Nejsi přihlášen
Re: bandit pičo den - okruh most
gore psal:inkvizitorr psal:jinak já bych jel na volný na celej den klidně i na hungáč, strávit celej den na vokruhu ježděním je prostě mňamóza
...gdyz me sem vemes motku jedu taky
voni to nepustej pres hranice,tu Tvoji. Spinavy,rezaty,vosklivy. . . .
Ci fix a ja abych zas susil hubu. . .
Amen. . .
inkvizitorr psal:a ostatní kdo se do mostu těší už si to můžete zaškrtnout v notýsku, od dneška to mám potvrzený na hundert procent, že příští rok budem mít v mostě na okruhu 12. květence první bandit pičo racing den
Píšu si. A cena tedy bude jaká? Bude to nějak jednotně, nebo podle toho kolik kdo chce jezdit?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Monty Jack (Člen) 18.10.2008 08:51:09 Offline |
inkvizitorr psal:brňákům žádný důvody neuznám i kdyby byly pravdivý a rozumný už jenom z principu...
... tak to potom jo, jak jde vo princip ...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
inkvizitorr (Administrator) 19.10.2008 21:05:01 Offline |
vorel shání nahřejváky na tékácéčka, nemáte je někdo???
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 19.10.2008 22:22:39 Offline |
vorel psal:velkou pyču, sem jako myslel esli by to nešlo dovokola kačereeeeem na kačeroj v tékácéčkách, že bych jako nemusel přezovat vogo
vogo tag mě je to jasný, ale vejš se něgdo ptal jeslti pojedem na vokruch na slickách nebo ne, tak sem chtěl jako vokázat, že ty pojedeš na normálních špuntech, ale že scháníš ty nahřejváky jo a kečr vůkol spojenej neni, ale můžeš na tý trávě ject po zadnim a bude to mít podobnej efekt
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 20.10.2008 07:56:21 Offline |
Lytr psal:šel ležet, mu to vyřídim, dík kámo
eště se ptal esli tam je někde přistávací dráha
jj, hned vedle sedačkový lanovky napravo
http://www.youtube.com/watch?v=bQOBjGcRuks
doba je temná...
svatej psal:gore psal:inkvizitorr psal:jinak já bych jel na volný na celej den klidně i na hungáč, strávit celej den na vokruhu ježděním je prostě mňamóza
...gdyz me sem vemes motku jedu taky
voni to nepustej pres hranice,tu Tvoji. Spinavy,rezaty,vosklivy. . . .
... voe sem to letos myslim aj umyl tagze vonafka
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
vorel psal:hale, míšo, maj tam ten kačer dovokola?
Už sem volal Kočkovi a je to dohodnutý. Slíbil, že tam bude vod rána dovokola točit kolotočem a že z někerejch těch hydraulickejch ramen sundá labutě a namontuje kačery.
tajnej psal:Už sem volal Kočkovi a je to dohodnutý. Slíbil, že tam bude vod rána dovokola točit kolotočem a že z někerejch těch hydraulickejch ramen sundá labutě a namontuje kačery.
Chci Lochnesku... Bojím se vejšek.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jedu! jenom jednu prosbu mám, inkviz: musíš mi to 11.5.09 připomenout, protože já sem schopnej to zaplatit a pak na to kurva zapomenout
kakine - nemel pantem a napiš ježuchovi. díky našim rozličnejm orientacím sem se za tebou nikdy nesvez. konečně se něco můžu přiučit, dottore
díky trenére!
trenér psal:jedu! jenom jednu prosbu mám, inkviz: musíš mi to 11.5.09 připomenout, protože já sem schopnej to zaplatit a pak na to kurva zapomenout
kakine - nemel pantem a napiš ježuchovi. díky našim rozličnejm orientacím sem se za tebou nikdy nesvez. konečně se něco můžu přiučit, dottore
čeče já mám pocit že sme spolu možná někdy v jízdě na SUzuki dnu jeli, když to bylo už zmixovaný po vobědě ....... ale tos tentkrát ještě starou šestku pořád šetřil! :)))
inkvizitorr (Administrator) 21.12.2008 22:46:18 Offline |
mam tady takovou malou perličku, dle nového ceníku od příštího roku stojí půlhodinová jízda pro veřejnost na autodromu v mostě 800kč
doba je temná...
No a v Brně 500 Kč za 25 minut takže šli taky vo kilčo zasejc nahoru !!! Ale je to teda furt kua levnější jak ten Most a nechuc se vohánět nějakejma parametrama atd a Brno je pro mě stejně blíž , ale kua proč v tom Mostě za to chcou takovou ranu jako????? Dyť nějaký kendy cajtů apod. vo tym že lidi mají chodit lítat na vokruhy místo silnic atd.... a kde na to jak ofurt chceš brat pak .........! :(((
inkvizitorr (Administrator) 22.12.2008 08:12:34 Offline |
kubo, tady panter ti to už vysvětlil, je to obchod jako každej jinej, chceš -> přijeď, nechceš -> nejezdi, přijede místo tebe x-dalších.... s cajtama to nemá nic společnýho ale co, chuj s tym, třeba kdybys boural místo silnice na okruhu, mohly bejt tvý škody na bajku a zdraví poloviční a to už se vyplatí...
doba je temná...
Jarda z Loun (Člen) 24.12.2008 08:26:50 Offline |
Jestli vememe i kolegu na jebce (BMW 1200) tak pojedeme oba dva.
inkvizitorr psal:kubo, tady panter ti to už vysvětlil, je to obchod jako každej jinej, chceš -> přijeď, nechceš -> nejezdi, přijede místo tebe x-dalších.... s cajtama to nemá nic společnýho ale co, chuj s tym, třeba kdybys boural místo silnice na okruhu, mohly bejt tvý škody na bajku a zdraví poloviční a to už se vyplatí...
no jasně v tom máš pravdu a já to tak velice dobře beru a hlavně od letoška už uplně přesně vím, že je pro mě daleko lepší a "bezpečnější" svezení i při závodech na vokruhu než nedělní poklidná vyjížďka se ženou na zadním sedadle ................................. ale ty prachy sou docela hnusný no, když se chceš tu chviličku na vokruhu svezt ...... ale na druhou stranu - mohl sem dělat jinýh nějakýho levnějšího koníčka ........................ ale su kua rád že ho nedělám!!!!
Stránky: 1 2