Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 23.12.2008 13:57:43 Offline |
Re: Veselé Vánoce Všem !!!
jj taky všem hezký vánoce a bohatého ježuru
BANDIT
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 23.12.2008 14:13:58 Offline |
Taky preju prijemny svatky a hodne kilometru v pohode.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zdenák psal:osiris psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=7466
Osi, to je až k novému roku.....
...no bodejť založíme na to tisíc vláken, nejlíp každej vlastní, tak šup, šup
...a některý to můžou domakat až tak, že popřejou každýmu zvlášť v novým threadu
osiris psal:Zdenák psal:osiris psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=7466
Osi, to je až k novému roku.....
...no bodejť založíme na to tisíc vláken, nejlíp každej vlastní, tak šup, šup
...a některý to můžou domakat až tak, že popřejou každýmu zvlášť v novým threadu
Vidím, že již v tobě dříme dobrý duch Vánoc....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2008 14:45:42 Offline |
Zdenák psal:Krásné Vánoce všem a ty ostatní kecy....
proč???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Fresh Man psal:Filous psal:...no jo...tag teda jo, fšechno ney fšem...a nevožerte se hnet ráno, ať nejste pot vjetví jag motyky
ráno se du projet... pag se žačnu vožírat,,,
...mam nachystanou 4kolu, tagže asi taky na chvilku vypadnu ...ale nejdřif musim nastrójit vjetef, stejně bude po ránu kosa, ale myslim, že vokolo vobjeda to pude ...tag hlavně vofafrně vokolo Lídla, ať se na štědrej day nezrakvíš, Houska tech pump tolik nemá a já mam potsedlák taky enem jeden, woe
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:...no jo...tag teda jo, fšechno ney fšem...a nevožerte se hnet ráno, ať nejste pot vjetví jag motyky
...mam nachystanou 4kolu, tagže asi taky na chvilku vypadnu ...ale nejdřif musim nastrójit vjetef, stejně bude po ránu kosa, ale myslim, že vokolo vobjeda to pude ...tag hlavně vofafrně vokolo Lídla, ať se na štědrej day nezrakvíš, Houska tech pump tolik nemá a já mam potsedlák taky enem jeden, woe
počítam že s tim máznu aš na to navěsim něco novýhoat to stojí za totagže neboj.a do lídla nelezu páč he tam asi 35612 lidí
Bandit pičo
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:...no jo...tag teda jo, fšechno ney fšem...a nevožerte se hnet ráno, ať nejste pot vjetví jag motyky
...mam nachystanou 4kolu, tagže asi taky na chvilku vypadnu
kua taky na to dupreventivně sem dolil benál a mydlím do baterky voltysrnky třestese
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Filous psal:Fresh Man psal:
ráno se du projet... pag se žačnu vožírat,,,...mam nachystanou 4kolu, tagže asi taky na chvilku vypadnu
kua taky na to dupreventivně sem dolil benál a mydlím do baterky voltysrnky třestese
...šrouby mam podotahovaný, řetěs namazanej, nádrš plnou a baterku dneska fungl novou!!! ...jo a sání sem vyved aš pot sedlo, abych moch hloubš, bo s origo dírou do érboksu ta svině furt polykala f kalužích andělíčky ...a druhýho ti ukážu milovickej "ilegal extreme off road park"
Filous psal:PALOUS psal:Filous psal:
...mam nachystanou 4kolu, tagže asi taky na chvilku vypadnukua taky na to dupreventivně sem dolil benál a mydlím do baterky voltysrnky třestese
...šrouby mam podotahovaný, řetěs namazanej, nádrš plnou a baterku dneska fungl novou!!! ...jo a sání sem vyved aš pot sedlo, abych moch hloubš, bo s origo dírou do érboksu ta svině furt polykala f kalužích andělíčky ...a druhýho ti ukážu milovickej "ilegal extreme off road park"
