do kešeně a koupí si LCD nový za ty samý prachy, ale třeba i s o 2 palce větší úhlopříčkou.
Nemá smysl kupovat EIZO monitor jen proto, že je to kvalita a že červená je na tom přesně červená, i když jí z nás laiků nikdo v tý škále červený nerozezná tak jak by přesně měla bejt a že ti dávaj doživotní záruku, když cena monitoru je někde daleko přes 10 - 15tis. ne-li u profi monitorů, kde neni problém, aby byla cena přes 100tis.
Já mám v kanclu širokoúhlýho 19" ACERa a na toho mýho worda, excela, poštu, internet to stačí. Stál něco okolo 3tis. a mám ho tam už asi čtvrtej rok.
Takže EIZO pro laika uplně na
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
nicola.foxx (Člen) 23.12.2008 14:13:02 Offline |
No dyt je to jak jsem psal. Super monitory, ale za ty prachy Ja mam doma 24 palcu DELL a taky mi to ZATIM bohate staci. Na ty veci co na tom delam, ouplne idealni.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 23.12.2008 14:51:45 Offline |
nerozumím tomu, ale mám celej počál ashnus a jsem spokojenej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1