Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 10.12.2008 22:50:53 Offline |
Re: Bandit cajky k odběru!!!
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:banditatome v pátek budou všechny hrnky a krygle hotovy!!!
kuju zdenoj.V pátek se stavím
ještě jezdíš nebo už jseš doma.no ale přijeď tak,ať můžem zajít na pivo!!!
od15 jsem nezaměstnanej tak není problém
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 10.12.2008 22:54:13 Offline |
ZdenekMB psal:Banditatom, můžu se zeptat, jestli cajky pro mě už od Tebe odešli? Díky za info ;-)
zdenku od tebe mám objednávku ale nepřišli mi od tebe penízky aj jsem ti mail posílal ale nepřišli mi penízky
Banditatom psal:ZdenekMB psal:Banditatom, můžu se zeptat, jestli cajky pro mě už od Tebe odešli? Díky za info ;-)
zdenku od tebe mám objednávku ale nepřišli mi od tebe penízky aj jsem ti mail posílal ale nepřišli mi penízky
Jaj Tome, člověče, zkontroluj to obdržení příslušnýho obnosu ještě jednou, prosím...mail s instrukcema jsi posílal, odpovídal jsem, že peníze odešly...na banditcajkymail jsem Ti teď poslal doklad ze Spořky o zaplacení (28.11.2008)...Snad se nějakej ten cajk ještě najde, díky
Kone moje hyjeee...
http://ekonomika.idnes.cz/posta-zavrhla … onomika_dp
posta rusi sve skvele heslo, nemusim psat, ktere ze
Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen) 11.12.2008 15:38:17 Offline |
ZdenekMB psal:Banditatom psal:ZdenekMB psal:Banditatom, můžu se zeptat, jestli cajky pro mě už od Tebe odešli? Díky za info ;-)
Jaj Tome, člověče, zkontroluj to obdržení příslušnýho obnosu ještě jednou, prosím...mail s instrukcema jsi posílal, odpovídal jsem, že peníze odešly...na banditcajkymail jsem Ti teď poslal doklad ze Spořky o zaplacení (28.11.2008)...Snad se nějakej ten cajk ještě najde, díky
felka omlufa pan felka omlufa pan ja nechtit byla tu první den. tak jsi nekecal opravdu od tebe penizky přišli jen jsem tě asik přehlídl divej určo něco zbyte jestli pošlu ti spátky penízky.
Banditatom psal:ZdenekMB psal:Banditatom psal:zdenku od tebe mám objednávku ale nepřišli mi od tebe penízky aj jsem ti mail posílal ale nepřišli mi penízky
felka omlufa pan felka omlufa pan ja nechtit byla tu první den. tak jsi nekecal opravdu od tebe penizky přišli jen jsem tě asik přehlídl divej určo něco zbyte jestli pošlu ti spátky penízky.
No jo, no...blbý, ale může se stát... Kdyby nějaký střepy zbyly, adresu máš
Kone moje hyjeee...
Banditatom (Člen) 11.12.2008 18:36:05 Offline |
barynek psal:2 ZdenekMB - ti nějaký pošlu mám jich tu pár v regále
to prodej jako náhradní díly
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
kuju zdenoj.V pátek se stavím
ještě jezdíš nebo už jseš doma.no ale přijeď tak,ať můžem zajít na pivo!!!
od15 jsem nezaměstnanej tak není problém
no já spiš myslel ať máš odvoz
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 11.12.2008 20:21:13 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
no ale přijeď tak,ať můžem zajít na pivo!!!od15 jsem nezaměstnanej tak není problém
no já spiš myslel ať máš odvoz
neboj se a můžu zase hulákat
Banditatom (Člen) 11.12.2008 20:25:13 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
no já spiš myslel ať máš odvozneboj se a můžu zase hulákat
jasně,ale jen před hospodou
ok v kolik mám zítra dojet a kolik si mám dovezt? jak se ti líbí krýglík
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
neboj se a můžu zase hulákatjasně,ale jen před hospodou
ok v kolik mám zítra dojet a kolik si mám dovezt? jak se ti líbí krýglík
přijeď v 19.00. dovez jak minule a něco sebou na pivo
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 12.12.2008 10:19:21 Offline |
Koukak do mailu i tady, byl by ještě zájem po téhle várce ještě o jednu? Bude dražší sice o 20Kč ks ,ale jak jsem psal zdražilo pískování (není to muj rozmar). Várka by byla cca v lednu.