se těším a hodněa to sání du dělat taky hnet 25týho bo sem málem utonul
PALOUS psal:Filous psal:PALOUS psal:
kua taky na to dupreventivně sem dolil benál a mydlím do baterky voltysrnky třestese...šrouby mam podotahovaný, řetěs namazanej, nádrš plnou a baterku dneska fungl novou!!! ...jo a sání sem vyved aš pot sedlo, abych moch hloubš, bo s origo dírou do érboksu ta svině furt polykala f kalužích andělíčky ...a druhýho ti ukážu milovickej "ilegal extreme off road park"
se těším a hodněa to sání du dělat taky hnet 25týho bo sem málem utonul
...no to nevim, co ty s tym uděláš, bo uš ho pot sedlem máš ...jedině snorkel
Filous psal:PALOUS psal:Filous psal:
...šrouby mam podotahovaný, řetěs namazanej, nádrš plnou a baterku dneska fungl novou!!! ...jo a sání sem vyved aš pot sedlo, abych moch hloubš, bo s origo dírou do érboksu ta svině furt polykala f kalužích andělíčky ...a druhýho ti ukážu milovickej "ilegal extreme off road park"se těším a hodněa to sání du dělat taky hnet 25týho bo sem málem utonul
...no to nevim, co ty s tym uděláš, bo uš ho pot sedlem máš ...jedině snorkel
tj ale saje zespodaa kua nemožem jim tady kurwit ježichatak vostatnímmálo dárků a hodně žrádlaa jak říkám každej rok,budu jen žrát srát a chodit pomalu bo jedině tak je to vo sfátkách správně
bobule psal:vánoce jebu ale všem co je držej tak samo přeju všechny ty hovna co se každej rok přejou
už se zase těšim na haldu stupidních sms básniček s přánim
...ňáký špatný dětství ? :))
osiris psal:bobule psal:vánoce jebu ale všem co je držej tak samo přeju všechny ty hovna co se každej rok přejou
už se zase těšim na haldu stupidních sms básniček s přánim...ňáký špatný dětství ? :))
nebo vocasto brzochudák dítě to jich u stromečku dostane
osiris psal:bobule psal:vánoce jebu ale všem co je držej tak samo přeju všechny ty hovna co se každej rok přejou
už se zase těšim na haldu stupidních sms básniček s přánim...ňáký špatný dětství ? :))
mi to přijde srozumitelný
řikám si hurikán
vorel psal:osiris psal:bobule psal:vánoce jebu ale všem co je držej tak samo přeju všechny ty hovna co se každej rok přejou
mi to přijde srozumitelný
...jj, nietzsche vo tom pojednával zřetelně
bobule psal:vánoce jebu ale všem co je držej tak samo přeju všechny ty hovna co se každej rok přejou
už se zase těšim na haldu stupidních sms básniček s přánim
sem fčérá vypnul mobil a šel jsem si do krámu koupit tvist sadu,když bych se topil na rybách, abych mohl volat hilfé. telefen zapnu až 5. ledna.
The father of the little princess of the dawn
Progear 650 (Člen) 24.12.2008 10:16:34 Offline |
Tag teda joo, přeji všem hodně zdaru do nového roku...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
tak mě před chvilou vodpojili z hadiček a pustili dom
sice budu u večeře čumět na suchej rohlík ale budu doma
kurwa to mi před tejdnem přivezli 15 l. meducíny z Ásie a já jí ted můžu tak nanejvejš rozdat
tak pjegný sfátky wopičáci
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:tak mě před chvilou vodpojili z hadiček a pustili dom
kurwa to mi před tejdnem přivezli 15 l. meducíny z Ásie a já jí ted můžu tak nanejvejš rozdat
slinifka...chudáku
Bandit pičo
Borák psal:tak mě před chvilou vodpojili z hadiček a pustili dom
Neházej flintu do žita bude líp nic nerozdávej ještě se ti bude hodit.Nezkazí se mě vždycky vyprchá
Stránky: 1