Nejsi přihlášen
Re: chcipa
Mas nizkej volnobeh a nevypina ti spojka.
Nevim co mas za model (PROTOZE NEMAS VYPLNENEJ PROFIL )
takze si stelovacim koleckem zvedni volnobeh (bud na kraju, nebo mez 2, a 3, karbem - podle modelu)
A pritahni si lanko na spojce a bude to
A vypln si ten profil
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Monty Jack (Člen) 18.06.2008 10:03:26 Offline |
No hlavně je divný, že to chcípá jen při zařazeno a zmáčklé spojce, takže před podtlakama bych seřídil tu spojku, páč na volnoběh a neutrál to píše že jede.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Filous psal:...neřek bych, že je to nískym volnobjehem, páč esi kolísaj votáčky, tag bych to spíš tipoval na rozhozený podtlaky...
Kamosovi tohle delala bandaska taky, po serizeni podtlaku to bylo lepsi, ale ne dobry. Volnobeh se drzel od 900-1200 cca. Stacilo zvednou na cca 1100 a pohoda.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
No, tak se taky zeptam..... normalne jedu a zacne mi ztracet vykon a chcipne motor, blby je ze to dela behem jizdy a ne pravidelne cca 1x za 50km. Motor pak natartuju jen na plnej sytic jinak nechytne. Celkem me to stve, tak kdyby nekdo vedel cim to muze byt tak by mi to pomohlo. Mam B6, 03
hm :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2008 12:36:34 Offline |
Ze začátku bych začal jestli nemáš ucpaný odvětrání nádrže.....potom kohout jestli má dobrej průtok...potom ovládání podtlaku jestli v tý hadičce není někde dirka pak by ti nemusel otevřít podtlakem uplně kohout a pří větší palbě ti nestíhá dotýkyt benzín do karbců...potom jestli nemáš skříplou hadičku od kohoutu ke karbcum.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Ze začátku bych začal jestli nemáš ucpaný odvětrání nádrže.....potom kohout jestli má dobrej průtok...potom ovládání podtlaku jestli v tý hadičce není někde dirka pak by ti nemusel otevřít podtlakem uplně kohout a pří větší palbě ti nestíhá dotýkyt benzín do karbců...potom jestli nemáš skříplou hadičku od kohoutu ke karbcum.
Ok, dikes moc
K.a.s.y.m. psal:Ze začátku bych začal jestli nemáš ucpaný odvětrání nádrže.....potom kohout jestli má dobrej průtok...potom ovládání podtlaku jestli v tý hadičce není někde dirka pak by ti nemusel otevřít podtlakem uplně kohout a pří větší palbě ti nestíhá dotýkyt benzín do karbců...potom jestli nemáš skříplou hadičku od kohoutu ke karbcum.
taky mě to dělalo tohle,a byla to přiskřípnutá hadička na nadrži,jedna z nich
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:K.a.s.y.m. psal:Ze začátku bych začal jestli nemáš ucpaný odvětrání nádrže.....potom kohout jestli má dobrej průtok...potom ovládání podtlaku jestli v tý hadičce není někde dirka pak by ti nemusel otevřít podtlakem uplně kohout a pří větší palbě ti nestíhá dotýkyt benzín do karbců...potom jestli nemáš skříplou hadičku od kohoutu ke karbcum.
taky mě to dělalo tohle,a byla to přiskřípnutá hadička na nadrži,jedna z nich
Fernet-stock (Nový člen) 01.01.2009 14:35:40 Offline |
Zdara, taky mám problém. Teď jsem dával novou kostru (nevím proč ale prostě se vypálila a pak to nestartovalo) a taky jsem vyměnil výfuk protože ten co jsem tam měl se vymačkaly nejty na koncovce a foukalo to všude možně jen né kudy by mělo.
Mno a co je teď za problém.. Natočim jí a do 2 minut zdechne když mám kohout na "ON" nebo "RES", takže to vypadá, že vycucnu benzín z hadiček a pak se motor prostě zadusí. Šlape to relativně v pohodě jen když to přepnu na samospád "PRI". To, že by nepropuštěl ten kohout benál je divné, protože když jsem předtím měl sundanou nádrž, tak mi to tím kohoutem chcalo. za 14 dní mi z nádrže uteklo skorem 5 litrů.. takže když ten kohout propouští i když by neměl tak proč to kurňa chcípá?? Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky
B12 2002 33 000km
Dvojitá plná je pruh pro motorkáře...
Fernet-stock psal:Zdara, taky mám problém. Teď jsem dával novou kostru (nevím proč ale prostě se vypálila a pak to nestartovalo) a taky jsem vyměnil výfuk protože ten co jsem tam měl se vymačkaly nejty na koncovce a foukalo to všude možně jen né kudy by mělo.
Mno a co je teď za problém.. Natočim jí a do 2 minut zdechne když mám kohout na "ON" nebo "RES", takže to vypadá, že vycucnu benzín z hadiček a pak se motor prostě zadusí. Šlape to relativně v pohodě jen když to přepnu na samospád "PRI". To, že by nepropuštěl ten kohout benál je divné, protože když jsem předtím měl sundanou nádrž, tak mi to tím kohoutem chcalo. za 14 dní mi z nádrže uteklo skorem 5 litrů.. takže když ten kohout propouští i když by neměl tak proč to kurňa chcípá?? Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky
B12 2002 33 000km
A co hadička na vodvzdušnění nádrže, není někde přištípnutá jak jsi měl venku nádrž?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Fernet-stock (Nový člen) 01.01.2009 21:31:37 Offline |
jsem kráva jedna nemytá... zapomněl jsem připojit podtlakovou hadičku ke kohoutu, proto to nedávalo benál do karburátorů jen při samospádu to šlo (nečekaně ) ...
ale pokud ti to i tak protejka na ON ci RES tak to neni moc dobry mel sem to na B6 otocil se O krouzek a prestalo to nastesti, melo by to samovolne tect jen na PRI
Fernet-stock (Nový člen) 02.01.2009 12:07:30 Offline |
jj to je mi jasný že když protejká i na ON tak je něco špatně. není to nějaký závratný proud. Normálně by sis toho nevšiml jen tak, že když sundáš nádrž tak za několik dní je pod ní louže benzínu.. nejspíš jen špatné těsnění...
killerrebel (Člen) 03.01.2009 00:06:43 Offline |
mr.BSE psal:Filous psal:...neřek bych, že je to nískym volnobjehem, páč esi kolísaj votáčky, tag bych to spíš tipoval na rozhozený podtlaky...
Kamosovi tohle delala bandaska taky, po serizeni podtlaku to bylo lepsi, ale ne dobry. Volnobeh se drzel od 900-1200 cca. Stacilo zvednou na cca 1100 a pohoda.
Neměl by byt volnoběh cca 1250 ot/min??
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Stránky: 1