Jo kontrolujte si ty maily
Banditatom psal:Druhá udalost roku
" ZKONTROLUJTE SI MAILY ODESLAL JSEM DALŠÍCH DVACET ODPOVĚDÍ "
platí to same co minule máte týden na vyřízení obědnávek pak připadaj někomu jinýmu!!!
letos je to poslední várka. Pokud bude zájem udělám další serii i příští rok, ale už podražím(pán co nám to pískuje zvedl ceny což chápu)
svět je cirkusovej stan
zzzmrzlinar (Člen) 15.12.2008 15:58:21 Offline |
tak mě teď cajky přišly, ale řeknu vám že přes českou poštu už nechci nikdy v životě nic i kdyby to byl extramegasuperšlupkakup. Nejenže to šlo skoro tejden ale když sem si pro to byl tak jsem čekal 20 minut bo přede mnou byly 3 lidi.
A to jsem si minulej tejden vobědnával balík z Francie a za 22 hodin od objednání jsem měl ve schránce lístek že mě sháněli a nesehnali tak ať jim zavolám kdy to maj dovézt znovu. a to ten balík stál 8,50 euro
Banditatom (Člen) 15.12.2008 17:33:02 Offline |
Tak bando ať mi furt nepíšete kdy jsem vás poslal taky tady je seznam lidí které jsem dnes zabalil a zítra ráno v 8.00hod středoevropského času letím s nima na poštu.Pokud česká pošta dá, do konce týdne máte hračky doma
RENDA
WENZELB6
PAJK
SIRKRTEK
SUJAWAKI
BERY
DATEL
JARINEK
TON@L
EDDIE
KOJAKSRO
ROMAN.V
SVATEJ
zzzmrzlinar psal:tak mě teď cajky přišly, ale řeknu vám že přes českou poštu už nechci nikdy v životě nic i kdyby to byl extramegasuperšlupkakup. Nejenže to šlo skoro tejden ale když sem si pro to byl tak jsem čekal 20 minut bo přede mnou byly 3 lidi.
A to jsem si minulej tejden vobědnával balík z Francie a za 22 hodin od objednání jsem měl ve schránce lístek že mě sháněli a nesehnali tak ať jim zavolám kdy to maj dovézt znovu. a to ten balík stál 8,50 euro
no nic, tak to zdrahnem příště na 10 éček, a pošlem to oklikou,že jo banditatome?!
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 16.12.2008 15:23:41 Offline |
Rum-cajs psal:teda jen abych byl f obraze o dodacich lhutach - objednaci mail sem poslal 28 listopadu, a vod ty doby sakumprdum nic, tak jsem jen zvedavej, jestli je to normal oder abnormal??
jukni se na mail něco ti tam přiletělo
Banditatom psal:Rum-cajs psal:teda jen abych byl f obraze o dodacich lhutach - objednaci mail sem poslal 28 listopadu, a vod ty doby sakumprdum nic, tak jsem jen zvedavej, jestli je to normal oder abnormal??
jukni se na mail něco ti tam přiletělo
dikec, hned sem holuba vykopal zpatky - de mi o to, jak chces potvrdit placeni, posilam to vecer, ale jelikozto je to z jiny banky tak to bude trvat den dva?
Banditatom (Člen) 17.12.2008 13:55:59 Offline |
tak dnes odstartovali:
riko
rum-cajs
lukinB6
andel psal:Tak už jsem objednavku taky poslal na mail .Tak se budu těšit až si z něj dam
Neučí tvůj syn náhodou na ČVUT? Takové neobvyklé jméno... Ale jinak je dobrej.
A já taky...Ve všední den 2 lahve vína.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlasim ze cajky ze dorazily a pochvala pred nastoupenou jednotkou, fakt pekny
jinak asi sem klikar, ale posta super - postak zazvonil dneska rano u dveri, pockal nez odezenu opici a sejdu dolu, slusnej a oholenej, popral hezky vanoce, sem tomu az neveril a rikal si jestli jeste nejsem namazanej
Ondráš psal:andel psal:Tak už jsem objednavku taky poslal na mail .Tak se budu těšit až si z něj dam
Neučí tvůj syn náhodou na ČVUT? Takové neobvyklé jméno... Ale jinak je dobrej.
A já taky...Ve všední den 2 lahve vína.
Depák syna nemám ,ale študýruje tam moje holka .
maňas psal:tak sem natvrdlej,na uvedený e-mail mě nic poslat nešlo,tož jsem poslal na soukrommý,ale odpověď nic. Asi chyba mezi židlí a klávesnicí.Jdu to zkoušet znova
hele mongole piš to na správy k vodeslánía ne na doručený
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 21.12.2008 12:19:18 Offline |
Tak bando pokud by byl stále zájem jsem ochotný udělat někde na přelomu ledna a unora další várku zase 20ks!!! Jak jsem psal bylo by to o dvacku dražší takže hrneček za 130kč a kyblíček za 170kč. Stále mi od vás chodí obědnávky takže zájem zřejmě bude.. pokud to výjde a soudruh inkvizoj dovolí udělal bych možná i starý logo bandit force.
Banditatom psal:Tak bando pokud by byl stále zájem jsem ochotný udělat někde na přelomu ledna a unora další várku zase 20ks!!! Jak jsem psal bylo by to o dvacku dražší takže hrneček za 130kč a kyblíček za 170kč. Stále mi od vás chodí obědnávky takže zájem zřejmě bude.. pokud to výjde a soudruh inkvizoj dovolí udělal bych možná i starý logo bandit force.
sem posílal mejla 29.11.2008. tak snad se tedy dočkám jak píšeš příští rok. děkuji.
svět je cirkusovej stan
Banditatom psal:Tak bando pokud by byl stále zájem jsem ochotný udělat někde na přelomu ledna a unora další várku zase 20ks!!! Jak jsem psal bylo by to o dvacku dražší takže hrneček za 130kč a kyblíček za 170kč. Stále mi od vás chodí obědnávky takže zájem zřejmě bude.. pokud to výjde a soudruh inkvizoj dovolí udělal bych možná i starý logo bandit force.
hele a co pro mě, když mi to pošta rozmrdala, nezbyl ti jeden navíc?
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 23.12.2008 11:18:38 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:Tak bando pokud by byl stále zájem jsem ochotný udělat někde na přelomu ledna a unora další várku zase 20ks!!! Jak jsem psal bylo by to o dvacku dražší takže hrneček za 130kč a kyblíček za 170kč. Stále mi od vás chodí obědnávky takže zájem zřejmě bude.. pokud to výjde a soudruh inkvizoj dovolí udělal bych možná i starý logo bandit force.
hele a co pro mě, když mi to pošta rozmrdala, nezbyl ti jeden navíc?
došlo už ti to??? a jak jsi dopadl??? máš štěstí jeden hrneček mi opravdu zbyl
PALOUS psal:maňas psal:tak sem natvrdlej,na uvedený e-mail mě nic poslat nešlo,tož jsem poslal na soukrommý,ale odpověď nic. Asi chyba mezi židlí a klávesnicí.Jdu to zkoušet znova
sem zmaten to snad ani nejde i když v mém případě asi jo,jdu zkoušet znova
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
tak další pokus,už nevím co bych měl pro to víc udělat,meil uspešně odeslán,potvrzení se uvidí,jestli tentokrát přijde. Nejhorší je že opravdu počítačovej mág ze mě nikdy nebude,takže nevím kde dělám chybu
PALOUS psal:maňas psal:tak sem natvrdlej,na uvedený e-mail mě nic poslat nešlo,tož jsem poslal na soukrommý,ale odpověď nic. Asi chyba mezi židlí a klávesnicí.Jdu to zkoušet znova
máš mě přečtenýho,ale snad tohle bych ještě zvládnul
tak asi nezvládnul,e-mail uspěšně odeslán ,ale odpověd žádná. No ještě počkám po novém roce,jestli třeba nebyl adresát zaneprázdněn. Jinak jsem zralej to vyrvat ze zdi a hodit do popelnice i s monitorem.
Banditatom (Člen) 28.12.2008 19:17:07 Offline |
maňas psal:tak asi nezvládnul,e-mail uspěšně odeslán ,ale odpověd žádná. No ještě počkám po novém roce,jestli třeba nebyl adresát zaneprázdněn. Jinak jsem zralej to vyrvat ze zdi a hodit do popelnice i s monitorem.
ješkovi oči čtěte!!! vím že to bolí, ale psal jsem už, že další várka a další obědnávky budu dělat na přelomu ledna a unora!!!
Banditatom psal:maňas psal:tak asi nezvládnul,e-mail uspěšně odeslán ,ale odpověd žádná. No ještě počkám po novém roce,jestli třeba nebyl adresát zaneprázdněn. Jinak jsem zralej to vyrvat ze zdi a hodit do popelnice i s monitorem.
ješkovi oči čtěte!!! vím že to bolí, ale psal jsem už, že další várka a další obědnávky budu dělat na přelomu ledna a unora!!!
tak to sorry,jsem opravdu nečetl celý,se omlouvám
samozřejmě zájem trvá
hlavně ,že to došlo