Nejsi přihlášen
PetrBandit (Člen) 15.12.2008 23:52:19 Offline |
SNÍŽENÍ ŘIDÍTEK na Banditovi GSF 650 S
kolegové,
nemáte někdo tip na výrobce (dodavatele) řidítek, které by bylo možné bez úprav dát na Bandita GSF 650 S - doptával jsem v Suzuki servisu a moc mi nepomohli - museli by zkoušel ty modely, co mají na skladě.
Chtěl bych snížit držení rukou, tedy sportovnější posed - polokapota umožňuje v podstatě víc než 10 cm, tak proč ne...
Podle mě tam japonci dali zbytečně endurovský , jinak by byla motorka bez chyby...
dík za tip
Petr
Re: SNÍŽENÍ ŘIDÍTEK na Banditovi GSF 650 S
Můžeš zkusit nějaký rovný a nebo gripy jako jsou na závodnim béčku. Otázka spíš je co od té změny očekáváš. Nestačily by ti třeba širší (užší)?
Pokud bys chtěl širší tak jedny doma mám. Nechám ti je za odvoz (nebo třeba flašku rumu). Asi dvakrát mi to na ně padlo, ale ohlé nejsou. Alespoň mi to tak nepřijde.
Jo a jsou zlatý.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2008 08:18:12 Offline |
Ondráš psal:Můžeš zkusit nějaký rovný a nebo gripy jako jsou na závodnim béčku. Otázka spíš je co od té změny očekáváš. Nestačily by ti třeba širší (užší)?
Pokud bys chtěl širší tak jedny doma mám. Nechám ti je za odvoz (nebo třeba flašku rumu). Asi dvakrát mi to na ně padlo, ale ohlé nejsou. Alespoň mi to tak nepřijde.
Jo a jsou zlatý.
hele měl bych o ně zájem.Protože jedině zlatá je ta správná
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kua já vo tech sportovních větvích taky furt přemejšlím. Tuším Fehlink dělá takoví jak měl Lihy,ale asi bych tam bral rači nějaký s objímkou na šavle. Myslím že by tam pasovaly třeba z SV1000S,tade pokud mají stejnej průměr trubek jako bandit. No ale pak by se mě zase nelíbily vrchní brejle,musely by se do nich dat nějaký "zátky" do těch děr po origo domečkách Takže ještě nechat vyfrézovat nějaký tůningoví vrchní brejle abych byl spokojenej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2008 08:32:23 Offline |
VikecB12 psal:Kua já vo tech sportovních větvích taky furt přemejšlím. Tuším Fehlink dělá takoví jak měl Lihy,ale asi bych tam bral rači nějaký s objímkou na šavle. Myslím že by tam pasovaly třeba z SV1000S,tade pokud mají stejnej průměr trubek jako bandit. No ale pak by se mě zase nelíbily vrchní brejle,musely by se do nich dat nějaký "zátky" do těch děr po origo domečkách Takže ještě nechat vyfrézovat nějaký tůningoví vrchní brejle abych byl spokojenej
loni jsem viděl jednoho borce s B12S v Českym Šternberku a ten měl daný tyhle racing větve nad brejlema v těch redukcích jak tu ukazoval Kelly..prej to koupil myslim u Louise za nějakejch 3500,- víc si ale nepamatuju.
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Můžeš zkusit nějaký rovný a nebo gripy jako jsou na závodnim béčku. Otázka spíš je co od té změny očekáváš. Nestačily by ti třeba širší (užší)?
Jo a jsou zlatý.hele měl bych o ně zájem.Protože jedině zlatá je ta správná
tak je to správně,pořádek musí byt
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2008 12:02:49 Offline |
Ondráš psal:Pro zájemce:
Jsou to zlaté AFAMy s hrazdičkou a šířka tuším 79 cm, ale nechci kecat...
jak říkám mám zájem
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Pro zájemce:
Jsou to zlaté AFAMy s hrazdičkou a šířka tuším 79 cm, ale nechci kecat...jak říkám mám zájem
...domluf se plís s Inkvizem, nutně potřebujem gixeří vjetve...a máme na prodej gixeří rám, dybys ho náhodou potřeboval, páč by se ti třeba nechtělo mordovat se s tou podsedofkou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2008 12:32:46 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Pro zájemce:
Jsou to zlaté AFAMy s hrazdičkou a šířka tuším 79 cm, ale nechci kecat...jak říkám mám zájem
...domluf se plís s Inkvizem, nutně potřebujem gixeří vjetve...a máme na prodej gixeří rám, dybys ho náhodou potřeboval, páč by se ti třeba nechtělo mordovat se s tou podsedofkou
už mi volal.Dneska nebo nejpozdějc zejtra ráno posílám...ten Rám by byl OK,ale nezáleží to na mě..navrhnu to.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2008 13:03:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
jak říkám mám zájem...domluf se plís s Inkvizem, nutně potřebujem gixeří vjetve...a máme na prodej gixeří rám, dybys ho náhodou potřeboval, páč by se ti třeba nechtělo mordovat se s tou podsedofkou
už mi volal.Dneska nebo nejpozdějc zejtra ráno posílám...ten Rám by byl OK,ale nezáleží to na mě..navrhnu to.
oni tam hlavne budou jiny plasty a sedacka bude taky trochu jinak tak nevim jesti by jsme to dopasovali.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 21:50:12 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Pro zájemce:
no ta podsedlovka nakonec nebyla tak složitá...
P.S. dorazili ty řídidla?Inkviz se mi neozval a prachy zatim nedorazili.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 22:05:04 Offline |
Ondráš psal:2 Kasym: A ty moje slouží dobře? Nebo mi je vrátíš a já si je vystavim na zeď.
zatím tam vysí taky teď budeme řešit plast na podsedlofku tak se budou řešit řidítka ,ale s velkou pravděpodobností tam budou
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 22:07:23 Offline |
a neboj ten tekutej bakšiš mám pro tebe připravenej nepřijdeš o něj neboj
PetrBandit psal:kolegové,
nemáte někdo tip na výrobce (dodavatele) řidítek, které by bylo možné bez úprav dát na Bandita GSF 650 S - doptával jsem v Suzuki servisu a moc mi nepomohli - museli by zkoušel ty modely, co mají na skladě.
Chtěl bych snížit držení rukou, tedy sportovnější posed - polokapota umožňuje v podstatě víc než 10 cm, tak proč ne...
Podle mě tam japonci dali zbytečně endurovský , jinak by byla motorka bez chyby...
dík za tip
Petr
To už by nebyl banďour, si kup sporta a jeto
když to jede,je to OK
Stránky: 1