Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Louis-Wien

Cvrček (Člen)
14.12.2008 18:17:55

Louis-Wien

17.12.jedu busem do widně na vánoční trhy...je to vejlet z práce,ale je tam ještě pár volných míst...dejte vědět kdo by chtěl jet.Co nejdřív..tel mám v profilu.sry že to sem dávám tak pozdě,ale je asi 5 volných míst a vypadá to že z práce už nikdo nepojede.Odjezd ráno asi v 6 a příjezd v 9h.cena za osobu 650...odjíždí se ze tří míst v ostravě a)shopingpark b)svinovské mosty c)parkoviště naproti kulturáku u krajského úřadu

mr.BSE (Člen)
14.12.2008 20:09:58

Re: Louis-Wien

Ser na trhy, vcera sem se vocad vratil.
Lidi jak hoven a je to samej stanekbad
DAVEJ BACHA NA KAPSARE!

Jinak nic, myslel sem, ze bude nejakej doprovodnej program, tradicni hudba nebo tak neco a nic...
Jinak Lujza doporucuju toho na jihu - Triester StraSSe. Je tam MNOHEM min lidi a maji tam zbozi, ktery nahore - Kagranner platz- vubec nemaji!
Navic asi 200m od  jizniho lujza je Hein Gericke, kde maj sice drazsi hadry, ale levnejsi doplnky (batohy, tankbagly, blinkry, apod...).

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Cvrček (Člen)
16.12.2008 09:37:46

Dík za typ.Už jsem trochu brouzdal  dříve na netu a zjistil jsem co a jak.Už se ale nemužu dočkat...jinak volná místa stále jsou a poud jsem pochopil šéfy správně,tak to už je jen za 450/osoba

Cvrček (Člen)
28.12.2008 10:00:59

Ahoj.....Takže nákup u luise proběhl vpoho...mám vše co jsem chtěl i pro Kakinasmile1 mějte se...po novém roce ti to pošlu po bráchovi do brna...

Kakin (Člen)
28.12.2008 10:24:30

Zdarec, no tak to je supr - já si na to včera nebo kdy vzpomněl pač su palica sklerotická největší ale nechtěl sem ti teďka ve svátky volat. OK tak se nějak domluvíme krs předání a co ti dlužím. Díkec moc!! goodgood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS